Рецепт Пікантний яловичий суп з локшиною
Рецепт приготування тайського супу з яловичини з локшиною.
опис приготування:
Закип'ятити воду у великій каструлі. Води потрібно досить для того, щоб покрити всі м'ясо.
До того як вода закипить, можна приготувати суміш з спецій. Просто змішайте потрібні інгредієнти в невеликій мисці. Потім в іншій мисці змішуємо інгредієнти для соусу.
Промиваємо м'ясо в холодній воді. Коли вода закипить, киньте м'ясо в каструлю. Варити до готовності. Потім потрібно злити воду і відкласти в сторону.
Нарізати помідори і цибулю клинами. Розділити шматок імбиру на 3 частини.
Почистити і розчавити часник. Розділити зелена цибуля на 3 частини. Нагріти олію у великій каструлі, обсмажити часник і імбир. Через кілька секунд додати помідори і цибулю. Залити соусом і розмішати. перекласти м'ясо. Посипати сумішшю спецій.
влити 6 склянок води. Покришити зелена цибуля (1 стебло потрібно залишити для гарніру). Довести суп до кипіння. Варити протягом 3,5-4 годин.
- яловичі голяшки— 2,5 кілограма(інгредієнти для м'яса:)
- часник— 5 зубчиків
- цибуля— 1 штука(нарізати клинами)
- скибочки імбиру— 3 штуки
- помідори— 2 штуки(нарізати клинами)
- стебла зеленої цибулі— 4 штуки
- шпинат— 1 штука
- гілочки петрушки— 2 штуки
- японський чилі перець— 5 штук(інгредієнти для суміші спецій:)
- перець сичуань— 2 чайних ложки
- тангер— 2 штуки
- цукор— 1 Ст. ложка(інгредієнти для соусу:)
- рисове вино— 1/3 склянки
- бобова паста— 2,5 Ст. ложки
- рослинна олія— 1 Ст. ложка
- кунжутну олію— 1/2 чайних ложки
- китайське гостре масло— 1 Чайна ложка
- мішечок китайської пшеничного локшини— 1 штука(інгредієнти для локшини:)
До того як вода закипить, можна приготувати суміш з спецій. Просто змішайте потрібні інгредієнти в невеликій мисці. Потім в іншій мисці змішуємо інгредієнти для соусу.
Промиваємо м'ясо в холодній воді. Коли вода закипить, киньте м'ясо в каструлю. Варити до готовності. Потім потрібно злити воду і відкласти в сторону.
Нарізати помідори і цибулю клинами. Розділити шматок імбиру на 3 частини.
Почистити і розчавити часник. Розділити зелена цибуля на 3 частини. Нагріти олію у великій каструлі, обсмажити часник і імбир. Через кілька секунд додати помідори і цибулю. Залити соусом і розмішати. перекласти м'ясо. Посипати сумішшю спецій.
влити 6 склянок води. Покришити зелена цибуля (1 стебло потрібно залишити для гарніру). Довести суп до кипіння. Варити протягом 3,5-4 годин.
Подібні рецепти
Окрошка з копченою ковбасою
Традиційні борщі і супи вже злегка набридли? Час урізноманітнити меню:) Я покажу, як приготувати пікантний кукурудзяний суп, який напевно припаде до смаку і дорослим, і дітям. рекомендую! опис приготування: Основою супчика може бути як свіжа кукурудза, так і консервована. У другому варіанті зд...
Пікантний суп з бичачих хвостів
Пікантний суп з бичачих хвостів виходить дуже ароматним і наваристим. Цей субпродукт - відмінний варіант для приготування ситного першого страви. Є ще секрет: додавання шкірки апельсина. опис приготування: Перед подачею на стіл м'ясо можна відокремити від кістки і порізати порційно. Готується ...
Пікантний суп-пюре з консервованої квасолею
Супи-пюре дуже легко готувати. Не потрібно морочитися з акуратною нарізкою овочів. А використання консервованих овочів ще більше полегшить і прискорить приготування. опис приготування: Ніжний пікантний суп з ароматом копченої грудинки, оксамитовий і поживний…його однозначно варто спробувати х...
Пікантний томатний суп
Гострий томатний суп додасть пікантності вашому меню, підбадьорить і зігріє в прохолодну погоду. Це англійське блюдо відмінно вписується в пісну і вегетаріанську дієту. опис приготування: Рецепт з розряду швидко і просто! Для томатного пюре помідори попередньо запікаються в духовці. Кокосове м...
Пікантний картопляний салат
Смачний пікантний салат з пряною зеленню і гірчичною заправкою. Гарний як сам по собі, так і як гарнір до запеченого м'яса. опис приготування: Ароматний і гострий салат з картоплі готується нескладно і обходиться недорого. А за смаком такий салат доведеться всім любителям пікантних закусок. І...