Рецепт Реберця ягняти з апельсиновим соусом

Рецепт Реберця ягняти з апельсиновим соусом
Кількість порцій: 2 Час приготування: 40 хв.
Рецепт реберця з соусом — приготування реберець ягняти з соусом з апельсинової цедри, соку і петрушки. Класичне іспанське блюдо на святкову вечерю.

опис приготування:

Розігріти духовку до 200 градусів. Приправити ягняти сіллю і перцем. Нагріти велику сковороду на середньому вогні. Додати 2 столові ложки олії. Додати ягняти, смажити до коричневого кольору, від 2 до 3 хвилин з кожного боку. злити жир. Поставити сковороду в духовку, готувати ягняти від 20 до 25 хвилин. дати постояти 10 хвилин.

Між іншим, зробити соус. Зрізати цедру з апельсина за допомогою ножа і дрібно нарізати. У вас повинно вийти приблизно 1/4 склянки. змішати цедру, 1/3 склянки апельсинового соку, лимонний сік, зелень петрушки і залишилися 1/4 чашки плюс 2 столові ложки олії. Приправити сіллю і перцем. Нарізати ягняти на скибочки і подавати з соусом.


  • реберця— 2 штуки(близько 550 г)
  • сіль і мелений перець— — За смаком
  • апельсин— 1 штука(tsedra і сік)
  • лимонного соку— 1 Ст. ложка
Розігріти духовку до 200 градусів. Приправити ягняти сіллю і перцем. Нагріти велику сковороду на середньому вогні. Додати 2 столові ложки олії. Додати ягняти, смажити до коричневого кольору, від 2 до 3 хвилин з кожного боку. злити жир. Поставити сковороду в духовку, готувати ягняти від 20 до 25 хвилин. дати постояти 10 хвилин.

Між іншим, зробити соус. Зрізати цедру з апельсина за допомогою ножа і дрібно нарізати. У вас повинно вийти приблизно 1/4 склянки. змішати цедру, 1/3 склянки апельсинового соку, лимонний сік, зелень петрушки і залишилися 1/4 чашки плюс 2 столові ложки олії. Приправити сіллю і перцем. Нарізати ягняти на скибочки і подавати з соусом.


Подібні рецепти

Реберця ягняти, тушковані з картоплею

Грибний суп з фунчозой

Як я люблю радувати свою сім'ю під час вечерь чимось особливим! Ось і пропоную вам такий рецепт. А як приготувати реберця ягняти, тушкована з картоплею, ви дізнаєтеся нижче. Будьте уважні! опис приготування: Я вибрала саме м'ясо молодого ягняти, так як воно виходить ніжним. Хоча можна робити б...

Реберця ягняти в духовці

Реберця ягняти в духовці

Ох, цей запах запеченого ягняти…він просто зводить з розуму всіх любителів м'яса! Так і хочеться зібрати всіх своїх близьких за столом, щоб разом розкуштувати неповторний смак. опис приготування: У мене є свій фірмовий рецепт, як приготувати реберця ягняти в духовці. Вони виходять такими арома...

Реберця ягняти в мультиварці

Реберця ягняти в мультиварці

Страви в мультиварці стали вже для нас звичною справою. У ній можна і смажити, і тушкувати, і піч. Я сама часто їй користуюся і дуже вдячна чоловікові за те, що він мені її подарував. Покажу класний рецепт. опис приготування: На мій погляд, це один з найпростіших рецептів, як приготувати ребер...

Реберця ягняти

Реберця ягняти

Просте в приготуванні, в той же час неймовірно смачна страва, яке я приготував на день народження дружини. Ваші домочадці і гості будуть в захваті, поза всяким сумнівом! пробуємо! опис приготування: Під час приготування реберець ягняти, Будьте уважні, щоб не перепечеться м'ясо. Залежно від кіл...

Пончики з апельсиновим соусом

Пончики з апельсиновим соусом

Рецепт приготування пончиків з апельсиновим соусом кількість порцій: 10-15 сухих дріжджів— 2 чайних ложки теплої води— 100 мілілітрів меду— 2 Ст. ложки яєчні білки— 3 штуки борошна— 2 склянки(неповних) солі— 1 щіпка вершкового масла— 50 грам цукру— 1 Ст. ложка рослинне масло для фритюру— 1 штук...