Рецепт Сангрія з білим вином

Рецепт Сангрія з білим вином
Кількість порцій: 12 Час приготування: 20 хв.
сангрия — іспанська слабоалкогольний напій на основі вина з додаванням шматочків фруктів. Спробуйте приготувати сангрию з білого вина з яблуками і грушами, приправлену корицею і гвоздикою.

опис приготування:

довести воду, мідь, лимонну цедру і сік, аніс, палички кориці і гвоздики до кипіння у великій каструлі на середньому вогні. Зменшити вогонь до мінімуму і варити протягом 15 хвилин.

Щоб подавати коктейль холодним: змішати спеції, вино і фрукти в глечику. Накрити і поставити в холодильник на ніч. Подавати з льодом.

Щоб подавати коктейль гарячим: суміш спецій і вина нагрівати у великій каструлі на повільному вогні. Додати фрукти і розлити по келихах.


  • меду— 1/2 склянки
  • лимона, Cedra— 2 штуки
  • анісові зірочки— 4 штуки
  • палички кориці— 4 штуки
  • гвоздики— 12 штук
  • пляшки сухого білого вина— 2 штуки
  • апельсинового Мускату— 1 Склянка
  • яблуко, тонко нарізане— 1 штука
  • груша, тонко нарізана— 1 штука
  • лимона, тонко нарізані— 2 штуки
  • кумкватов, тонко нарізаних— 12 штук
довести воду, мідь, лимонну цедру і сік, аніс, палички кориці і гвоздики до кипіння у великій каструлі на середньому вогні. Зменшити вогонь до мінімуму і варити протягом 15 хвилин.

Щоб подавати коктейль холодним: змішати спеції, вино і фрукти в глечику. Накрити і поставити в холодильник на ніч. Подавати з льодом.

Щоб подавати коктейль гарячим: суміш спецій і вина нагрівати у великій каструлі на повільному вогні. Додати фрукти і розлити по келихах.


Подібні рецепти

Сангрія нас DRIL

Гарбуз запечена в мультиварці

Сангрія - один з моїх улюблених алкогольних коктейлів. Ні в якому разі не купуйте її в магазині, домашній напій завжди найсмачніший. Основою завжди є вино, але можна ще дещо додати. опис приготування: Я, наприклад, пропоную вам дізнатися про те, як приготувати сангрию на сидр. Його готують на ...

Риба під білим соусом

Риба під білим соусом

Така риба під білим соусом може стати вашим коронною стравою навіть у свята. Готується вона легко, а її ніжний смак доповнюється чудовим вершковим соусом. опис приготування: відмінне блюдо, яке можна подавати як самостійно, так і в парі з гарніром (Мал, булгур і т.п.). Благодаря соусу, риба ви...

Реберця з вином і вершками

Реберця з вином і вершками

Рецепт приготування реберець з червоним вином, розмарином, зернами гірчиці, kapersami, вершками і грибним асорті. Жирні вершки роблять реберця надзвичайно соковитими і ніжними. кількість порцій: 6 реберця— 12 штук сіль і перець— 1 За смаком оливкова олія— 3 Ст. ложки червоне вино— 1 Склянка яло...

Пунш з рожевим вином

Пунш з рожевим вином

Рецепт приготування фруктового пуншу з рожевим вином. опис приготування: нарізати диню, персик і нектарин на дрібні шматочки. Налити вино в великий глек і додати цукор. Так само додати нарізані фрукти і малину. Поставити в холодильник, накривши кришкою, з 2 годину. Для отримання більш насичено...

Салат з курки і помідорів

Салат з курки і помідорів

Пропоную простий рецепт салату з курки і помідорів. Цей салат можна сміливо відносити до маленьких шедеврів кулінарії, але скоріше не за смакові якості, а за цікавий зовнішній вигляд. опис приготування: Салат з курки і помідорів — смачний і дуже оригінальний салат. Я зазвичай готую його на різ...