Рецепт Рулет з рибного фаршу
Ох, як часто ми шкодуємо про з'їдене під час бурхливого застілля! Але легкий рибний рулет на святковому столі дозволить уникнути жалю. Підійде і тим, хто дотримується посту.
опис приготування:
З риби робимо фарш, безумовно, нам знадобиться філе. Потім формруем з нього прямокутник, викладаємо начинку і, за допомогою харчової плівки або пергаментного паперу, загортаємо в рулет. Запікаємо в духовці. Приготуйте до рулету з рибного фаршу гречану кашу і подайте на стіл. Смачного!
- рибний фарш— 500 грам
- молоко— 2 Ст. ложки
- М'якуш білого хліба— 70 грам
- Цибуля— 1 штука
- Вершкове масло— 50 грам
- філе сьомги— 200 грам
- сіль, перець, приправи— За смаком
- кетчуп— 2 Ст. ложки
- гірчичний— 2 чайних ложки
- яйця— 3 штуки
Додайте фарш нарізану цибулю, потертий з сіллю, перець, розмочений у молоці хліб, 2 яйця, прянощі за смаком і добре перемішайте.
Додайте у фарш шматочок размятого вершкового масла, перемішайте і залиште фарш на 40 хвилин. Потім ще раз перемішайте.
Розкладіть фарш прямокутником на поліетиленовому пакеті і викладіть на нього філе сьомги.
Сформуйте рулет і перекладіть на деко для запікання.
Щоб надати рулету яскравий красивий колір зробіть суміш з одного яйця, кетчупу і гірчиці і змастити вийшов рулет.
Запікайте в духовці на слабкому вогні 1 час.
Подібні рецепти
Farofa
Я вже досить багато бачила схожих рецептів салатів на основі рибних консервів, але саме цей, з картоплею і огірками - мій улюблений. розповім, як приготувати салат рибний (рецепт). рекомендую! опис приготування: Хочу вам розповісти, як приготувати салат рибний в домашніх умовах. взагалі, це до...
Рулетики з рибного філе
Доповнити щоденне меню для всієї родини пропоную цим чудовим рецептом. Апетитні і духмяні рулетики стануть відмінним варіантом обіду або вечері. Рекомендую на замітку всім і кожному опис приготування: Щоб рибка вийшла ароматної, рекомендую використовувати часникове масло, а також гірчицю для п...
Рулет з фаршу з начинкою
Цей рецепт може бути використаний для недільного сімейного вечері або великого святкового застілля. Його переваги - простота приготування, привабливий зовнішній вигляд, відмінні смак, а також можливість подавати як гарячим, так і холодним. опис приготування: Для такого рулету можна використову...
Пиріг з спагетті і яловичого фаршу
Рецепт приготування пирога з спагетті, яловичого фаршу, болгарського перцю, соусу, сметани, зеленої цибулі та сиру. опис приготування: У великій каструлі довести злегка підсолену воду до кипіння. Додати макарони і варити протягом 8 — 10 хвилин, до готовності. Злити воду. Розігріти духовку до 1...
Рецепт биточків з фаршу
Насолоджуйтесь смачним м'ясним блюдом, яке подають з гарніром з макаронів, каші або овочів. розповідаю вам, як приготувати рецепт биточків з фаршу. Використовую два види: курячий і яловичий. опис приготування: Биточки дуже схожі на котлети, але деякі відмінності все ж є, наприклад - ідеальна к...