Рецепт биточків з фаршу
Насолоджуйтесь смачним м'ясним блюдом, яке подають з гарніром з макаронів, каші або овочів. розповідаю вам, як приготувати рецепт биточків з фаршу. Використовую два види: курячий і яловичий.
опис приготування:
Биточки дуже схожі на котлети, але деякі відмінності все ж є, наприклад - ідеальна кругла форма. Їх можна гасити з соусом (томатним, овочевим або вершковим) або обсмажити на сковороді. Биточки подаю горячими, також їх можна зберігати в холодильнику і розігрівати перед подачею.
- курячий фарш— 250 грам
- Фарш із яловичини— 250 грам
- Koriandr— 0,5 пучка
- м'ята— 2 штуки(гілочки)
- Цибуля— 1 штука
- помідор— 1 штука
- часник— 1 зубчик
- куркума— 1 щіпка
- Чилі— 0,5 чайних ложки(порошок)
- цукор— 0,5 чайних ложки
- сіль, чорний мелений перець— За смаком
- Манька— За смаком
2 Вимийте і нарубати дрібно зелень. Викладіть в миску обидва види фаршу, додайте овочі і зелень, а також викладіть все спеції.
3 Сформуйте невеликі кульки, потім кожен занурте в манку і кілька разів киньте на стіл, так сформуєте правильну форму для биточки.
4 Розігрійте сковороду з рослинним маслом, викладіть биточки на розігріту поверхню і обсмажуйте кілька хвилин з кожного боку.
Подібні рецепти
Котлети з кабачків і фаршу
Багато обожнюють салат "; Цезар ";, проте мало хто знає, як приготувати справжній соус для цього салату. Сьогодні я розповім оригінальний рецепт приготування цього соусу. приступаємо! опис приготування: Такий соус чудово підкреслить смак всіх інгредієнтів, які входять до складу салату "; Цезар...
Рулет з фаршу з начинкою
Цей рецепт може бути використаний для недільного сімейного вечері або великого святкового застілля. Його переваги - простота приготування, привабливий зовнішній вигляд, відмінні смак, а також можливість подавати як гарячим, так і холодним. опис приготування: Для такого рулету можна використову...
Пиріг з спагетті і яловичого фаршу
Рецепт приготування пирога з спагетті, яловичого фаршу, болгарського перцю, соусу, сметани, зеленої цибулі та сиру. опис приготування: У великій каструлі довести злегка підсолену воду до кипіння. Додати макарони і варити протягом 8 — 10 хвилин, до готовності. Злити воду. Розігріти духовку до 1...
Рулет з рибного фаршу
Ох, як часто ми шкодуємо про з'їдене під час бурхливого застілля! Але легкий рибний рулет на святковому столі дозволить уникнути жалю. Підійде і тим, хто дотримується посту. опис приготування: З риби робимо фарш, безумовно, нам знадобиться філе. Потім формруем з нього прямокутник, викладаємо н...
Простий рецепт крем-брюле
Покроковий рецепт приготування популярного ресторанного десерту. кількість порцій: 6 ванільний екстракт— 1 Ст. ложка яєчний жовток— 10 штук цукор— 3/4 склянки великий цукор— 6 Ст. ложок Залити вершки в каструлю і додати ванільний екстракт. Нагрійте суміш на слабкому вогні. Покл...