Рецепт Помідори з болгарським перцем на зиму
Помідори з болгарським перцем — відмінна закуска в свята і будні. Таке блюдо точно оцінять ваші рідні та близькі. Беріть на замітку рецепт!
опис приготування:
За цим рецептом я готую помідори з болгарським перцем вже дуже багато років. причому, весь процес проходить без стерилізації. Можливо цей спосіб займе трохи більше часу. Як вчинити — вибирайте самі. Але в будь-якому випадку пропорції інгредієнтів залишаються такі ж. Кількість інгредієнтів дано на дві літрові банки. Кисло-солодкі помідори з хрустким, маринованим перцем подавайте в свята і будні.
- помідори— 1 кілограм
- Перець болгарський— 1 штука(великий)
- листя хрону— 50 грам
- кріп зонтичний— 50 грам
- листя вишні— 50 грам
- листя смородини— 50 грам
- часник— 6-7 зубчиків
- сіль— 2 Ст. ложки
- цукор— 4 Ст. ложки
- оцет 9% — 2 Ст. ложки
- вода— 500-600 мілілітрів
помийте кріп, листя хрону, смородини і вишні. Банки простерилизуйте і викладіть на дно листя хрону.
Додайте листя смородини, кріп і листя вишні.
Додайте очищений часник.
помідори помийте. Перець болгарський помийте, очистіть і наріжте невеликими шматочками. Викладіть в банки помідори з перцем. залийте окропом, дайте постояти 20 хвилин. Після воду злийте в каструлю і дайте знову закипіти. Потім другий раз залийте окропом. Дайте знову постояти 15-20 хвилин і знову злийте воду в каструлю.
Перед тим, як залити банки окропом втретє, викладіть в банки сіль, цукор і налийте оцет. На одну літрову банку знадобиться: 1 столова ложка солі, дві столові ложки цукру, 1 столова ложка оцту.
Після того, як ви заллєте помідори з перцем в третій раз, закатати банки кришками. Переверніть верх дном і накрийте пледом або ковдрою. Тримайте так до повного охолодження банок. Зберігайте консервацію в прохолодному місці.
Подібні рецепти
Кабачкова ікра з болгарським перцем на зиму
Готуємо про запас помідори солоні з болгарським перцем — смачна і апетитна заготівля, яка прикрасить ваш святковий і повсякденний стіл. опис приготування: Помідори виходять дуже смачними, злегка солодкуватими, з ароматом болгарського перцю. Такі томати ви можете подавати до будь-яких гарнірів,...
Піца з моцарелою, болгарським перцем і томатним соусом
Рецепт приготування піци з моцарелою, болгарським перцем, базиліком і соусом з помідорів, цибулі та часнику. опис приготування: Розігріти духовку до 170 градусів. Зробити томатний соус. Нагріти оливкова олія в середній каструлі на середньому вогні. Додати цибулю і часник і смажити, помішуючи, ...
Різотто з болгарським перцем
Рецепт приготування різотто з болгарським перцем, цибулею, часником, рисом арборио, білим вином, чебрецем, зеленою цибулею і сиром Пармезан. опис приготування: Це різотто добре подавати з яловичиною. курячого бульйону— 6 склянок оливкового масла— 1 Ст. ложка середнього червоного болгарського...
Салат із зеленим болгарським перцем
Чудовий дієтичний салат. Він дуже соковитий, свіжий, вітамінний, нікого не залишить байдужим, адже салат виходить яскравим і дуже смачним. опис приготування: Цей салат ми будемо готувати зі свіжих овочів, тому ніякої попередньої підготовки інгредієнтів не потрібно. Готується салат дивно швидко...
Салат з креветками і болгарським перцем
Цей салат відрізняється чудовим смаком, містить багато вітамінів та інших корисних речовин, легко готується і ідеально підходить для тих, хто стежить за своєю фігурою. Загалом, рекомендую! опис приготування: При розрахунку салату на потрібну кількість осіб враховуйте, Що на 1 порцію має припад...