Рецепт Різотто з сиром «пармезан»
різотто — дуже просте і в той же час вишукану страву, в яке певну смакову нотку вносить сир "; Пармезан ";! обов'язково спробуйте!
опис приготування:
Перед вами — простий рецепт приготування різотто з сиром "; Пармезан ";. Рис спершу трохи прожарівается, потім підливати бульйон порційно. Різотто виходить дуже насиченим, тому навіть самий голодна людина буде ситим і задоволеним! хай щастить!
- рис круглозерний— 1,5 склянки
- бульйон курячий— 1,25 L
- помідори— 2 штуки
- селера— 2 штуки(стебла)
- Кабачок— 200 грам
- Перецьь солодкий— 0,5 штуки
- зелень— За смаком
- цибуля пориста— 200 грам
- Масло рослинне— 4 Ст. ложки
- сіль— За смаком
- перець— За смаком
- італійські трави— За смаком(сухі)
- Сир "; Пармезан" — 3 Ст. ложки
Розігрійте в сковороді рослинне масло, обсмажте перець і селера 2-3 хвилини. додайте кабачки, готуйте ще 7-8 хвилин. Потім додайте помідори і тушкуйте ще 5 хвилин. Сіль і перець — за смаком.
В окремій глибокій сковороді на рослинному маслі обсмажте подрібнену цибулю. додайте рис, обсмажуйте 3 хвилини.
додаємо 1 стакан гарячого бульйону. тушкуємо рис, поки не вбереться весь бульйон. Потім таким же чином підливаємо бульйон ще двічі.
Перед додаванням останньої порції бульйону вкідиваем до рису -тушение овочі, перемішуємо. Тушкуємо до готовності, вогонь — повільний.
Уже готове різотто присипаємо подрібненою зеленню і тертим "; пармезаном ";.
Смачного!
Подібні рецепти
Салат з сиром «пармезан»
Рецепт приготування різотто, звареного на курячому бульйоні зі шпинатом і козячим сиром. опис приготування: У цьому рецепті зібрані кілька рецептів різотто, для того щоб створити неповторний смак цієї страви. Селера і цибулю додадуть різотто цікаві нотки, а козячий сир додасть оригінальності. ...
Різотто бьянко з соусом песто
Різотто одне з найпопулярніших італійських страв. Оскільки у різотто кремова структура, воно вимагає достатньо уваги, терпіння і любові до процесу приготування. Набравшись досвіду в приготуванні опис приготування: В основі справжнього італійського різотто лежить рис арборіо або карнаролі. Одна...
Різотто з білими грибами
Різотто з білими грибами - чудове блюдо, яка не осоромить найвишуканіший святковий стіл! Традиційна страва італійської кухні, яке в Італії вважається чи не делікатесом. опис приготування: Благородні білі гриби в поєднанні з елітним рисом сорти арборіо додадуть різотто неповторний тонкий смак і...
Різотто з болгарським перцем
Рецепт приготування різотто з болгарським перцем, цибулею, часником, рисом арборио, білим вином, чебрецем, зеленою цибулею і сиром Пармезан. опис приготування: Це різотто добре подавати з яловичиною. курячого бульйону— 6 склянок оливкового масла— 1 Ст. ложка середнього червоного болгарського...
Різотто з брокколі
На основне блюдо дуже рекомендую вам спробувати приготувати різотто з брокколі в домашніх умовах з грибами. Виходить дуже ситно, апетитно і неймовірно смачно. опис приготування: Перед вами досить простий варіант, як приготувати різотто з брокколі. В даному випадку блюдо доповнено ще й грибами,...