Рецепт Риба, запечена в лаваші

Рецепт Риба, запечена в лаваші
Кількість порцій: 1 Час приготування: 45 хв.
Рецепт з передачі Кулінарний Поєдинок на каналі НТВ. Автор рецепта — співачка Зара. риба, запечена в лаваші — це дуже смачне і незвичайне блюдо, рекомендую приготувати!

опис приготування:

Як приготувати рибу, запечену в лаваші:

1. Змащуємо лаваш вершковим маслом.

2. Чистим рыбу, солимо, перчимо і скроплюємо вичавленим соком лимона. Кладемо рибу на лаваш.

3. Заправляємо риб'ячу тушку дрібно нарізаною кінзою, невеликими шматочками помідора, шматочком вершкового масла. Перед заправкою не забудьте посолити і поперчити начинку. Так само до всього можна додати ріпчастої цибулі.

4. Загортаємо нашу рибку в лаваш.

5. Фольгою загортаємо лаваш і поміщаємо згорток в заздалегідь розігріту (до 190 З) духовку. Запікаємо до готовності, приблизно 40 хвилин.

6. Подаємо рибу прямо в лаваші. Як гарнір можна приготувати овочевий салат.

Смачного!


  • свіжа риба— 1 штука
  • лаваш— 1 штука
  • помідор— 1 штука
  • пучок кінзи— 1 штука
  • лимон— 1/2 штуки(вичавити сік)
  • вершкове масло— 2 Ст. ложки
  • сіль і перець— — За смаком
Як приготувати рибу, запечену в лаваші:

1. Змащуємо лаваш вершковим маслом.

2. Чистим рыбу, солимо, перчимо і скроплюємо вичавленим соком лимона. Кладемо рибу на лаваш.

3. Заправляємо риб'ячу тушку дрібно нарізаною кінзою, невеликими шматочками помідора, шматочком вершкового масла. Перед заправкою не забудьте посолити і поперчити начинку. Так само до всього можна додати ріпчастої цибулі.

4. Загортаємо нашу рибку в лаваш.

5. Фольгою загортаємо лаваш і поміщаємо згорток в заздалегідь розігріту (до 190 З) духовку. Запікаємо до готовності, приблизно 40 хвилин.

6. Подаємо рибу прямо в лаваші. Як гарнір можна приготувати овочевий салат.

Смачного!


Подібні рецепти

Риба в лаваші з тархуном

Горбуші, запечена в лаваші

Риба за цим рецептом виходить ніжною, з пряною, трохи пощипувати ноткою тархуна. Обов'язково знайдіть цю пряну і ароматну травичку. Тархуна (естрада) додасть вашим стравам новий, цікавий смак опис приготування: це просте, по суті, страва, готується легко і без клопоту, а виходить смачним, ситн...

Салат «мімоза» в лаваші

Салат «мімоза» в лаваші

Салат "; Мімоза" в лаваші можна подавати без хліба. Лаваш прекрасно доповнює салат і робить його справжнім повноцінним обідом. І, звичайно, дуже красивою і смачною закускою на святковому столі. опис приготування: Салат "; Мімоза" в лаваші я роблю зі свіжою зеленню, так він виглядає яскравіше і...

Річкова риба, запечена в духовці

Річкова риба, запечена в духовці

Після вдалої риболовлі або походу в магазин хочеться якомога смачніше приготувати свою здобич. Це рецепт приготування будь-річкової риби, запеченої в духовці. опис приготування: Цей рецепт приготування річкової риби, запеченої в духовці, мені дуже сподобався своєю простотою. Рибу і морожені ов...

Риба по-російськи запечена

Риба по-російськи запечена

Якщо ви не знаєте, чим нагодувати близьких і гостей, тоді візьміть на замітку цей дивно простий рецепт риби по-російськи, запеченої з картоплею. це ситно, смачно і дуже апетитно. опис приготування: Якщо ви ще не знаєте, як приготувати рибу по-російськи запечену, зверніть увагу на цей варіант. ...

Риба з овочами, запечена в фользі

Риба з овочами, запечена в фользі

Класика жанру сімейної вечері — риба з овочами, запечена в фользі. Під біле вино це легке і, в той же час, соковите блюдо йде просто дивовижно. рекомендую спробувати. опис приготування: По суті, даний рецепт приготування універсальний. Риба з овочами, запечена в фользі — не з тих страв, рецеп...