Рецепт Риба, запечена в тесті
дивно апетитне, дуже соковите і смачне блюдо для всієї родини — риба, запечена в тесті в свійських умовах, стане відмінною ідеєю не тільки для щоденного, але і для святкового меню.
опис приготування:
Це досить простий рецепт риби, запеченої в тісті, яка прикрасить будь-який стіл. Досить оригінальна подача ідеально поєднується зі смаком страви. Хрустка скоринка і дуже соковита рибка всередині — це обов'язково варто спробувати.
- риба— 2 штуки
- лимон— 1 штука
- Паніворочние сухарі— 100 грам
- сіль— За смаком
- перець— За смаком
- борошно— 300 грам
- Вершки або молоко— 100 мілілітрів
- яйце— 1 штука
- Вершкове масло— 50 грам
- Чайна ложка— 1 Чайна ложка
- цукор— 1 Чайна ложка
2. Насамперед потрібно з'єднати цукор, дріжджі і трохи борошна. Нагріти до кімнатної температури молоко і влити до сухих інгредієнтів. Залишити опару на 10-15 хвилин.
3. Вершкове масло для тіста трохи розтопити і додати в тісто. Вимити і обсушити лимон.
4. Рибу очистити від нутрощів і як слід вимити. Посолити і поперчити як слід. У черевце помістити скибочки лимона і залишити на деякий час.
5. Окремо з'єднати решту борошна і яйце. Додати дрібку солі і відправити в опару.
6. Замісити тісто. На першому етапі воно може не дуже круте. Залишити його хвилин на 20, а потім при необхідності додати ще борошна. В рецепт приготування риби, запеченої в тісті, можна також використовувати бездріжджове або листкове тісто.
7. Коли тісто вже як слід підійшло можна приступати до основного процесу. Розділити тісто на дві частини, кожну з яких тонко розкачати. На серединку висипати трохи панірувальних сухарів, можна зі спеціями.
8. По краях зробити надрізи і викласти рибку.
9. Акуратно загорнути внахлест, щоб риба, запечена в тесті в свійських умовах, була в сіточці.
10. Деко змазати рослинним або вершковим маслом і викласти рибку. Залишити хвилин на 20-25 в спокої, а потім відправити в розігріту духовку. Випікається блюдо близько півгодини.
Подібні рецепти
Риба, запечена в тесті в духовці
На пиві побудовано безліч рецептів, з якими незнайомі навіть досвідчені господині. Я пропоную класичний рецепт риби в тесті на пиві, який відомий ще з давніх-давен в російській кухні. опис приготування: Кляр на пиві виходить відмінним, а риба в тесті на пиві в домашніх умовах порадує смакові р...
Риба в тесті в духовці
Для цієї страви потрібно дріжджове тісто або прісне. Якщо ви хочете отримати хрустку скоринку, то можна зробити листкове тісто, але начинка завжди залишиться незмінною — філе риби. опис приготування: Дуже раджу приготувати рибу в тесті в духовці в домашніх умовах. Таке блюдо стане не тільки ал...
Риба в тесті в мультиварці
смачна закуска, яку зовсім нескладно готувати. Вона хороша і в холодному, і в гарячому вигляді. Підійде і для свята, і в для звичайного сімейного обіду. опис приготування: Смачна і ніжна м'якоть риби в хрусткому тесті — хіба хтось відмовиться від такої вкусняшки?! навіть ті, хто стежить за ваг...
Риба в тесті
Існує безліч рецептів приготування риби. І ось ще один: риба виходить дуже хрусткою зовні і соковитою, ніжною всередині. рецепт універсальний, — підійде для будь-якої рибки. Раджу зберегти цей рецепт в скарбничку. опис приготування: У тісто для риби непогано було б додати приправ і спецій, а т...
Риба по-російськи запечена
Якщо ви не знаєте, чим нагодувати близьких і гостей, тоді візьміть на замітку цей дивно простий рецепт риби по-російськи, запеченої з картоплею. це ситно, смачно і дуже апетитно. опис приготування: Якщо ви ще не знаєте, як приготувати рибу по-російськи запечену, зверніть увагу на цей варіант. ...