Рецепт Оселедець по-корейськи

Рецепт Оселедець по-корейськи
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 12 г. 0 хв.
Оселедець по-корейськи — це просто чудова закусочка з оселедця в азіатському стилі як для буденного, так і для святкового столу. Приготування забирає час, але, повірте, воно того варте.

опис приготування:

У нашій родині оселедець по-корейськи — це традиційне блюдо, без якого не обходиться практично жодне велике застілля. І не подумайте — ми дуже любимо експериментувати, просто оселедець по-корейськи — це реально ДУЖЕ смачно Чи не найбільш затребувана закуска на столі. готується, начебто, з найпростіших інгредієнтів, але зі столу розходиться швидше, ніж червона ікра.

Гаразд, рекламу страви я вже зробив, тепер можна приступити і до приготування Удачі!


  • оселедець свіжий— 1 кілограм
  • Цибуля ріпчаста— 5 штук
  • оцет столовий— 80 мілілітрів
  • Масло рослинне— 1/2 склянки
  • перець духмяний— 1 Чайна ложка
  • Перець червоний мелений— 2 чайних ложки
  • сіль— 1 Ст. ложка
  • паста томатна— 1 Ст. ложка
Оселедець по-корейськи - фото крок 1 Перво-наперво приготовим маринад. Для этого растительное масло смешиваем с томатной пастой и доводим до кипения. Затем смешиваем с уксусом и хорошенько перемешиваем. Ми залишаємо остигати.

Оселедець по-корейськи - фото крок 2 тепер цибулю — цибуля, до речі, в этом блюде получается чуть ли не вкуснее, ніж риба, поэтому я кладу очень много лука Весь лук чистим и нарезаем крупными, досить товстими кільцями.

Оселедець по-корейськи - фото крок 3 Добавляем в маринад наши специи. При бажанні можна використовувати і інші спеції, однако если готовите впервыелучше доверьтесь моему совету и добавьте то, що зазначено в рецепті.

Оселедець по-корейськи - фото крок 4 Теперь самое трудоемкоезанимаемся сельдью. Убираем все кости, обрезаем жабры и т.д. — нам необходимо только филе сельди. АЛЕ! Кожицу у сельди не удаляем. Если удалитев результате мариновки рыба размякнет и потеряет форму. Поэтому делаем филе сельди с кожицей и нарезаем на небольшие кусочки.

Оселедець по-корейськи - фото крок 5 Выкладываем лук и сельдь в маринад. гарненько перемішуємо, накриваємо кришкою — и под груз. Ставимо в холодильник.

Оселедець по-корейськи - фото крок 6 вже через 2-3 часа селедку по-корейски можно доставать из холодильника и кушать, однако я предпочитаю оставлять на ночьтогда получается еще вкуснее. їсти — як подобається. Мы кушаем с черным хлебом. Смачного, друзі!

Подібні рецепти

Оселедець під шубою з майонезом «Maxeev'»

Оселедець під шубою класична з яблуком (простий рецепт)

Традиційний святковий салат # Махеев'_чудеса_за_полчаса кількість порцій: 5 картопля— 3-5 штук оселедець— 1 штука Цибуля ріпчаста— 1 штука морква— 2 штуки Буряк— 2 штуки Майонез "; маху" з лимонним соком— За смаком яйця курячі— 4-5 штук Попередньо відварюємо картоплю, морква, буряк, яйця. ...

Оселедець під соусами

Оселедець під соусами

Це відмінна закуска на святковий стіл і не тільки. Всіма улюблена оселедець з різними заправками. Рекомендую кілька варіантів рецептів оселедця під соусами. опис приготування: Щоб закуска з оселедця була смачною, беремо гарне солоне філе. Перед приготуванням перевірте, щоб не було кісточок. Я ...

Оселедець під шубою «святкова»

Оселедець під шубою «святкова»

розповім, как приготовить селедку под шубой "Праздничную". Само собою, у каждой хозяюшки есть свой рецепт, але незмінно одне: этот салат у нас очень любят, и без него не обходится ни одно застолье! опис приготування: Это очень простой рецепт селедки под шубой праздничной. Вам сподобається і см...

Оселедець під шубою оригінальна

Оселедець під шубою оригінальна

Пропоную вам рецепт чудового традиційного салату "; Оселедець під шубою ";. Така подача прикрасить будь-який святковий стіл. опис приготування: & Quot; Оселедець під шубою" — один з найпопулярніших російських салатів. Його можна назвати народним надбанням, так як без нього не обходиться жодне ...

Оселедець під «шубою»

Оселедець під «шубою»

Традиційний салат для новорічного столу! Один з найулюбленіших в нашій родині. опис приготування: Приготуйте на свято улюблений салат з оселедця і овочів! В якості заправки пропоную використовувати майонез "; Оливковий Махеев' ";. буряк, морква, картопля і яйця відваріть. Оселедець почистіть і...