Рецепт Риба в йогуртовому соусі
Цей рецепт для мене просто порятунок, коли немає часу смажити рибку. Маринад негострий і смачний, риба просочується добре травами, стає ніжною. Запікати можна з сиром або без. дивіться!
опис приготування:
Отже, розповідаю, як приготувати рибу в йогуртовому соусі. Для цього потрібно спочатку вибрати і купити рибу, тут вже справа смаку і кількості кісток, вибирайте ту, в якій їх найменше. У мене чоловік був на рибалці і зловив величезного коропа! Чудовий привід запекти його до вечері в духовці! рибу обробити, відріжте голову, видаліть нутрощі, добре вимийте від крові, поріжте порційними шматочками. Далі все просто, замаринуйте в соусі-маринаді і в ньому ж запечіть рибу. Робити сирну корочку чи ні вирішувати вам, мої домашні люблять рибку з сиром. хай щастить!
- велика риба— 1,5 кілограма
- Йогурт натуральний густий— 150 грам
- зелень— 1 пучок
- сіль— За смаком
- Перець чорний мелений— 0.5 чайних ложки
- чебрець сушений— 0,5 чайних ложки
- зіра мелена— 0,5 чайних ложки
- сир твердий— 100 грам
- Рослинна олія без запаху— 1 Чайна ложка
2. з йогурту, солі і спецій приготуйте соус. Просто з'єднайте перемелені спеції з сіллю і йогуртом, покладіть порізану дрібно зелень, перемішайте. Соус-маринад готовий.
3. Рибу покладіть в глибоку миску, додайте соус.
4. перемішайте добре, затягніть плівкою миску або накрийте кришкою і приберіть в холодильник на 1,5-2 годину.
5. Увімкніть духовку на 200 градусів прогріватися. Форму змастіть рослинною олією (я застилаю пергаментом і змащую зверху, так легше відмити форму потім), покладіть рибку, полийте зверху соусом йогуртовим і відправте в духовку на 30 хвилин.
6. Натріть сир на крупній тертці. Коли рибка буде готова, посипте сиром і залиште ще на 2-3 хвилини блюдо в духовці.
7. Подавайте рибу гарячої з овочами. приємного!
Подібні рецепти
Голубці з Мангольд
Якщо ви шукайте класний і нескладний рецепт смачної і апетитною рибки, то зверніть увагу на цей варіант. Для дітей і дорослих — це чудова ідея на кожен день. рекомендую спробувати! опис приготування: Хочу показати вам, як приготувати рибу в кисло-солодкому соусі з морквою. Ця страва добре тим,...
Риба по-китайськи в кисло-солодкому соусі
Рецепт риби по-китайськи в кисло-солодкому соусі неодмінно сподобається всім шанувальникам яскравих і екзотичних страв азіатської кухні. Блюдо підходить і для повсякденного, і для святкового столу. опис приготування: Рецепт риби в кисло-солодкому соусі по-китайськи, як і багато інших страви ки...
Риба по-тайськи в кисло-солодкому соусі
кажуть, саме цей рецепт риби по-тайськи в кисло-солодкому соусі поширений на острові Самуї — тропічному раю, куди прагне хоч раз потрапити половина жителів планети. спробуємо приготувати?;) опис приготування: Така риба стане "; цвяхом програми ";, якщо ви вирішили влаштувати вечірку в азіатськ...
Риба з цвітною капустою в яєчно-майонезну соусі
Цю страву можна готувати як у великій формі, як запіканку, так і порційно, в керамічних мисках (можна в горщиках без кришки) і т.п. соковита, ніжна рибка з цвітною капустою і сирно-помідорною скоринкою. кількість порцій: 5-7 риба (у мене морський язик) — 800 грам Кольорова капуста— 500 грам Ци...
Риба в білому соусі
Якщо ви в пошуку цікавого і нескладного рибного блюда, тоді зверніть увагу на цей рецепт. Використовувати можна як білу, так і червону рибку, а соус виходить просто чарівним. опис приготування: Хочу поділитися з вами ідеєю, як приготувати рибу в білому соусі на основі білого вина і соку лимона...