Рецепт Рибний суп з локшиною
Любителям пікантною східної кухні можна звернути увагу на цей апетитний і зовсім нескладний варіант, як зробити рибний суп з локшиною з гострим перцем.
опис приготування:
1. У каструлю необхідно налити трохи рослинного масла і розігріти його.
2. Очистити цибулину і нарізати дрібними кубиками.
3. Викласти на сковороду і обсмажити до прозорості.
4. Імбир очистити і подрібнити. Додати до цибулі, обсмажити буквально хвилинку. Цей інгредієнт є вельми специфічним, так що при бажанні в рецепт приготування рибного супу з локшиною його можна не додавати.
5. Вилити в каструлю біле вино і через хвилинку можна додавати воду.
6. Після закипання відправити в каструлю рибні кістки, підсолити трохи і залишити варитися на 20-25 хвилин.
7. бульйон процідити, щоб видалити всі кісточки, і знову відправити на вогонь.
8. Викласти туди рибне філе (використовувати в цей простий рецепт рибного супу з локшиною можна як білу, так і червону рибу).
9. для 3-5 хвилин до готовності викласти в каструлю локшину.
10. Перед подачею подрібнити гострий перець і зелень.
11. Подавати рибний суп з локшиною в домашніх умовах, присипавши свіжою зеленню і гострим перцем (можна додати просто дрібку меленого, якщо не любите пекучі страви).
От і все, можна пригощатися.
- риба— 600 грам(з кістками)
- імбир— За смаком
- Рослинна олія— 1 Чайна ложка
- Біле сухе вино— 100 мілілітрів
- Рисова локшина— 300 грам
- свіжа зелень— 1 пучок
- Гострий перець— За смаком
- цибулина— 1 штука
- сіль— За смаком
2. Очистити цибулину і нарізати дрібними кубиками.
3. Викласти на сковороду і обсмажити до прозорості.
4. Імбир очистити і подрібнити. Додати до цибулі, обсмажити буквально хвилинку. Цей інгредієнт є вельми специфічним, так що при бажанні в рецепт приготування рибного супу з локшиною його можна не додавати.
5. Вилити в каструлю біле вино і через хвилинку можна додавати воду.
6. Після закипання відправити в каструлю рибні кістки, підсолити трохи і залишити варитися на 20-25 хвилин.
7. бульйон процідити, щоб видалити всі кісточки, і знову відправити на вогонь.
8. Викласти туди рибне філе (використовувати в цей простий рецепт рибного супу з локшиною можна як білу, так і червону рибу).
9. для 3-5 хвилин до готовності викласти в каструлю локшину.
10. Перед подачею подрібнити гострий перець і зелень.
11. Подавати рибний суп з локшиною в домашніх умовах, присипавши свіжою зеленню і гострим перцем (можна додати просто дрібку меленого, якщо не любите пекучі страви).
От і все, можна пригощатися.
Подібні рецепти
Скумбрія по-царськи
Рецепт приготування тайського супу з яловичини з локшиною. опис приготування: Закип'ятити воду у великій каструлі. Води потрібно досить для того, щоб покрити всі м'ясо. До того як вода закипить, можна приготувати суміш з спецій. Просто змішайте потрібні інгредієнти в невеликій мисці. Потім в і...
Рагу зі свининою, овочами і локшиною
Рагу зі свининою, овочами і локшиною — відмінне блюдо для приємного домашнього вечері в колі друзів або сім'ї. Готується досить просто і з тривіальних інгредієнтів. Дуже смачна страва — гарантую опис приготування: Як би я представила це блюдо? Рагу зі свининою, овочами і локшиною — це таке блю...
Салат з рисовою локшиною і овочами
Рецепт приготування салату з рисової локшини, смаженого тофу, огірка, болгарського перцю, зеленого лука, кінзи і заправки з імбиру, часнику, соєвого соусу, арахісового масла і рисового оцту. опис приготування: тофу, як губка, вбирає в себе пряний аромат арахісової заправки. тофу— 450 грам сі...
Салат з локшиною, капустою і мигдалем
Рецепт приготування азіатського салату з локшини, мигдалю, насіння кунжуту, пекінської капусти, зеленої цибулі і соєвого соусу. опис приготування: Подрібнити пекінську капусту. Нарізати зелену цибулю. У середній сковороді на повільному вогні обсмажити локшину, мигдаль і кунжут з розтопленим ве...
Салат з папайей, креветками і локшиною
Рецепт приготування салату з креветками, арахісом, кінзою, папайей і японської локшиною. опис приготування: У великій каструлі з киплячою підсоленою водою відварити локшину до готовності, згідно з інструкцією на упаковці. Злити воду. Тим часом, у великій мисці збити разом тамаринд, цукор, 2 ...