Рецепт Пиріжки з яйцем на сковороді

Рецепт Пиріжки з яйцем на сковороді
Кількість порцій: 10 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Пиріжки з яйцем на сковороді — улюблені пиріжки з дитинства. Готуються вони досить тривіально, але радість приносять незвичайну. Трохи ностальгії і сметани і день вдався!

опис приготування:

Пиріжки з яйцем на сковороді — це класика російської кухні. Я люблю ці пиріжки за їх приємний і звичний з дитинства смак. По суті справи, на сковороді пиріжки виходять трохи жирні, ніж ніж запікати їх в духовці. але! Іноді можна побалувати себе. Дуже смачно пиріжки їсти зі сметаною і теплим молоком. Домашні трясуться від захвату! Всього за даним рецептом виходить близько 32 штук, так що вистачить на всіх з головою.

Успіху і смачного!


  • молоко— 0,5 L
  • Вершкове масло— 200 грам
  • свіжі дріжджі— 50 грам(або 11 г сухого)
  • цукор— 1 Ст. ложка
  • сіль— 1/2 чайних ложки
  • борошно— 14 Ст. ложок(з гіркою)
  • яйця— 18 штук
  • Вершкове масло— 4 Ст. ложки(для начинки)
  • сіль, перець— — За смаком
  • Пучок зеленої цибулі— 1 штука(великий)
Пиріжки з яйцем на сковороді - фото крок 1 Яйця варимо круто.

Пиріжки з яйцем на сковороді - фото крок 2 В кастрюле разогреваем молоко и масло. масло должно растаять, затем немного остужаем (приблизно до 30 градусів), додаємо дріжджі. Столовую ложку сахара и муки.

Пиріжки з яйцем на сковороді - фото крок 3 После того как дрожжи вспенятся, небольшими порциями добавляем муку и тщательно вымешиваем. Слідкуйте, чтоб не получилось слишком много или мало муки. Тесто должно получиться эластичным и мягким и перестать прилипать к рукам.

Пиріжки з яйцем на сковороді - фото крок 4 Затем тесто перекладываем в чашу, накрываем полотенцем и оставляем в темном, сухом и теплом месте. Тесто должно подрасти в течении часа.

Пиріжки з яйцем на сковороді - фото крок 5 Дрібно рубаємо цибулю.

Пиріжки з яйцем на сковороді - фото крок 6 Затем яйца мелко нарезаем яйца. все змішуємо, солимо, перчим и добавляем сливочное масло.

Пиріжки з яйцем на сковороді - фото крок 7 Затем готовое тесто делим на две части, раскатываем в колбаску и делим на 16 рівних частин.

Пиріжки з яйцем на сковороді - фото крок 8 Раскатываем каждый кусочек теста скалкой и в центр лепешки кладем начинку и склеиваем по принципу пельменей.

Пиріжки з яйцем на сковороді - фото крок 9 Даем пирожкам полежать немного в теплом месте (близько 20 хвилин), смазываем маслом и обжариваем на сковороде.

Пиріжки з яйцем на сковороді - фото крок 10 Обжариваем пирожки в масле со всех сторон на достаточно сильном огне.

Пиріжки з яйцем на сковороді - фото крок 11 Затем пирожки выкладываем на салфетку (чтоб собрать лишнее масло) і подаємо до столу. Смачного!

Подібні рецепти

Пиріжки з яйцем і зеленою цибулею (простий рецепт)

Курка з квасолею в томатному соусі

Відмінні пиріжки для тих, у кого вже весняний настрій. Сьогодні я хочу розповісти вам рецепт приготування пиріжків з яйцем і зеленою цибулею. повірте, вони стануть вашими фаворитами. опис приготування: Прекрасний варіант домашніх пиріжків з начинкою. За бажанням блюдо можна урізноманітнити рис...

Пиріжки з варенням на сковороді

Пиріжки з варенням на сковороді

А вам бабуся готувала такі пиріжки в дитинстві? думаю, багато хто пам'ятає смак цих ласощів ще зі шкільної лави, а в цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати такі пиріжки швидко і смачно. опис приготування: Якщо ви любите з'їсти пиріжок інший з чайком, але у вас немає часу на приготування ц...

Пиріжки за 5 хвилин на сковороді

Пиріжки за 5 хвилин на сковороді

Хочу поделится рецептом приготовления пирожков за 5 хвилин на сковороді, і хочу вам сказати, проще и быстрее рецепта я еще не встречала! Само тесто возьмем готовое, да и жарить быстрее, ніж запікати! опис приготування: Вот такой вот простой рецепт пирожков за 5 хвилин на сковороді, побачити, я...

Пиріг з рисом, зеленою цибулею і яйцем

Пиріг з рисом, зеленою цибулею і яйцем

Дуже часто ми використовуємо начинку з рису, зеленої цибулі і яєць для приготування смажених або печених пиріжків. Пропоную швидкий, але не менш смачний варіант великого пирога з листкового тіста опис приготування: Випічка виходить одночасно простий і неймовірно смачною, встояти перед нею прос...

Рататуй з яйцем

Рататуй з яйцем

Рататуй з яйцем — просте в приготуванні овочеве блюдо французької кухні, яке добре підходить для людей, дотримуються специфічної дієти (для вегетаріанців, діабетиків). опис приготування: Рататуй в перекладі з французької означає ні що інше, як "; мішанина ";. Якщо ви подивіться на гранично про...