Рецепт Рулет з курячих стегенець

Рецепт Рулет з курячих стегенець
Кількість порцій: 8 Час приготування: 1 г. 20 хв.
Рулет з курячих стегенець — смачне, корисне і красиве блюдо, яке прикрасить будь-який святковий стіл. соковите, ніжне куряче м'ясо з в'яленими помідорами і перепелиними яйцями.

опис приготування:

Такий рулет готується дуже просто і не вимагає великих витрат. Зате відмінно замінює будь-яку ковбасу. Його можна подати на закуску або на перекус у вигляді бутерброда в будь-який час дня. Начинку для рулету вибирайте самі. Це може бути сир, гриби, овочі, оливки, чорнослив. Подібні рулети готують з філе курячої грудки. Але м'ясо курячих стегенець набагато соковитіше, тому рулети виходять смачніше.

  • курячі стегенця— 4 штуки
  • яйця перепелині— 6 штук
  • в'ялені помідори— 150 грам
  • сіль— За смаком
  • Перець чорний мелений— За смаком
Рулет з курячих стегенець - фото крок 1 Підготуйте інгредієнти для приготування рулету.

Рулет з курячих стегенець - фото крок 2 Курячі стегна помийте, видаліть кісточку і трохи відбийте. Посоліть і поперчіть за смаком.

Рулет з курячих стегенець - фото крок 3 Викладіть курячі стегна на рукав для запікання.

Рулет з курячих стегенець - фото крок 4 Перепелині яйця зваріть, охолодити і очистити. Викладіть смужкою на м'ясо.

Рулет з курячих стегенець - фото крок 5 Додайте в'ялені помідори.

Рулет з курячих стегенець - фото крок 6 Притримуючи стегенця рукавом для запікання, скрутіть м'ясо рулетом. Щільно загорніть і закріпіть кінці. Перев'яжіть рулет нитками.

Рулет з курячих стегенець - фото крок 7 Викладіть рулет в каструлю з киплячою водою. Варіть на невеликому вогні 50-60 хвилин.

Рулет з курячих стегенець - фото крок 8 Готовий рулет дістаньте з каструлі, добре охолодіть і наріжте. Смачного!

Подібні рецепти

Плов з курячих стегенець

Бананове пюре

плов — знамените і дуже популярна страва узбецької національної кухні. Блюдо готується на основі філе курячих стегенець і традиційного рису з овочами. Плов підійде на обід або вечерю. опис приготування: Приготуємо плов з курячих стегенець в домашніх умовах. Обсмажте на сковороді курячі стегенц...

Підлива з курячих сердечок

Підлива з курячих сердечок

єдиний субпродукт, який я дійсно люблю, це курячі сердечка. Смак у них ненав'язливий, і його легко додати до інших інгредієнтів, а також поєднати з приправами. дивіться рецепт! опис приготування: З мого рецепту ви можете дізнатися, як приготувати підливу з курячих сердечок. Вона підійде майже ...

Рагу з курячих сердечок в мексиканському стилі

Рагу з курячих сердечок в мексиканському стилі

Якщо ви любитель курячих потрошки, то ось вам симпатичний рецепт в скарбничку! Яскраве і ситне рагу відмінно підійде в якості вечері і пожвавить звичне меню мексиканськими традиціями! опис приготування: Велика кількість овочів робить мексиканську кухню корисною. А ступінь гостроти завжди можна...

Рагу з курячих шлунків

Рагу з курячих шлунків

Субпродукти не тільки корисний і недорогий, але і дуже смачний інгредієнт для основних страв. Якщо вміти правильно їх використовувати, то ваше меню стане більш різноманітним і, звичайно, апетитним. опис приготування: На замітку хочу запропонувати вам дуже класний спосіб, як приготувати рагу з ...

Розсольник з курячих потрошки

Розсольник з курячих потрошки

Рецепт приготування розсольнику з курячих потрошки. кількість порцій: 8 курячих потрошки— 500 грам солоні огірки— 3 штуки огіркового розсолу— 0,5 склянки картоплини— 3 штуки морквина— 1 штука цибулина— 1 штука кореневої селери— 50 грам рису— 3 Ст. ложки лаврові листки— 2 штуки горошини чорного ...