Рецепт Риба в лаваші з тархуном

Рецепт Риба в лаваші з тархуном
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 45 хв.
Риба за цим рецептом виходить ніжною, з пряною, трохи пощипувати ноткою тархуна. Обов'язково знайдіть цю пряну і ароматну травичку. Тархуна (естрада) додасть вашим стравам новий, цікавий смак

опис приготування:

це просте, по суті, страва, готується легко і без клопоту, а виходить смачним, ситним і нежирним. Таким чином можна запікати білу рибу, в якій мало дрібних кісточок. всі подробиці, як приготувати рибу в лаваші з тархуном, дивіться нижче в рецепті. Приємних вам клопоту на кухні!

  • філе риби— 1 кілограм(пеленгас)
  • лаваш вірменський— 2 штуки
  • сіль— За смаком
  • Перець чорний мелений— За смаком
  • Тархуна— 50 грам(листя)
  • Цибуля— 2 штуки
  • крем— 100 мілілітрів(або майонез)
  • лимон— 1 штука(для подачі)
Риба в лаваші з тархуном - фото крок 1 Підготуйте необхідні продукти. Філе риби очистіть від луски, видаліть плавники, промийте холодною водою. Цибуля і листя тархуна промийте холодною водою. цибулю очистіть.

Риба в лаваші з тархуном - фото крок 2 Філе риби натріть сумішшю солі і перцю з усіх боків. Цибуля наріжте великими півкільцями, трохи пам'ятаєте руками, щоб виступив сік, і натріть їм рибу. Потім змастити її сметаною або майонезом. Всередину рибки покладіть листя тархуна і цибулю.

Риба в лаваші з тархуном - фото крок 3 Викладіть начинену рибку на лаваш і загорніть конвертом.

Риба в лаваші з тархуном - фото крок 4 Потім загорніть у фольгу конвертом і помістіть на деко. Також вступите з другим філе. Запікайте рибу в розігрітій духовці протягом 40 хвилин.

Риба в лаваші з тархуном - фото крок 5 Акуратно розгорніть фольгу, випускаючи гаряча пара. Подавайте рибу в лаваші з лимоном і свіжими помідорами.

Подібні рецепти

Риба, запечена в лаваші

Баранина з тархуном

Рецепт з передачі Кулінарний Поєдинок на каналі НТВ. Автор рецепта — співачка Зара. риба, запечена в лаваші — це дуже смачне і незвичайне блюдо, рекомендую приготувати! опис приготування: Як приготувати рибу, запечену в лаваші: 1. Змащуємо лаваш вершковим маслом. 2. Чистим рыбу, солимо, перчим...

Салат «мімоза» в лаваші

Салат «мімоза» в лаваші

Салат "; Мімоза" в лаваші можна подавати без хліба. Лаваш прекрасно доповнює салат і робить його справжнім повноцінним обідом. І, звичайно, дуже красивою і смачною закускою на святковому столі. опис приготування: Салат "; Мімоза" в лаваші я роблю зі свіжою зеленню, так він виглядає яскравіше і...

Салат з курки і помідорів

Салат з курки і помідорів

Пропоную простий рецепт салату з курки і помідорів. Цей салат можна сміливо відносити до маленьких шедеврів кулінарії, але скоріше не за смакові якості, а за цікавий зовнішній вигляд. опис приготування: Салат з курки і помідорів — смачний і дуже оригінальний салат. Я зазвичай готую його на різ...

Сендвіч з овочами

Сендвіч з овочами

Для всіх любителів простих, корисних і смачних сніданків хочу запропонувати класну ідею, як приготувати сендвіч з овочами і ароматними спеціями. Дуже ситний і справді смачний. рекомендую! опис приготування: Це абсолютно вегетаріанський варіант, але, при бажанні, ви звичайно ж, можете додати та...

Пиріжки «Наполеон»

Пиріжки «Наполеон»

Пиріжки "; Наполеон" дуже нагадують всім знайомий торт. Вони приготовлені з листкового тіста, а начинка — знаменитий заварний крем. Приготування пиріжків відніме у вас не більше години часу. опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування пиріжків "; Наполеон ";. У даних пиріжків с...