Рецепт Риба по-польськи з яйцем

Рецепт Риба по-польськи з яйцем
Кількість порцій: 4 Час приготування: 25 хв.
Корисне, апетитне і не зовсім звичайне блюдо хочу запропонувати вам на замітку. Перед вами цікава ідея, як приготувати рибу по-польськи з яйцем. Це чудовий варіант гарячого для дорослих і дітей.

опис приготування:

Хочу відразу звернути вашу увагу на те, що приготувати рибку можна двома способами: її можна відварити або ж запекти в духовці. Я віддаю перевагу перший варіант, але ви можете вибрати той, що вам більше до душі. соус, хоч і неймовірно простий, чудово доповнює рибку. Подавати до столу страву можна з улюбленим гарніром або овочами за смаком.

  • філе риби— 500 грам(судак, лихоманка і TD)
  • Вершкове масло— 100 грам
  • яйце— 4 штуки
  • Сік лимона— 2 Ст. ложки
  • сіль, перець, спеції— За смаком
  • свіжа зелень— За смаком
Риба по-польськи з яйцем - фото крок 1 1. Важливий і найтриваліший процес - підготовка рибки. Akkuratno відділів філе, перевірте, щоб не попалися кісточки. Вимийте і висушіть його.

Риба по-польськи з яйцем - фото крок 2 2. Гострим ножем наріжте філе порційними шматочками. Паралельно зваріть круто і остудіть яйця.

Риба по-польськи з яйцем - фото крок 3 3. У невеликому сотейнику доведіть до кипіння воду. Підсолити за смаком, додайте при бажанні для аромату запашний перець, лавровий лист і інші спеції. опустіть рибку, варіть її на середньому вогні 5-7 хвилин.

Риба по-польськи з яйцем - фото крок 4 4. Готові яйця наріжте дрібними кубиками.

Риба по-польськи з яйцем - фото крок 5 5. Розтопити вершкове масло. з'єднайте яйця, масло і подрібнену зелень, все як слід перемішайте. Посоліть і поперчіть за смаком.

Риба по-польськи з яйцем - фото крок 6 6. От і все, блюдо можна подавати до столу. викладіть рибку, доповніть її соусом - і можна пробувати, що вийшло. Смачного!

Подібні рецепти

Піца з яйцем і сиром

Риба тушкована під маринадом (класичний рецепт)

Піцу можна приготувати і на сніданок. Піца з яйцем і сиром — відмінний початок дня. вона — ситна, швидко і просто готується. Я використовую також вчорашнє картопляне пюре. Основу візьму готову. кількість порцій: 5-6 Готова основа для піци— 1 штука Картопляне пюре— 4-5 Ст. ложок(готове (можна не...

Пиріг з рисом, зеленою цибулею і яйцем

Пиріг з рисом, зеленою цибулею і яйцем

Дуже часто ми використовуємо начинку з рису, зеленої цибулі і яєць для приготування смажених або печених пиріжків. Пропоную швидкий, але не менш смачний варіант великого пирога з листкового тіста опис приготування: Випічка виходить одночасно простий і неймовірно смачною, встояти перед нею прос...

Пиріжки з яйцем на сковороді

Пиріжки з яйцем на сковороді

Пиріжки з яйцем на сковороді — улюблені пиріжки з дитинства. Готуються вони досить тривіально, але радість приносять незвичайну. Трохи ностальгії і сметани і день вдався! опис приготування: Пиріжки з яйцем на сковороді — це класика російської кухні. Я люблю ці пиріжки за їх приємний і звичний ...

Рататуй з яйцем

Рататуй з яйцем

Рататуй з яйцем — просте в приготуванні овочеве блюдо французької кухні, яке добре підходить для людей, дотримуються специфічної дієти (для вегетаріанців, діабетиків). опис приготування: Рататуй в перекладі з французької означає ні що інше, як "; мішанина ";. Якщо ви подивіться на гранично про...

Равіолі з яйцем

Равіолі з яйцем

Равіолі з яйцем можна назвати гігантськими, тому що сире яйце цілком поміщається в равіолі. Блюдо без сумніву дуже оригінальне, можна запропонувати його для сімейної вечері або обіду. опис приготування: Равіолі з яйцем робити потрібно акуратно, щоб яйця не розтеклися по тесту. Тісто для равіол...