Рецепт Риба, запечена під соусом

Рецепт Риба, запечена під соусом
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 45 хв.
На обід або вечерю прекрасно підійде цей простий рецепт риби, запеченої під соусом. соковита, апетитна з хрусткою пікантною скоринкою — це дуже смачно.

опис приготування:

Це відмінний варіант низькокалорійного страви, якби не одне "; але" — майонез. Для тих, хто стежить за своєю вагою, його можна замінити сметаною або натуральним йогуртом, наприклад. Соус дуже простий, але відмінно підходить до рибі.


  • філе риби— 500 грам
  • майонез— 3-4 Ст. ложок
  • Цибуля зелена— 1 пучок
  • пармезан— 50-60 грам
  • вустерський соус— 1 Чайна ложка
  • сіль— 1 щіпка
  • перець— 1 щіпка
риба, запечена під соусом - фото крок 1 1. філе (использовать можно любую белую рыбку, яка опиниться під рукою) вимити, обсушить бумажным полотенцем и выложить в жаропрочную форму, змащену невеликою кількістю рослинного масла.

риба, запечена під соусом - фото крок 2 2. вимити, обсушить как следует и измельчить зеленый лук. Еще очень хорошо для этого блюда подходит укроп.

риба, запечена під соусом - фото крок 3 3. пармезан (можно взять и другой сыр, но этот подходит для соуса идеально) натерти на терці.

риба, запечена під соусом - фото крок 4 4. В небольшой мисочке соединить майонез, сыр и зеленый лук. Додати дрібку солі, перца и немного вустерского соуса. Як слід перемішати.

риба, запечена під соусом - фото крок 5 5. Полученный соус распределить поверх рыбки довольно толстым слоем. Форму на первые 5-7 минут можно накрыть фольгой, а затем снять, щоб риба, запечена під соусом в домашніх умовах, подрумянилась. Отправить форму в разогретую духовку и запекать блюдо около 15-20 хвилин до готовності.

Подібні рецепти

Риба, запечена під овочами

Риба, запечена під сметанним соусом

дотримуючись пост, здавалося б, особливо себе не побалуешь. Але є чудове блюдо з риби, запеченої під овочами, яке урізноманітнює пісне меню і наситить вас і ваших близьких. опис приготування: Щоб приготувати рибу, запечену під овочами в домашніх умовах, необхідно: розморозити філе риби, наріза...

Риба під білим соусом

Риба під білим соусом

Така риба під білим соусом може стати вашим коронною стравою навіть у свята. Готується вона легко, а її ніжний смак доповнюється чудовим вершковим соусом. опис приготування: відмінне блюдо, яке можна подавати як самостійно, так і в парі з гарніром (Мал, булгур і т.п.). Благодаря соусу, риба ви...

Риба під вершковим соусом

Риба під вершковим соусом

В якості основної страви пропоную взяти на озброєння цей апетитний, дуже оригінальний і досить нескладний варіант, як приготувати рибу під вершковим соусом з авокадо. опис приготування: Коли немає часу або бажання довго стояти біля плити, рецепт приготування риби під вершковим соусом, на який ...

Риба під сметанним соусом в духовці

Риба під сметанним соусом в духовці

Блюдо за рецептом, як приготувати рибу під сметанним соусом в духовці, виходить дієтичним, низькокалорійним і вітамінним. Готую його до вечері або на обід. Можна брати будь-яку за смаком рибку. опис приготування: Декілька разів на тиждень готую рибу, намагаюся робити її по-різному, щоб урізном...

Риба під соусом «бешамель» в духовці

Риба під соусом «бешамель» в духовці

Дуже люблю такі рецепти як цей. Коли витрачається мінімум зусиль, а виходить неймовірно смачну вечерю! Із задоволенням покажу вам як приготувати ніжну рибу під соусом "; Бешамель" в духовці! опис приготування: Для цього рецепта знадобиться будь-яка риба без кісток, я зупинила свій вибір на мин...