Рецепт Розсольник з булгуром і цибулею-пореєм

Рецепт Розсольник з булгуром і цибулею-пореєм
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Супи в моїй родині - неодмінний атрибут будь-якого обіду. Тому нові рецепти народжуються часто. Спробуйте зварити такий ось розсольник, з незвичним булгуром і великою кількістю цибулі. відмінне блюдо!

опис приготування:

Погода навесні ще нестійка і організму потрібна підвищена кількість вітамінів. Додайте в суп побільше цибулі!

  • яловичина— 500 грам(м'ясо з кісточкою: грудинка, лопатка тощо.)
  • картопля— 2 штуки
  • морква— 1 штука
  • цибуля ріпчаста— 1 штука
  • солоні огірки— 2 штуки(середнього розміру)
  • цибуля-пористий— 1/2 штуки(зелена частина)
  • манна крупа— 1 Склянка(200 мл)
  • томатна паста— 2 Ст. ложки
  • масло рослинне— 1 Ст. ложка
  • чорний перець— 1 щіпка
Розсольник з булгуром і цибулею-пореєм - фото крок 1 Зваріть яловичий бульйон, затоку м'ясо 2-ма літрами води, штам его, наріжте м'ясо шматочками і відкладіть в тарілку. Можна варити розсольник і без м'яса, буде не менш смачно. Опустіть в бульйон нарізану великими кубиками картоплю. коли закипить, опустіть булгур і варіть хвилин 15.

Розсольник з булгуром і цибулею-пореєм - фото крок 2 Ріпчасту цибулю наріжте четвертькольцами, моркву наріжте брусочками, солоні огірки наріжте кубиками. Позолотіть цибулю і моркву в маслі, додайте огірки і томатну пасту. На невеликому вогні млоїте овочі, помішуючи, хвилин 5.

Розсольник з булгуром і цибулею-пореєм - фото крок 3 Опустіть пассеровку в суп, варите 5 хвилин.

Розсольник з булгуром і цибулею-пореєм - фото крок 4 Добре промийте зелену частину порею, наріжте її тонко.

Розсольник з булгуром і цибулею-пореєм - фото крок 5 Викладіть в суп порей, поперчіть за смаком і спробуйте на сіль. дайте закипіти, зніміть з вогню. Накрийте кришкою і дайте настоятися хвилин 15.

Розсольник з булгуром і цибулею-пореєм - фото крок 6 подавайте гарячим, при бажанні додавши в суп сметану.

Подібні рецепти

Салат з булгуром і черешнею

Овочевий салат з булгуром «безплідною»

Рецепт приготування салату з крупою булгур, черешнею, зеленню, цибулею і грецькими горіхами. опис приготування: У середній каструлі довести 2 чашки води до кипіння. Додати булгур і 1/4 чайної ложки солі. накрити кришкою, зменшити вогонь до мінімуму і варити, поки вода не вбереться, а крупа не ...

Пісний розсольник з грибами, кабачком і малосольними огірками

Пісний розсольник з грибами, кабачком і малосольними огірками

Грибна пора в розпалі. Пропоную зварити ароматний розсольник, додавши в нього лісових грибів, кабачок і малосольних огірків. Відмінне ситне і легке блюдо! опис приготування: Чим більше в блюді різних грибів, тим воно смачніше. Тому сміливо кладіть в розсольник все, що зібрали в лісі - пару кра...

Пісний розсольник

Пісний розсольник

пісний розсольник — дуже простий в приготуванні і ситний суп домашньої кухні. ніяких вишукувань — пісний розсольник готується тільки з простих і доступних інгредієнтів. те, що треба в Великий пост. опис приготування: пісний розсольник — одне з моїх найулюбленіших пісних страв. Воно відмінно вп...

Розсольник з курячих потрошки

Розсольник з курячих потрошки

Рецепт приготування розсольнику з курячих потрошки. кількість порцій: 8 курячих потрошки— 500 грам солоні огірки— 3 штуки огіркового розсолу— 0,5 склянки картоплини— 3 штуки морквина— 1 штука цибулина— 1 штука кореневої селери— 50 грам рису— 3 Ст. ложки лаврові листки— 2 штуки горошини чорного ...

Розсольник зі свинини

Розсольник зі свинини

Справжній осінньо-зимовий суп, наваристий розсольник зі свинини я хочу вам запропонувати. Це улюблений суп багатьох, і мій також. сподіваюся, ви оціните його по достоїнству і запишете в свою записну книжку. опис приготування: Ой, який смачний розсольник зі свинини виходить за цим рецептом! Тут...