Рецепт Тістечка пісочні «Кільця з мигдалем»

Рецепт Тістечка пісочні «Кільця з мигдалем»
Кількість порцій: 10 Час приготування: 40 хв.
Рецепт приготування пісочного тістечок з мигдалем.

опис приготування:

За цим рецептом у вас вийде 10 тістечок вагою 70 г.

приготування:

Змішати в мисці масло, цукор і яйця дерев'яною лопаткою до отримання однорідної маси. Всипати борошно і руками замісити тісто. Розкачати тісто в пласт товщиною 7-8 мм і за допомогою круглої формочки або склянки вирізати кружки. У центрі кожного гуртка формочкою меншого розміру зробити отвір. Викласти на деко. Змішати подрібнений мигдаль з цукром. Змастити гуртки жовтком і посипати мигдальною сумішшю. Помістити деко в духовку і випікати при температурі 240-250 г протягом 15-20 хвилин до рум'яного кольору.


  • борошна— 2 склянки
  • цукру— 1/2 склянки(плюс 2 столові ложки )
  • вершкового масла або маргарину— 200 грам
  • яйця— 1,5 штуки
  • миндаля или других орехов— 1/2 склянки
  • яичный желток для смазки— 1 штука
За цим рецептом у вас вийде 10 тістечок вагою 70 г.

приготування:

Змішати в мисці масло, цукор і яйця дерев'яною лопаткою до отримання однорідної маси. Всипати борошно і руками замісити тісто. Розкачати тісто в пласт товщиною 7-8 мм і за допомогою круглої формочки або склянки вирізати кружки. У центрі кожного гуртка формочкою меншого розміру зробити отвір. Викласти на деко. Змішати подрібнений мигдаль з цукром. Змастити гуртки жовтком і посипати мигдальною сумішшю. Помістити деко в духовку і випікати при температурі 240-250 г протягом 15-20 хвилин до рум'яного кольору.


Подібні рецепти

Пиріг з інжиром і мигдалем

Печиво з родзинками

Рецепт приготування солодкого пирога з інжиром і мускатним горіхом. опис приготування: 1. Борошно насипається в глибокий посуд і перемішується з мускатним горіхом, після чого вливається молоко до отримання рідкого тіста однорідної маси. 2. У маленькій же посудині збийте яйце, трохи посоливши. ...

Пряне шоколадне печиво з мигдалем

Пряне шоколадне печиво з мигдалем

Рецепт приготування печива з какао, шоколадом, мигдальними горіхами, запашним перцем і гвоздикою. опис приготування: Ви можете зробити печиво більш ароматним, подвоївши кількість спецій. какао— 3 Ст. ложки розпушувача— 1/2 чайних ложки меленого запашного перцю і гвоздики— 1/8 чайних ложки со...

Пиріг з вишнею та мигдалем

Пиріг з вишнею та мигдалем

Заморожені вишні стають дуже соковитими в цьому ніжному пирозі. заморожені ягоди — відмінний спосіб насолодитися літніми ягодами восени. Спробуйте також приготувати цей пиріг з чорницею, ожиною, малиною або їх комбінацією. опис приготування: Розігріти духовку до 180 градусів. Змастити маслом ...

Рис з мигдалем і родзинками

Рис з мигдалем і родзинками

Рис з мигдалем і родзинками — це не тільки чудовий гарнір, але ще і хитрий спосіб використовувати зайвий зварити рис. Дуже добре поєднується з м'ясними, рибними та овочевими стравами. опис приготування: Рецепт рису з мигдалем і родзинками, традиційного іспанського гарніру: 1. Очищені від шкуро...

Рис із зеленим горошком і мигдалем

Рис із зеленим горошком і мигдалем

Рис із зеленим горщиком і мигдалем — одне з найулюбленіших страв в Азії. Такий рис може бути як самостійною стравою, так і гарніром, ідеально підходить для святкового столу! опис приготування: Рис із зеленим горошком і мигдалем — це дуже смачно! Готується це кулінарне диво близько всього лише ...