Рецепт Різотто з сиром «пармезан»

Рецепт Різотто з сиром «пармезан»
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
різотто — дуже просте і в той же час вишукану страву, в яке певну смакову нотку вносить сир "; Пармезан ";! обов'язково спробуйте!

опис приготування:

Перед вами — простий рецепт приготування різотто з сиром "; Пармезан ";. Рис спершу трохи прожарівается, потім підливати бульйон порційно. Різотто виходить дуже насиченим, тому навіть самий голодна людина буде ситим і задоволеним! хай щастить!

  • рис круглозерний— 1,5 склянки
  • бульйон курячий— 1,25 L
  • помідори— 2 штуки
  • селера— 2 штуки(стебла)
  • Кабачок— 200 грам
  • Перецьь солодкий— 0,5 штуки
  • зелень— За смаком
  • цибуля пориста— 200 грам
  • Масло рослинне— 4 Ст. ложки
  • сіль— За смаком
  • перець— За смаком
  • італійські трави— За смаком(сухі)
  • Сир "; Пармезан"  — 3 Ст. ложки
Різотто з сиром Маленькими кубиками нарізаємо перець і селера. Кабачок ріжемо середніми скибочками. Помідори опускаємо в окріп, потім охолоджуємо і знімаємо з них шкірку, ріжемо кубиками.

Різотто з сиром Розігрійте в сковороді рослинне масло, обсмажте перець і селера 2-3 хвилини. додайте кабачки, готуйте ще 7-8 хвилин. Потім додайте помідори і тушкуйте ще 5 хвилин. Сіль і перець — за смаком.

Різотто з сиром В окремій глибокій сковороді на рослинному маслі обсмажте подрібнену цибулю. додайте рис, обсмажуйте 3 хвилини.

Різотто з сиром додаємо 1 стакан гарячого бульйону. тушкуємо рис, поки не вбереться весь бульйон. Потім таким же чином підливаємо бульйон ще двічі.

Різотто з сиром Перед додаванням останньої порції бульйону вкідиваем до рису -тушение овочі, перемішуємо. Тушкуємо до готовності, вогонь — повільний.

Різотто з сиром Уже готове різотто присипаємо подрібненою зеленню і тертим "; пармезаном ";.

Різотто з сиром Смачного!

Подібні рецепти

Різотто зі шпинатом і козячим сиром

Салат з сиром «пармезан»

Рецепт приготування різотто, звареного на курячому бульйоні зі шпинатом і козячим сиром. опис приготування: У цьому рецепті зібрані кілька рецептів різотто, для того щоб створити неповторний смак цієї страви. Селера і цибулю додадуть різотто цікаві нотки, а козячий сир додасть оригінальності. ...

Різотто бьянко з соусом песто

Різотто бьянко з соусом песто

Різотто одне з найпопулярніших італійських страв. Оскільки у різотто кремова структура, воно вимагає достатньо уваги, терпіння і любові до процесу приготування. Набравшись досвіду в приготуванні опис приготування: В основі справжнього італійського різотто лежить рис арборіо або карнаролі. Одна...

Різотто з білими грибами

Різотто з білими грибами

Різотто з білими грибами - чудове блюдо, яка не осоромить найвишуканіший святковий стіл! Традиційна страва італійської кухні, яке в Італії вважається чи не делікатесом. опис приготування: Благородні білі гриби в поєднанні з елітним рисом сорти арборіо додадуть різотто неповторний тонкий смак і...

Різотто з болгарським перцем

Різотто з болгарським перцем

Рецепт приготування різотто з болгарським перцем, цибулею, часником, рисом арборио, білим вином, чебрецем, зеленою цибулею і сиром Пармезан. опис приготування: Це різотто добре подавати з яловичиною. курячого бульйону— 6 склянок оливкового масла— 1 Ст. ложка середнього червоного болгарського...

Різотто з брокколі

Різотто з брокколі

На основне блюдо дуже рекомендую вам спробувати приготувати різотто з брокколі в домашніх умовах з грибами. Виходить дуже ситно, апетитно і неймовірно смачно. опис приготування: Перед вами досить простий варіант, як приготувати різотто з брокколі. В даному випадку блюдо доповнено ще й грибами,...