Рецепт Пиріг з інжиром і мигдалем

Рецепт Пиріг з інжиром і мигдалем
Кількість порцій: 6 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування солодкого пирога з інжиром і мускатним горіхом.

опис приготування:

1. Борошно насипається в глибокий посуд і перемішується з мускатним горіхом, після чого вливається молоко до отримання рідкого тіста однорідної маси.

2. У маленькій же посудині збийте яйце, трохи посоливши. Додайте консистенцію до тесту і змішайте їх. Тісто має настоятися в теплому місці півгодини. Інжир з мигдалем дрібно рубається.

3. Інжир з родзинками слід злегка притрусити борошном, після чого всі горіхи і фрукти додаються до тесту. Суміш виливається на змащену маслом форму.

4. Пиріг слід випікати 10-15 хвилин в добре розігрітій духовці. Подавати слід гарячим, попередньо посипавши меленої корицею з цукром.

  • молоко— 500 мілілітрів
  • борошно пшеничне— 150 грам
  • інжир— 12 штук
  • мигдаль— 100 грам
  • родзинки (коринки)  — 50 грам
  • рослинна олія— 30 грам
  • мускатний горіх— 1 щіпка
  • сіль— — За смаком
  • яйця— 1 штука
1. Борошно насипається в глибокий посуд і перемішується з мускатним горіхом, після чого вливається молоко до отримання рідкого тіста однорідної маси.

2. У маленькій же посудині збийте яйце, трохи посоливши. Додайте консистенцію до тесту і змішайте їх. Тісто має настоятися в теплому місці півгодини. Інжир з мигдалем дрібно рубається.

3. Інжир з родзинками слід злегка притрусити борошном, після чого всі горіхи і фрукти додаються до тесту. Суміш виливається на змащену маслом форму.

4. Пиріг слід випікати 10-15 хвилин в добре розігрітій духовці. Подавати слід гарячим, попередньо посипавши меленої корицею з цукром.

Подібні рецепти

Салат з курки з інжиром

Пиріг з інжиром і козячим сиром

Рецепт приготування салату з курки, перлової крупи, inzhira, цибуля і перець чилі. опис приготування: довести воду, цибуля, чебрець, чилі і часник до кипіння в середній каструлі. Додати курку і варити до готовності, близько 8 хвилин. Викласти курку на блюдо і дати трохи охолонути. Довести ріди...

Пиріг з вишнею та мигдалем

Пиріг з вишнею та мигдалем

Заморожені вишні стають дуже соковитими в цьому ніжному пирозі. заморожені ягоди — відмінний спосіб насолодитися літніми ягодами восени. Спробуйте також приготувати цей пиріг з чорницею, ожиною, малиною або їх комбінацією. опис приготування: Розігріти духовку до 180 градусів. Змастити маслом ...

Пряне шоколадне печиво з мигдалем

Пряне шоколадне печиво з мигдалем

Рецепт приготування печива з какао, шоколадом, мигдальними горіхами, запашним перцем і гвоздикою. опис приготування: Ви можете зробити печиво більш ароматним, подвоївши кількість спецій. какао— 3 Ст. ложки розпушувача— 1/2 чайних ложки меленого запашного перцю і гвоздики— 1/8 чайних ложки со...

Рис із зеленим горошком і мигдалем

Рис із зеленим горошком і мигдалем

Рис із зеленим горщиком і мигдалем — одне з найулюбленіших страв в Азії. Такий рис може бути як самостійною стравою, так і гарніром, ідеально підходить для святкового столу! опис приготування: Рис із зеленим горошком і мигдалем — це дуже смачно! Готується це кулінарне диво близько всього лише ...

Різотто з мигдалем

Різотто з мигдалем

Різотто з мигдалем — дуже смачне італійське блюдо, особливо популярне в Неаполі. Готується різотто з мигдалем швидко і просто, але виходить — неймовірно ніжне і смачне блюдо. опис приготування: Різотто з мигдалем (на італійському назва страви звучить як risotto cremoso alle mandorle) — різнови...