Рецепт Риба смажена по-алжирських

Рецепт Риба смажена по-алжирських
Кількість порцій: 4 Час приготування: 20 хв.
Рецепт приготування рибної страви під маринадом з кмином.

опис приготування:

Очистіть всі наявні сардини, видаливши з них хребти, а також ребра. Щоб виготовити маринад, дрібно наріжте цибулю і часник, після чого потовчіть їх з зеленню та спеціями. Влийте туди лимонний сік, після чого знову потовчіть. Риба заливається отриманим маринадом і залишається на термін близько години, щоб просочилася.

Як тільки час маринування минув, риба обсушуємо, обвалюється в борошні і смажиться на олії до стану готовності. Перед тим, як подавати страву, рекомендується полити його лимонним соком для більше пікантності смаку. Оформіть рибу зеленню, а також лимонними часточками.


  • сардини— 1 кілограм
  • борошно пшеничне— 1 Склянка
  • масло для фритюра— 1 літр
  • для маринаду:цибуля ріпчаста— 1 штука
  • часник— 2 зубчики
  • зелень петрушки— 1 штука(пучок)
  • сік лимонний— 2 Ст. ложки
  • перець червоний мелений— 1/2 чайних ложки
  • кмин— 1/2 Ст. ложки(насіння)
  • перець чорний мелений— 1/2 чайних ложки
Очистіть всі наявні сардини, видаливши з них хребти, а також ребра. Щоб виготовити маринад, дрібно наріжте цибулю і часник, після чого потовчіть їх з зеленню та спеціями. Влийте туди лимонний сік, після чого знову потовчіть. Риба заливається отриманим маринадом і залишається на термін близько години, щоб просочилася.

Як тільки час маринування минув, риба обсушуємо, обвалюється в борошні і смажиться на олії до стану готовності. Перед тим, як подавати страву, рекомендується полити його лимонним соком для більше пікантності смаку. Оформіть рибу зеленню, а також лимонними часточками.


Подібні рецепти

Риба дорі смажена

Риба, смажена по-російськи

Рибу дорі можна запекти в духовці, а можна просто підсмажити її на сковороді в клярі. Тоді вона вийде соковитою, з хрусткою смачною скоринкою. Таку рибку можна готувати на вечерю для великої родини. опис приготування: Якщо вам цікаво, як приготувати рибу дорі смажену, то вивчіть цей рецепт. Це...

Риба смажена з цибулею

Риба смажена з цибулею

просто, швидко і смачно — ідеальний вечерю в пост або для тих, хто на дієті. Для вас рецепт риби смаженої з цибулею — рекомендую! опис приготування: Свіжу річкову рибку можна як засолити, так і відразу ж підсмажити. Для приготування риби смаженої з цибулею нам знадобиться харіус — це невелика ...

Риба, смажена з сиром

Риба, смажена з сиром

хрустка, але ніжна рибка з смачним сиром — таке блюдо припаде до душі навіть гурманам. рецепт риби, смаженої з сиром, до вашої уваги! опис приготування: Багато є рецептів риби з сиром, але ось цей я особливо виділяю. У нас виходять своєрідні рулети рибні з сиром, до того ж, без запікання. Для ...

Риба, смажена в борошні

Риба, смажена в борошні

Просте і нехитре блюдо на обід або вечерю в пісний день. Показую і розповідаю рецепт риби, смаженої в борошні. опис приготування: Смажити рибу дуже просто. Для приготування риби, смаженої в борошні, можна взяти хека, судака, красноперку ​​або плотву. В принципі, що завгодно можна взяти. Рибка ...

Риба, смажена в яйці

Риба, смажена в яйці

Готуємо разом цю прекрасну рибку: золотава скоринка і ніжна м'якоть риби припаде до смаку всім! Записуємо рецепт риби, смаженої в яйці. опис приготування: Особисто я люблю смажити хека в такому клярі. Але можна і будь-яку іншу рибу, тільки кістки потрібно прибрати попередньо. Для приготування ...