Рецепт Риба під маринадом в духовці

Рецепт Риба під маринадом в духовці
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Якщо ви хочете почастувати своїх близьких смачним і легким стравою, то подивіться, як приготувати рибу під маринадом в духовці. Рибу можна брати будь-яку на свій розсуд і за можливості.

опис приготування:

Перед вами простий рецепт, як приготувати рибу під маринадом в духовці. Для приготування найбільше підходить морська риба. Це може бути хек, минтай, лосось, і т. d. Блюдо виходить легким, але поживним. У ньому поєднуються овочі з рибою, яка запікається в соусі, приготованому з цибулею і морквою в томатній пасті. Мінімум затрат і максимум задоволення виходить від цієї страви.

  • риба— 1,5 кілограма
  • морква— 4 штуки
  • Цибуля ріпчаста— 3 штуки
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • цукор— 1 Ст. ложка
  • Томатна паста— 3 Ст. ложки
  • гвоздика— 2 штуки
  • Лавровий лист— 2 штуки
  • Рослинна олія— За смаком
  • вода— 3 склянки
  • Борошно для обвалювання— За смаком
Риба під маринадом в духовці - фото крок 1 1. почищену, потрошенную рибу помийте і наріжте на стейки. До борошна додайте сіль. Обваляйте в борошні стейки і смажте на сковорідці в рослинному маслі з кожного боку по пару хвилин, щоб утворилася скоринка.

Риба під маринадом в духовці - фото крок 2 2. Підготуйте овочі: цибулю очистіть і наріжте півкільцями. Очищену моркву натріть на середній терці. Потім обсмажити цибулю на сковороді. Як тільки він стане прозорим, всипте до нього морквину. Перемішайте і готуйте разом.

Риба під маринадом в духовці - фото крок 3 3. Коли морквина стане м'якою, влийте в сковорідку кип'яченої води, 2 склянки. Потім додайте томатну пасту. Перешкодьте і посоліть. всипте цукор. Покладіть лавровий лист, гвоздичку. Додайте ще один стакан кип'яченої води і тушкуйте під кришкою протягом 10 хвилин. Не забувайте помішувати.

Риба під маринадом в духовці - фото крок 4 4. Розділіть маринад на дві частини, коли він буде готовий. Одну частину покладіть на дно форми. Зверху викладіть рибу. Потім накрийте залишилися маринадом. закрийте фольгою. Розігрійте духовку до 180 градусів. Поставте форму з рибою під маринадом в духовку.

Риба під маринадом в духовці - фото крок 5 5. Тепер дістаньте блюдо і дайте йому трохи охолонути. Подавайте рибу до столу в теплому або холодному вигляді. Смачного.

Подібні рецепти

Риба з овочами під маринадом

Cолянка по-домашньому з ковбасою

На обід або вечерю соковита рибка з овочами - то, що треба. Ця страва чудово поєднується з будь-яким гарніром, а також підходить для дитячого меню. Пропоную вам докладний і простий рецепт приготування. опис приготування: Відразу хочу звернути вашу увагу, що є кілька варіантів, як приготувати р...

Риба, тушкована під маринадом класична

Риба, тушкована під маринадом класична

Хочете зробити що-небудь смачненьке з рибкою? У мене є відмінна ідея в міру ситного, досить легкого, апетитного страви. поєднання овочів, риби і соусу — це дуже класно. раджу рецепт! опис приготування: Пропоную Вашій увазі нескладний спосіб, як приготувати рибу тушковану під маринадом класичну...

Рибні котлети під маринадом

Рибні котлети під маринадом

Рецепт приготування рибних котлет під маринадом - для вас! Поділюся з задоволенням, тому що це дійсно хороша ідея для вечері або сімейного обіду. Рідні будуть в захваті, це смачно! опис приготування: Розповім вам сьогодні, як приготувати рибні котлети під маринадом. смачно, ситно і дуже по-дом...

Салака під маринадом

Салака під маринадом

Дуже смачна страва виходить на всі випадки до столу. кількість порцій: 6-8 салака свіжа— 1200  грам морква— 1000 грам часник буряка— 500 грам масло рослинне— 200 грам томатний соус (будь-який)  — 100 грам сіль— 20 грам(за смаком) мука для обваливания салаки— 150  грам 1.Салаку обваляти в б...

Риба під майонезом в духовці

Риба під майонезом в духовці

Риба під майонезом в духовці — це дуже проста, але смачна запіканка з апетитною сирною скоринкою. Готується дуже просто, доволі швидко, при цьому прекрасно наситить і залишить відчуття легкості. опис приготування: Приготована риба під майонезом в духовці дуже добре поєднується з різними гарнір...