Рецепт Самос з капустою

Рецепт Самос з капустою
Кількість порцій: 5-8 Час приготування: 30 хв.
Самос — це традиційні індійські пиріжки невеликого розміру, найчастіше з овочевою начинкою, смажені у фритюрі. Дуже мила і смачненька закуска!

опис приготування:

Самос з капустою готуються дуже легко. Якщо у вас вдома є фритюрниця, тоді блюдо вийде ідеальним. Якщо у вас її немає, то нічого страшного. У сковорідку потрібно буде налити трохи більше масла, чим звичайно. Самос з капустою смачно подавати зі свіжими овочами або з молоком. Також вони непогано поєднуються з зеленим чаєм!

Бажаю удачі і приємного апетиту!


  • Пшеничне борошно— 400 грам
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • Вершкове масло— 1 Чайна ложка(+2 немає. ложки для начинки)
  • Холодна вода— 150 мілілітрів
  • Білокачанна капуста— 400 грам
  • асафетида, коринадра, сіль, перець— — За смаком
Самос з капустою - фото крок 1 Спочатку готуємо тісто. Для этого в глубокую миску насыпаем муку, сіль і розтоплене вершкове масло. Руками втираем масло в муку. Вливаємо воду і замішуємо тісто. Месим около 5 хвилин, пока оно не станет однородным и перестанет прилипать к пальцам. Скатать тесто в шар и накрыть полотенцем и отложить на некоторое время (наприклад, поки готується начинка).

Самос з капустою - фото крок 2 В сковородку наливаем растительное масло и ставим на средний огонь, добавляем приправы и немного жарим их. Затем засыпаем мелко нарезанную капусту жарим до готовности и иногда перемешиваем. солимо.

Самос з капустою - фото крок 3 Далее раскатываем лепешки. В центр каждой кладем начинку, три края соединяем в центре и закрепляем, zashtipnuv кінець.

Самос з капустою - фото крок 4 Сковорідку ставимо на середній вогонь, наливаем растительное или топленое масло. Погружаем в масло несколько самосов одновременно. roza_ker, часто переворачивая их, пока обе стороны не зарумянятся. Готовые самосы откидываем на дуршлаг и остужаем.

Подібні рецепти

Самос

Штрудель з готового листкового тіста

Рецепт приготування самос. У ведичній культурі Самос - напевно, найпопулярніша закуска. Начинки можна використовувати різні. опис приготування: Ведична культура не використовує яєць, м'яса, риби в приготуванні страв, навіть при випічці. При приготуванні самос використовуються різні начинки. ...

Пікантний салат з куркою і капустою

Пікантний салат з куркою і капустою

Рецепт приготування в'єтнамського салату з курячих грудок, червоної цибулі, зеленої капусти, кінзи, чилі, часнику і рисового оцту. опис приготування: Цей низькокалорійний салат буде корисний тим, хто сидить на дієті. солі— 1 Чайна ложка курячі грудки— 2 штуки(без шкіри і кісток) Червона цибу...

Піца зі сквошем і капустою калі

Піца зі сквошем і капустою калі

Рецепт приготування піци з запеченим сквошем, червоною цибулею, часником, капустою калі і сиром Моцарелла. опис приготування: Контрастна солодкість сквошу і легка гірчинка капусти калі роблять цю піцу дуже смачною. Використання каменю для піци при приготуванні забезпечує рівномірне нагрівання ...

Пиріг з кольоровою капустою і сиром

Пиріг з кольоровою капустою і сиром

Рецепт приготування пирога з цвітною капустою, сиром Пармезан, цибулею, bazilikom і kurkumoy. опис приготування: Цей овочевий пиріг ідеальний для легкої вечері. кольорова капуста— 700 грам Червона цибуля— 1 штука оливкового масла— 7 1/2  Ст. ложки розмарину— 1/2 чайних ложки яйця— 8-10 штук...

Пиріг з капустою і грибами

Пиріг з капустою і грибами

Пиріг з капустою і грибами — смачне і, до того ж, вегетаріанське блюдо. Один у нього недолік — дуже швидко закінчується, яким би великим його не роби Різні гриби надають пирога різний смак. опис приготування: Пиріг з капустою і грибами я навчилася пекти у своєї тітки, пристрасної любительки гр...