Рецепт Рулетики м'ясні до святкового столу
М'ясні рулетики - ідеальна закуска до будь-якого столу, і до святкового, і до буденного. Такі рулетики можна приготувати з будь-якою начинкою, але мені дуже подобається варіант з грибами, яйцем і сиром.
опис приготування:
рецепт, як приготувати рулетики м'ясні до святкового столу, дуже простий. Вам знадобиться якісна свиняча вирізка, яку буде зручно порізати на скибки і відбити. В якості начинки візьміть печериці або гливи, яйце, трохи сиру. Все це зробить м'ясні рулетики дуже смачними, соковитими і ситними. Особливої ніжності додасть страві сметанний соус, в якому ми будемо запікати обсмажені рулетики. Загалом, зайві розмови тут ні до чого, давайте приступати до приготування!
- свиняча вирізка— 500 грам
- гриби— 300 грам
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- яйце— 1 штука
- сир твердий— 100 грам
- крем— 5 Ст. ложок
- сіль, перець— За смаком
М'ясо порізати на пластини товщиною 1 см, посоліть і поперчіть з обох сторін і відбийте.
Цибулину дрібно порубати, гриби поріжте на невеликі шматочки.
Викладіть гриби разом з цибулею в сковороду і смажте до готовності.
Готуються печериці дуже швидко. Як тільки рідина, виділилася з грибів, випарується, знімайте їх з вогню.
Змішайте обсмажені гриби з подрібненим яйцем і тертим сиром. Гарненько перемішайте начинку, сіль за смаком.
На кожну скибочку м'яса покладіть приблизно по 1 ст. ложці (без гірки) начинки, загорніть в рулетик.
Так поступите з усіма рулетиками.
Обсмажте рулетики на сковороді до легкого рум'янцю. Якщо рулетики при термообробці розгортатимуться, закріпіть їх зубочисткою.
Потім складіть рулетики у форму для запікання, залийте сметаною і запікайте в духовці 30 хвилин при температурі 180 градусів.
Готові рулетики прикрасьте свіжою зеленню і подавайте до столу гарячими. Смачного!
Подібні рецепти
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'ясні до святкового столу mya.com.ua') as relev FROM link...' at line 1
Такий салат можна приготувати до святкового столу. він ситний, смачний і не вимагає дорогих продуктів. Використовуйте будь-яку рибу. опис приготування: Салат до святкового столу вийде у нас ситним і оригінальним. риба, горошок, яйця, картопля — все це ми зазвичай використовуємо при підготовці ...
Салат до новорічного столу
Цей салат знає кожна господиня, але я його трохи урізноманітнила крабовими паличками. Начебто салат і не новий, але смак зовсім інший. Спробуйте, це один з тих салатів, які часто готують до новорічного столу. опис приготування: Салат до новорічного столу готується швидко, якщо заздалегідь відв...
Рулетики з баклажанів з фаршем
Здивуйте своїх гостей цим маленьким кулінарним шедевром! Рулетики з баклажанів з фаршем — прекрасна апетитна закуска, їх цілком можна подавати як самостійне блюдо. приготуйтеся дивувати! опис приготування: Це простий рецепт приготування рулетиків з баклажанів з фаршем. З інгредієнтів вам знадо...
Рулетики з баклажанів з яловичиною
Баклажанові рулетики - це смачна і невигадлива закуска. У начинку можна покласти що завгодно, головне щоб поєднувалося зі смаком баклажанів. Пропоную рецепт рулетиків з баклажанів з яловичиною. опис приготування: Рулетики з баклажанів з яловичиною можна подавати як ситну закуску, так і основне...
Рулетики з баклажанів з горіхами
Напевно, у кожної господині є свій фірмовий рецепт рулетиків з баклажанів. Чого тільки в них не загортають - морква, сир, сир, зелень, помідори! - але я найбільше люблю такі рулетики з горіхами. Спробуйте! опис приготування: У цій страві є щось невловимо східне, кавказьке, літнє, його смак я ч...