Рецепт Сангрія з білим вином
сангрия — іспанська слабоалкогольний напій на основі вина з додаванням шматочків фруктів. Спробуйте приготувати сангрию з білого вина з яблуками і грушами, приправлену корицею і гвоздикою.
опис приготування:
довести воду, мідь, лимонну цедру і сік, аніс, палички кориці і гвоздики до кипіння у великій каструлі на середньому вогні. Зменшити вогонь до мінімуму і варити протягом 15 хвилин.
Щоб подавати коктейль холодним: змішати спеції, вино і фрукти в глечику. Накрити і поставити в холодильник на ніч. Подавати з льодом.
Щоб подавати коктейль гарячим: суміш спецій і вина нагрівати у великій каструлі на повільному вогні. Додати фрукти і розлити по келихах.
- меду— 1/2 склянки
- лимона, Cedra— 2 штуки
- анісові зірочки— 4 штуки
- палички кориці— 4 штуки
- гвоздики— 12 штук
- пляшки сухого білого вина— 2 штуки
- апельсинового Мускату— 1 Склянка
- яблуко, тонко нарізане— 1 штука
- груша, тонко нарізана— 1 штука
- лимона, тонко нарізані— 2 штуки
- кумкватов, тонко нарізаних— 12 штук
Щоб подавати коктейль холодним: змішати спеції, вино і фрукти в глечику. Накрити і поставити в холодильник на ніч. Подавати з льодом.
Щоб подавати коктейль гарячим: суміш спецій і вина нагрівати у великій каструлі на повільному вогні. Додати фрукти і розлити по келихах.
Подібні рецепти
Гарбуз запечена в мультиварці
Сангрія - один з моїх улюблених алкогольних коктейлів. Ні в якому разі не купуйте її в магазині, домашній напій завжди найсмачніший. Основою завжди є вино, але можна ще дещо додати. опис приготування: Я, наприклад, пропоную вам дізнатися про те, як приготувати сангрию на сидр. Його готують на ...
Риба під білим соусом
Така риба під білим соусом може стати вашим коронною стравою навіть у свята. Готується вона легко, а її ніжний смак доповнюється чудовим вершковим соусом. опис приготування: відмінне блюдо, яке можна подавати як самостійно, так і в парі з гарніром (Мал, булгур і т.п.). Благодаря соусу, риба ви...
Реберця з вином і вершками
Рецепт приготування реберець з червоним вином, розмарином, зернами гірчиці, kapersami, вершками і грибним асорті. Жирні вершки роблять реберця надзвичайно соковитими і ніжними. кількість порцій: 6 реберця— 12 штук сіль і перець— 1 За смаком оливкова олія— 3 Ст. ложки червоне вино— 1 Склянка яло...
Пунш з рожевим вином
Рецепт приготування фруктового пуншу з рожевим вином. опис приготування: нарізати диню, персик і нектарин на дрібні шматочки. Налити вино в великий глек і додати цукор. Так само додати нарізані фрукти і малину. Поставити в холодильник, накривши кришкою, з 2 годину. Для отримання більш насичено...
Салат з курки і помідорів
Пропоную простий рецепт салату з курки і помідорів. Цей салат можна сміливо відносити до маленьких шедеврів кулінарії, але скоріше не за смакові якості, а за цікавий зовнішній вигляд. опис приготування: Салат з курки і помідорів — смачний і дуже оригінальний салат. Я зазвичай готую його на різ...