Рецепт Риба в соусі

Рецепт Риба в соусі
Кількість порцій: 4 Час приготування: 25 хв.
Всього тридцять хвилин - і у вас на столі шикарна і неймовірно смачна біла риба в лимонно-вершковому соусі. Ну як вам? Вже слинки течуть? А тепер докладніше про те, як приготувати рибу в соусі.

опис приготування:

Рибу запікаю на деку в духовці. розраховуйте так, щоб вона лягла в один шар. Соки з риби змішуються з лимонним соком і вершками, виходить дуже смачне поєднання. Рекомендую використовувати свіже рибне філе, а не заморожене, адже тоді соус не буде таким смачним і ароматним. Ви можете використовувати річкову або морську білу рибу.

  • рибне філе— 4 штуки(кожне близько 150-200 грам)
  • Вершкове масло— 50 грам
  • вершки— 1/4 склянки(з високим відсотком жирності)
  • часник— 1-2 зубчиків
  • гірчичний— 1 Ст. ложка
  • Лимонний сік— 1,5 Ст. ложки
  • лимон— 6-8 скибочок
  • сіль, перець— За смаком
  • Цибуля— 0,5 штуки
  • петрушка— За смаком
1 Вимийте рибне філе і витріть його серветками, потім посипте сіллю і перцем з двох сторін.

2 У миску викладіть вершкове масло, додайте вершки, подрібнений часник, гірчицю, лимонний сік, сіль і перець, надішліть на 30 секунд в мікрохвильову піч.

3 Викладіть рибне філе в форму для запікання, посипте дрібно нарізану цибулею і полийте соусом.

4 Надішліть форму в розігрітий до 200 градусів духовку на 10-12 хвилин. Готову рибку дістаньте з духовки, викладіть часточки лимона, прикрасьте подрібненою петрушкою і залиште на кілька хвилин.

5 Подавайте трохи остигнула рибу разом з соусом. Смачного!

Подібні рецепти

Риба, тушкована в кисло-солодкому соусі

Риба з бананом в томатному соусі карі

Якщо ви шукайте класний і нескладний рецепт смачної і апетитною рибки, то зверніть увагу на цей варіант. Для дітей і дорослих — це чудова ідея на кожен день. рекомендую спробувати! опис приготування: Хочу показати вам, як приготувати рибу в кисло-солодкому соусі з морквою. Ця страва добре тим,...

Риба по-китайськи в кисло-солодкому соусі

Риба по-китайськи в кисло-солодкому соусі

Рецепт риби по-китайськи в кисло-солодкому соусі неодмінно сподобається всім шанувальникам яскравих і екзотичних страв азіатської кухні. Блюдо підходить і для повсякденного, і для святкового столу. опис приготування: Рецепт риби в кисло-солодкому соусі по-китайськи, як і багато інших страви ки...

Риба по-тайськи в кисло-солодкому соусі

Риба по-тайськи в кисло-солодкому соусі

кажуть, саме цей рецепт риби по-тайськи в кисло-солодкому соусі поширений на острові Самуї — тропічному раю, куди прагне хоч раз потрапити половина жителів планети. спробуємо приготувати?;) опис приготування: Така риба стане "; цвяхом програми ";, якщо ви вирішили влаштувати вечірку в азіатськ...

Риба з цвітною капустою в яєчно-майонезну соусі

Риба з цвітною капустою в яєчно-майонезну соусі

Цю страву можна готувати як у великій формі, як запіканку, так і порційно, в керамічних мисках (можна в горщиках без кришки) і т.п. соковита, ніжна рибка з цвітною капустою і сирно-помідорною скоринкою. кількість порцій: 5-7 риба (у мене морський язик)  — 800 грам Кольорова капуста— 500 грам Ци...

Риба в білому соусі

Риба в білому соусі

Якщо ви в пошуку цікавого і нескладного рибного блюда, тоді зверніть увагу на цей рецепт. Використовувати можна як білу, так і червону рибку, а соус виходить просто чарівним. опис приготування: Хочу поділитися з вами ідеєю, як приготувати рибу в білому соусі на основі білого вина і соку лимона...