Рецепт Самос з капустою
Самос — це традиційні індійські пиріжки невеликого розміру, найчастіше з овочевою начинкою, смажені у фритюрі. Дуже мила і смачненька закуска!
опис приготування:
Самос з капустою готуються дуже легко. Якщо у вас вдома є фритюрниця, тоді блюдо вийде ідеальним. Якщо у вас її немає, то нічого страшного. У сковорідку потрібно буде налити трохи більше масла, чим звичайно. Самос з капустою смачно подавати зі свіжими овочами або з молоком. Також вони непогано поєднуються з зеленим чаєм!
Бажаю удачі і приємного апетиту!
- Пшеничне борошно— 400 грам
- сіль— 1 Чайна ложка
- Вершкове масло— 1 Чайна ложка(+2 немає. ложки для начинки)
- Холодна вода— 150 мілілітрів
- Білокачанна капуста— 400 грам
- асафетида, коринадра, сіль, перець— — За смаком
В сковородку наливаем растительное масло и ставим на средний огонь, добавляем приправы и немного жарим их. Затем засыпаем мелко нарезанную капусту жарим до готовности и иногда перемешиваем. солимо.
Далее раскатываем лепешки. В центр каждой кладем начинку, три края соединяем в центре и закрепляем, zashtipnuv кінець.
Сковорідку ставимо на середній вогонь, наливаем растительное или топленое масло. Погружаем в масло несколько самосов одновременно. roza_ker, часто переворачивая их, пока обе стороны не зарумянятся. Готовые самосы откидываем на дуршлаг и остужаем.
Подібні рецепти
Штрудель з готового листкового тіста
Рецепт приготування самос. У ведичній культурі Самос - напевно, найпопулярніша закуска. Начинки можна використовувати різні. опис приготування: Ведична культура не використовує яєць, м'яса, риби в приготуванні страв, навіть при випічці. При приготуванні самос використовуються різні начинки. ...
Пікантний салат з куркою і капустою
Рецепт приготування в'єтнамського салату з курячих грудок, червоної цибулі, зеленої капусти, кінзи, чилі, часнику і рисового оцту. опис приготування: Цей низькокалорійний салат буде корисний тим, хто сидить на дієті. солі— 1 Чайна ложка курячі грудки— 2 штуки(без шкіри і кісток) Червона цибу...
Піца зі сквошем і капустою калі
Рецепт приготування піци з запеченим сквошем, червоною цибулею, часником, капустою калі і сиром Моцарелла. опис приготування: Контрастна солодкість сквошу і легка гірчинка капусти калі роблять цю піцу дуже смачною. Використання каменю для піци при приготуванні забезпечує рівномірне нагрівання ...
Пиріг з кольоровою капустою і сиром
Рецепт приготування пирога з цвітною капустою, сиром Пармезан, цибулею, bazilikom і kurkumoy. опис приготування: Цей овочевий пиріг ідеальний для легкої вечері. кольорова капуста— 700 грам Червона цибуля— 1 штука оливкового масла— 7 1/2 Ст. ложки розмарину— 1/2 чайних ложки яйця— 8-10 штук...
Пиріг з капустою і грибами
Пиріг з капустою і грибами — смачне і, до того ж, вегетаріанське блюдо. Один у нього недолік — дуже швидко закінчується, яким би великим його не роби Різні гриби надають пирога різний смак. опис приготування: Пиріг з капустою і грибами я навчилася пекти у своєї тітки, пристрасної любительки гр...