Рецепт Риба під сметанним соусом з овочами і пармезаном
Смачна страва, як для святкового столу, так і для буденного вечері. На гарнір подайте рис або картопляне пюре, і дегустують "; за вуха" не відтягнути!
опис приготування:
смачне, соковите і ароматне блюдо! Соус з пармезаном додасть страві неповторно ніжний смак. Раджу брати рибне філе без кісток, а готову страву рясно посипати свіжою зеленню. Готуйте з задоволенням, а я Вам розповім, як приготувати рибу під сметанним соусом з овочами і пармезаном.
- риба— 700 грам
- Цибуля ріпчаста— 1-2 штуки
- крем— 2 Ст. ложки
- Цибуля зелена— 1 Пучков
- кріп— 1 Пучков
- помідори— 1 штук
- пармезан— 50 грам
- спеції— За смаком
Викладіть нарізану рибу.
Окремо змішайте подрібнену зелень і сметану.
Додайте нарізаний помідор, спеції і тертий сир. все перемішайте.
Розподіліть сметанним масу по рибі. Поставте в духовку, розігріту до 200 градусів на 30-40 хвилин.
Смачного!
Подібні рецепти
Піца з баклажанами і ковбасою
Блюдо за рецептом, як приготувати рибу під сметанним соусом в духовці, виходить дієтичним, низькокалорійним і вітамінним. Готую його до вечері або на обід. Можна брати будь-яку за смаком рибку. опис приготування: Декілька разів на тиждень готую рибу, намагаюся робити її по-різному, щоб урізном...
Риба з пармезаном
Рецепт філе риби запечене в сирі пармезан — приготування рибного філе з пармезаном, кедровими горішками і базиліком. опис приготування: розморозити рибу, якщо вона була заморожена. Промити і висушити паперовими рушниками. Нарізати філе шматочками товщиною 2,5 см. У дрібній мисці змішати яйця ...
Риба, запечена під овочами
дотримуючись пост, здавалося б, особливо себе не побалуешь. Але є чудове блюдо з риби, запеченої під овочами, яке урізноманітнює пісне меню і наситить вас і ваших близьких. опис приготування: Щоб приготувати рибу, запечену під овочами в домашніх умовах, необхідно: розморозити філе риби, наріза...
Риба з овочами під маринадом
На обід або вечерю соковита рибка з овочами - то, що треба. Ця страва чудово поєднується з будь-яким гарніром, а також підходить для дитячого меню. Пропоную вам докладний і простий рецепт приготування. опис приготування: Відразу хочу звернути вашу увагу, що є кілька варіантів, як приготувати р...
Равіолі з рикоттою та пармезаном
Рецепт приготування равіолі з начинкою з рікотти, сиру Пармезан, руколли і яйця. У рецепті наводиться кілька варіацій начинки для равіолі. кількість порцій: 4 rikotta— 360 грам сир пармезан— 1 1/2 склянки яйце— 1 штука(плюс 1 яйце (додатково)) сіль і перець— 1 За смаком оливкова олія— 1 Ст. лож...