Рецепт Різотто з червоним перцем

Рецепт Різотто з червоним перцем
Кількість порцій: 8 Час приготування: 40 хв.
Рецепт приготування популярного італійського блюда з рису і сиру з червоним перчиком.

опис приготування:

різотто — рецепт популярного італійського блюда з рису з червоним перцем.

  • оливкова олія— 3 Ст. ложки
  • цибулина— 1/2 штуки
  • червоний перець— 2 штуки
  • біле вино— 3/4 склянки
  • сіль— 1 щіпка(за смаком)
  • козиний сир— 140 грам(рідина)
  • куркума— 1/2 чайних ложки
Різотто з червоним перцем - фото крок 1 Залити в каструлю курячий бульйон і довести до кипіння.

Різотто з червоним перцем - фото крок 2 Дрібно нарізати червоний перчик.

Різотто з червоним перцем - фото крок 3 Порізати половину цибулини.

Різотто з червоним перцем - фото крок 4 Залити масло у велику нагріту каструлю. Кинути туди цибулю.

Різотто з червоним перцем - фото крок 5 смажити 2-3 хвилини.

Різотто з червоним перцем - фото крок 6 Покласти червоний перець, посолити. Готувати протягом 8-10 хвилин.

Різотто з червоним перцем - фото крок 7 Засипати рис Арбор.

Різотто з червоним перцем - фото крок 8 Перемішати і смажити ще 2-3 хвилини.

Різотто з червоним перцем - фото крок 9 Залити сухого вина.

Різотто з червоним перцем - фото крок 10 Додати бульйон. Він повинен злегка покривати рис.

Різотто з червоним перцем - фото крок 11 Перемішати і почекати поки більша частина рідини вбереться.

Різотто з червоним перцем - фото крок 12 Потім додати ще бульйону.

Різотто з червоним перцем - фото крок 13 ретельно перемішати. Коли майже вся рідина вбереться, вимкнути вогонь.

Різотто з червоним перцем - фото крок 14 Додати козячий сир.

Різотто з червоним перцем - фото крок 15 Покришити тертий пармезан.

Різотто з червоним перцем - фото крок 16 посолити, поперчити і подати до столу.

Подібні рецепти

Салат з червоним солодким перцем

Маринована капуста з червоним перцем

Салат з червоним солодким перцем легкий корисний, добре для тих, хто розвантажується. Він може бути гарніром до шашликів або курки. салат цілорічний, освойте його і насолоджуйтеся. Ось вам рецепт! опис приготування: Салат з червоним солодким перцем потрібно готувати з стиглого м'ясистого перцю...

Різотто з болгарським перцем

Різотто з болгарським перцем

Рецепт приготування різотто з болгарським перцем, цибулею, часником, рисом арборио, білим вином, чебрецем, зеленою цибулею і сиром Пармезан. опис приготування: Це різотто добре подавати з яловичиною. курячого бульйону— 6 склянок оливкового масла— 1 Ст. ложка середнього червоного болгарського...

Різотто з білими грибами

Різотто з білими грибами

Різотто з білими грибами - чудове блюдо, яка не осоромить найвишуканіший святковий стіл! Традиційна страва італійської кухні, яке в Італії вважається чи не делікатесом. опис приготування: Благородні білі гриби в поєднанні з елітним рисом сорти арборіо додадуть різотто неповторний тонкий смак і...

Різотто з брокколі

Різотто з брокколі

На основне блюдо дуже рекомендую вам спробувати приготувати різотто з брокколі в домашніх умовах з грибами. Виходить дуже ситно, апетитно і неймовірно смачно. опис приготування: Перед вами досить простий варіант, як приготувати різотто з брокколі. В даному випадку блюдо доповнено ще й грибами,...

Різотто з цукіні і сквош

Різотто з цукіні і сквош

Рецепт приготування різотто з рису арборіо, білого вина, лука, сквоша, цукіні і сиру Пармезан. опис приготування: Різотто - одне з найпопулярніших італійських страв. Його варіацій безліч. Різотто з цукіні і сквош дуже легкий і вершковий. Овочі надають страві трохи солодощі, а доданий в кінці л...