Рецепт Риба в тесті на пиві
На пиві побудовано безліч рецептів, з якими незнайомі навіть досвідчені господині. Я пропоную класичний рецепт риби в тесті на пиві, який відомий ще з давніх-давен в російській кухні.
опис приготування:
Кляр на пиві виходить відмінним, а риба в тесті на пиві в домашніх умовах порадує смакові рецептори навіть примхливого гурмана. Дуже раджу приготувати філе саме за цим рецептом.
- філе риби— 2 штуки(судак, пангасіус, кета та ін.)
- яйця— 2 штуки
- борошно— 100 грам
- зелень— 20 грам
- Сіль і перець— За смаком
- Світле пиво— 100 грам
2. Відокремте жовток від білка, додайте до нього сіль, пиво і зелену цибулю. Гарненько вбийте отриману масу.
3. Тепер можете додати борошно, щоб тісто вийшло як на оладки. Постарайтеся збити так, щоб не було грудочок.
4. кляр готовий. Можна сміливо відправляти в нього наші шматочки філе. Обваляйте рибу з обох сторін і відправляйте на сковороду.
5. Смажиться риба не довго — до появи золотистого кольору. З двох філе виходить велика тарілка риби.
Подібні рецепти
Індичка з овочами в рукаві
Для цієї страви потрібно дріжджове тісто або прісне. Якщо ви хочете отримати хрустку скоринку, то можна зробити листкове тісто, але начинка завжди залишиться незмінною — філе риби. опис приготування: Дуже раджу приготувати рибу в тесті в духовці в домашніх умовах. Таке блюдо стане не тільки ал...
Риба, запечена в тесті
дивно апетитне, дуже соковите і смачне блюдо для всієї родини — риба, запечена в тесті в свійських умовах, стане відмінною ідеєю не тільки для щоденного, але і для святкового меню. опис приготування: Це досить простий рецепт риби, запеченої в тісті, яка прикрасить будь-який стіл. Досить оригін...
Риба в тесті в мультиварці
смачна закуска, яку зовсім нескладно готувати. Вона хороша і в холодному, і в гарячому вигляді. Підійде і для свята, і в для звичайного сімейного обіду. опис приготування: Смачна і ніжна м'якоть риби в хрусткому тесті — хіба хтось відмовиться від такої вкусняшки?! навіть ті, хто стежить за ваг...
Риба в тесті
Існує безліч рецептів приготування риби. І ось ще один: риба виходить дуже хрусткою зовні і соковитою, ніжною всередині. рецепт універсальний, — підійде для будь-якої рибки. Раджу зберегти цей рецепт в скарбничку. опис приготування: У тісто для риби непогано було б додати приправ і спецій, а т...
Риба в пиві
Оригінальний рецепт приготування чудової рибної закуски. кількість порцій: 6 невеликих риб— 12 штук(salaka, putassu) світлого пива— 0,5 L великі цибулини— 2 штуки сметани— 300 грам пера зеленого лука— 4 штуки сіль, перець— 1 штука(за смаком) пучок петрушки— 1 штука(для маринаду) винного оцту— 2...