Рецепт Самос

Рецепт Самос
Кількість порцій: 6 Час приготування: 45 хв.
Рецепт приготування самос. У ведичній культурі Самос - напевно, найпопулярніша закуска. Начинки можна використовувати різні.

опис приготування:

Ведична культура не використовує яєць, м'яса, риби в приготуванні страв, навіть при випічці. При приготуванні самос використовуються різні начинки.

  • гарбуз— 100 грам
  • Пшеничне борошно— 200 грам
  • спеції— — За смаком
  • Картопля— 3 штуки
  • горошок— 100 грам
Самос - фото крок 1 1. приготуємо тісто: беремо борошно, просіюємо її, додаємо трохи солі і води, замішуємо круте тісто. Харчовою плівкою вкутуємо тісто або накриваємо тарілкою. Хвилин тридцять або один годину даємо постояти. Поки залишимо тісто і займемося приготуванням начинкою. Трохи вершкового масла розтопити на сковороді, додаємо оливкової або соняшникової олії, додаємо спеції. Додаємо тільки в гаряче масло, спеції смажимо недовго. Секунд десять-п'ятнадцять буде досить. Додаємо відварені і порізані овочі.

Самос - фото крок 2 2. Трохи тесту відокремлюємо від основного шматка тіста, розгортаємо в тонкий корж, поділяємо на дві рівні частини.

Самос - фото крок 3 3. З'єднуємо краю півкола, повинна вийти форма конуса

Самос - фото крок 4 4. Конус тримаємо в руці, вістря направлене в низ, начинку кладемо всередину. Защипати краї Самоса, оформляємо її у вигляді косички, для цього можна скористатися виделкою.

Самос - фото крок 5 5. Рослинна олія вливаємо на сковороду (велика кількість), добре розігріваємо, і смажимо Самос.

Самос - фото крок 6 6. Самос добре подавати в якості закуски. Самос добре поєднуються з кетчупом, томатним соусом або сметаною.

Подібні рецепти

Самос з капустою

Салат з пекінською капустою і оливками

Самос — це традиційні індійські пиріжки невеликого розміру, найчастіше з овочевою начинкою, смажені у фритюрі. Дуже мила і смачненька закуска! опис приготування: Самос з капустою готуються дуже легко. Якщо у вас вдома є фритюрниця, тоді блюдо вийде ідеальним. Якщо у вас її немає, то нічого стр...

Салат з курки і помідорів

Салат з курки і помідорів

Пропоную простий рецепт салату з курки і помідорів. Цей салат можна сміливо відносити до маленьких шедеврів кулінарії, але скоріше не за смакові якості, а за цікавий зовнішній вигляд. опис приготування: Салат з курки і помідорів — смачний і дуже оригінальний салат. Я зазвичай готую його на різ...

Сендвіч з овочами

Сендвіч з овочами

Для всіх любителів простих, корисних і смачних сніданків хочу запропонувати класну ідею, як приготувати сендвіч з овочами і ароматними спеціями. Дуже ситний і справді смачний. рекомендую! опис приготування: Це абсолютно вегетаріанський варіант, але, при бажанні, ви звичайно ж, можете додати та...

Пиріжки «Наполеон»

Пиріжки «Наполеон»

Пиріжки "; Наполеон" дуже нагадують всім знайомий торт. Вони приготовлені з листкового тіста, а начинка — знаменитий заварний крем. Приготування пиріжків відніме у вас не більше години часу. опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування пиріжків "; Наполеон ";. У даних пиріжків с...

Риба в мікрохвильовці

Риба в мікрохвильовці

Побутує думка, що в мікрохвильовці можна тільки розігріти страви. Але це помилка. Хочу поділитися рецептом, як приготувати рибу в мікрохвильовці. Відмінне гаряче блюдо на швидку руку. опис приготування: Готувати в мікрохвильовці дуже просто. Хто не хоче возитися з духовкою, не любить підгорілі...