Рецепт Салака смажена

Рецепт Салака смажена
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 40 хв.
відмінний рецепт, який дозволяє зробити з нехитрої салаки неймовірно смачне і пряне блюдо. Спробуйте, і ви, безсумнівно, зміните свою думку про цю чудову рибі.

опис приготування:

Більшість вважає, що салака — це задоволена вельми риба, і нічого особливо смачного з неї не зробиш. Однак я пропоную на ваш розгляд рецепт приготування салаки смаженої, в якому ідеальне поєднання спецій робить цю рибу неймовірно смачною з вишуканим ароматом. А, беручи до уваги той факт, що салака порівняно економічна риба, то ви, безсумнівно, повинні спробувати приготувати цю страву. І зараз я розповім вам, як зробити прянут і смачну салаку смажену на сковороді.

  • салака свежемороженная— 0,5  кілограма
  • Масло оливкове— За смаком
  • сіль— За смаком
  • Koriandr— За смаком
  • Хміль-сунелі— За смаком
  • Приправа "; Для риби"  — За смаком
  • зелень свіжа— За смаком(для прикраси)
салака смажена - фото крок 1 Для початку нам необхідно очистити рибу від потрухів і гарненько промити під холодною водою. Голови і хвости ми залишимо, так наша страва буде виглядати набагато красивіше.

салака смажена - фото крок 2 Тепер посипаємо невеликою кількістю солі і перемішуємо.

салака смажена - фото крок 3 Тепер в хід йдуть інші приправи, а пропорції можете встановити на свій розсуд. Ми залишаємо рибу на 10-15 хвилин маринуватися.

салака смажена - фото крок 4 На сковороду наливаємо оливкову олію, гарненько нагріваємо і викладаємо салаку. Обсмажуємо з двох сторін до золотистого кольору, викладаємо на тарілку, прикрасивши зеленню, і подаємо до столу.

Подібні рецепти

Салака під маринадом

Суп зі щавлем

Дуже смачна страва виходить на всі випадки до столу. кількість порцій: 6-8 салака свіжа— 1200  грам морква— 1000 грам часник буряка— 500 грам масло рослинне— 200 грам томатний соус (будь-який)  — 100 грам сіль— 20 грам(за смаком) мука для обваливания салаки— 150  грам 1.Салаку обваляти в б...

Pizzelle Фрід, смажена піца

Pizzelle Фрід, смажена піца

Рецепт приготування скоріше не піци, а міні-піци. Для приготування необхідно вже готове тісто (або приготоване в будинок. умовах) і соус марінара. кількість порцій: 5-6 Тісто для піцци— 1 штука соус Маринара— 1 штука орегано— 1 штука сир пармезан— 1 штука(тертий) листя базиліка— 1 штука(свіжі) ...

Риба дорі смажена

Риба дорі смажена

Рибу дорі можна запекти в духовці, а можна просто підсмажити її на сковороді в клярі. Тоді вона вийде соковитою, з хрусткою смачною скоринкою. Таку рибку можна готувати на вечерю для великої родини. опис приготування: Якщо вам цікаво, як приготувати рибу дорі смажену, то вивчіть цей рецепт. Це...

Риба смажена з цибулею

Риба смажена з цибулею

просто, швидко і смачно — ідеальний вечерю в пост або для тих, хто на дієті. Для вас рецепт риби смаженої з цибулею — рекомендую! опис приготування: Свіжу річкову рибку можна як засолити, так і відразу ж підсмажити. Для приготування риби смаженої з цибулею нам знадобиться харіус — це невелика ...

Риба смажена по-алжирських

Риба смажена по-алжирських

Рецепт приготування рибної страви під маринадом з кмином. опис приготування: Очистіть всі наявні сардини, видаливши з них хребти, а також ребра. Щоб виготовити маринад, дрібно наріжте цибулю і часник, після чого потовчіть їх з зеленню та спеціями. Влийте туди лимонний сік, після чого знову пот...