Рецепт Риба під сметанним соусом з овочами і пармезаном

Рецепт Риба під сметанним соусом з овочами і пармезаном
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Смачна страва, як для святкового столу, так і для буденного вечері. На гарнір подайте рис або картопляне пюре, і дегустують "; за вуха" не відтягнути!

опис приготування:

смачне, соковите і ароматне блюдо! Соус з пармезаном додасть страві неповторно ніжний смак. Раджу брати рибне філе без кісток, а готову страву рясно посипати свіжою зеленню. Готуйте з задоволенням, а я Вам розповім, як приготувати рибу під сметанним соусом з овочами і пармезаном.

  • риба— 700 грам
  • Цибуля ріпчаста— 1-2  штуки
  • крем— 2 Ст. ложки
  • Цибуля зелена— 1  Пучков
  • кріп— 1  Пучков
  • помідори— 1  штук
  • пармезан— 50 грам
  • спеції— За смаком
Риба під сметанним соусом з овочами і пармезаном - фото крок 1 Форму для запікання змастіть маслом і викладіть на дно нарізану цибулю.

Риба під сметанним соусом з овочами і пармезаном - фото крок 2 Викладіть нарізану рибу.

Риба під сметанним соусом з овочами і пармезаном - фото крок 3 Окремо змішайте подрібнену зелень і сметану.

Риба під сметанним соусом з овочами і пармезаном - фото крок 4 Додайте нарізаний помідор, спеції і тертий сир. все перемішайте.

Риба під сметанним соусом з овочами і пармезаном - фото крок 5 Розподіліть сметанним масу по рибі. Поставте в духовку, розігріту до 200 градусів на 30-40 хвилин.

Риба під сметанним соусом з овочами і пармезаном - фото крок 6 Смачного!

Подібні рецепти

Риба під сметанним соусом в духовці

Піца з баклажанами і ковбасою

Блюдо за рецептом, як приготувати рибу під сметанним соусом в духовці, виходить дієтичним, низькокалорійним і вітамінним. Готую його до вечері або на обід. Можна брати будь-яку за смаком рибку. опис приготування: Декілька разів на тиждень готую рибу, намагаюся робити її по-різному, щоб урізном...

Риба з пармезаном

Риба з пармезаном

Рецепт філе риби запечене в сирі пармезан — приготування рибного філе з пармезаном, кедровими горішками і базиліком. опис приготування: розморозити рибу, якщо вона була заморожена. Промити і висушити паперовими рушниками. Нарізати філе шматочками товщиною 2,5 см. У дрібній мисці змішати яйця ...

Риба, запечена під овочами

Риба, запечена під овочами

дотримуючись пост, здавалося б, особливо себе не побалуешь. Але є чудове блюдо з риби, запеченої під овочами, яке урізноманітнює пісне меню і наситить вас і ваших близьких. опис приготування: Щоб приготувати рибу, запечену під овочами в домашніх умовах, необхідно: розморозити філе риби, наріза...

Риба з овочами під маринадом

Риба з овочами під маринадом

На обід або вечерю соковита рибка з овочами - то, що треба. Ця страва чудово поєднується з будь-яким гарніром, а також підходить для дитячого меню. Пропоную вам докладний і простий рецепт приготування. опис приготування: Відразу хочу звернути вашу увагу, що є кілька варіантів, як приготувати р...

Равіолі з рикоттою та пармезаном

Равіолі з рикоттою та пармезаном

Рецепт приготування равіолі з начинкою з рікотти, сиру Пармезан, руколли і яйця. У рецепті наводиться кілька варіацій начинки для равіолі. кількість порцій: 4 rikotta— 360 грам сир пармезан— 1 1/2 склянки яйце— 1 штука(плюс 1 яйце (додатково)) сіль і перець— 1 За смаком оливкова олія— 1 Ст. лож...