Рецепт Риба з овочами під маринадом

Рецепт Риба з овочами під маринадом
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
На обід або вечерю соковита рибка з овочами - то, що треба. Ця страва чудово поєднується з будь-яким гарніром, а також підходить для дитячого меню. Пропоную вам докладний і простий рецепт приготування.

опис приготування:

Відразу хочу звернути вашу увагу, що є кілька варіантів, як приготувати рибу з овочами під маринадом: на плиті, в мультиварці або в духовці, наприклад. Завдяки попередньої обсмажуванні рибка виходить з апетитною скоринкою і не розвалюється.

Якщо робити блюдо в духовці, то можна посипати його тертим сиром, тоді утворюється апетитна скоринка.

  • філе риби— 400 грам
  • цибулина— 1-2 штук
  • морква— 1-2 штук
  • часник— 3-4 зубчиків
  • помідор— 1 штука
  • Томатна паста— 1 Ст. ложка
  • Рослинна олія— 2-3 Ст. ложок
  • борошно— 2-3 Ст. ложок
  • сіль— За смаком
  • перець— За смаком
  • цукор— 1 Чайна ложка
  • Яблучний оцет— 1 Чайна ложка
Риба з овочами під маринадом - фото крок 1 1. Для початку вимийте рибку, обсушити і наріжте середніми шматочками. Додати сіль трохи.

Риба з овочами під маринадом - фото крок 2 2. У глибоку миску просійте борошно, додайте дрібку солі і перець за смаком. Перемішайте все як слід. На сковороді розігрійте масло.

Риба з овочами під маринадом - фото крок 3 3. Кожен шматок риби обваляйте в борошні з усіх боків і викладіть на сковороду. Обсмажте до рум'яної скоринки на сильному вогні.

Риба з овочами під маринадом - фото крок 4 4. Готову рибу зніміть з вогню і викладіть на паперовий рушник, щоб прибрати надлишки масла.

Риба з овочами під маринадом - фото крок 5 5. Овочі очистіть і наріжте. На сковороді розігрійте олію. Викладіть цибулю і часник, обсмажте пару хвилин. Після додайте моркву і помідори. Смажте на середньому вогні, помішуючи. Додайте сіль і цукор.

Риба з овочами під маринадом - фото крок 6 6. хвилин через 5 викладіть томатну пасту і влийте оцет.

Риба з овочами під маринадом - фото крок 7 7. Додайте водички і залиште гаситися овочі хвилин на 5. Викладіть овочевий маринад на рибку і залиште на 7-10 хвилин, щоб вони обмінялися смаками і ароматами.

Риба з овочами під маринадом - фото крок 8 8. От і все, рибку можна подавати до столу з улюбленим гарніром. Смачного!

Подібні рецепти

Риба під маринадом в духовці

Сир фетакса в домашніх умовах

Якщо ви хочете почастувати своїх близьких смачним і легким стравою, то подивіться, як приготувати рибу під маринадом в духовці. Рибу можна брати будь-яку на свій розсуд і за можливості. опис приготування: Перед вами простий рецепт, як приготувати рибу під маринадом в духовці. Для приготування ...

Риба, тушкована під маринадом класична

Риба, тушкована під маринадом класична

Хочете зробити що-небудь смачненьке з рибкою? У мене є відмінна ідея в міру ситного, досить легкого, апетитного страви. поєднання овочів, риби і соусу — це дуже класно. раджу рецепт! опис приготування: Пропоную Вашій увазі нескладний спосіб, як приготувати рибу тушковану під маринадом класичну...

Рибні котлети під маринадом

Рибні котлети під маринадом

Рецепт приготування рибних котлет під маринадом - для вас! Поділюся з задоволенням, тому що це дійсно хороша ідея для вечері або сімейного обіду. Рідні будуть в захваті, це смачно! опис приготування: Розповім вам сьогодні, як приготувати рибні котлети під маринадом. смачно, ситно і дуже по-дом...

Салака під маринадом

Салака під маринадом

Дуже смачна страва виходить на всі випадки до столу. кількість порцій: 6-8 салака свіжа— 1200  грам морква— 1000 грам часник буряка— 500 грам масло рослинне— 200 грам томатний соус (будь-який)  — 100 грам сіль— 20 грам(за смаком) мука для обваливания салаки— 150  грам 1.Салаку обваляти в б...

Риба під сметанним соусом з овочами і пармезаном

Риба під сметанним соусом з овочами і пармезаном

Смачна страва, як для святкового столу, так і для буденного вечері. На гарнір подайте рис або картопляне пюре, і дегустують "; за вуха" не відтягнути! опис приготування: смачне, соковите і ароматне блюдо! Соус з пармезаном додасть страві неповторно ніжний смак. Раджу брати рибне філе без кісто...