Рецепт Різотто з цукіні і сквош
Рецепт приготування різотто з рису арборіо, білого вина, лука, сквоша, цукіні і сиру Пармезан.
опис приготування:
Різотто - одне з найпопулярніших італійських страв. Його варіацій безліч. Різотто з цукіні і сквош дуже легкий і вершковий. Овочі надають страві трохи солодощі, а доданий в кінці лимонний сік освіжає.
- води— 4 склянки(або овочевого бульйону)
- оливкового масла— 2 Ст. ложки
- рису арборіо— 1 Склянка
- цукіні— 1 штука(середній)
- сквош— 1 штука(середній)
- вершкового масла— 1-2 Ст. ложок
- свіжий лимонний сік— За смаком
- грудку сиру Пармезан— 1 штука
- сіль— За смаком
2. Нагріти сковороду на повільному вогні. Додати рослинне масло і дрібно нарізану цибулю. смажити, помішуючи, поки цибуля не стане прозорим. Збільшити вогонь до середнього, додати рис і готувати, постійно помішуючи, протягом 2-4 хвилин, доти, поки зерна практично цілком не стануть прозорими (з невеликим білим цяткою в центрі).
3. Влити вино і варити, постійно помішуючи, поки рідина не вбереться. Додати достатню кількість води, щоб покрити рис на 1 см (близько 2 склянок), 1/2 чайної ложки солі і готувати, помішуючи, поки більша частина рідини не вбереться. додавайте по 1/2 склянки води за раз, якщо необхідно.
4. після 15 хвилин варіння рису почати його пробувати. Коли він трохи хрусткий, але близький до готовності, додати цукіні і сквош, розмішати. Посолити за смаком і готувати, постійно помішуючи і додаючи воду, по 1/2 склянки за раз, коли необхідно. Пробуйте рис кожні кілька хвилин. Коли рис стане м'яким, вимкніть вогонь.
5. Додати трохи води, якщо різотто виглядає сухим. Перемішати з вершковим маслом і невеликою кількістю тертого сиру.
6. Віджати сік з лимона на різотто і додати сіль, якщо необхідно. Накрити кришкою і готувати 5 хвилин.
7. Перед подачею посипати різотто сиром і скропити оливковою олією.
Подібні рецепти
Ананасовий сквош
Рецепт приготування салату із зеленої сочевиці, капусти калі, запеченого сквошу, кмину, перець, козячого сиру і червоного винного оцту. опис приготування: При бажанні ви можете замінити капусту калі руколлою. сіль— За смаком сквош— 1 штука оливкового масла— 1 Ст. ложка(плюс 1 чайна ложка ) м...
Різотто з білими грибами
Різотто з білими грибами - чудове блюдо, яка не осоромить найвишуканіший святковий стіл! Традиційна страва італійської кухні, яке в Італії вважається чи не делікатесом. опис приготування: Благородні білі гриби в поєднанні з елітним рисом сорти арборіо додадуть різотто неповторний тонкий смак і...
Різотто бьянко з соусом песто
Різотто одне з найпопулярніших італійських страв. Оскільки у різотто кремова структура, воно вимагає достатньо уваги, терпіння і любові до процесу приготування. Набравшись досвіду в приготуванні опис приготування: В основі справжнього італійського різотто лежить рис арборіо або карнаролі. Одна...
Різотто з болгарським перцем
Рецепт приготування різотто з болгарським перцем, цибулею, часником, рисом арборио, білим вином, чебрецем, зеленою цибулею і сиром Пармезан. опис приготування: Це різотто добре подавати з яловичиною. курячого бульйону— 6 склянок оливкового масла— 1 Ст. ложка середнього червоного болгарського...
Різотто з брокколі
На основне блюдо дуже рекомендую вам спробувати приготувати різотто з брокколі в домашніх умовах з грибами. Виходить дуже ситно, апетитно і неймовірно смачно. опис приготування: Перед вами досить простий варіант, як приготувати різотто з брокколі. В даному випадку блюдо доповнено ще й грибами,...