Рецепт Пиріжки з яйцем на сковороді
Пиріжки з яйцем на сковороді — улюблені пиріжки з дитинства. Готуються вони досить тривіально, але радість приносять незвичайну. Трохи ностальгії і сметани і день вдався!
опис приготування:
Пиріжки з яйцем на сковороді — це класика російської кухні. Я люблю ці пиріжки за їх приємний і звичний з дитинства смак. По суті справи, на сковороді пиріжки виходять трохи жирні, ніж ніж запікати їх в духовці. але! Іноді можна побалувати себе. Дуже смачно пиріжки їсти зі сметаною і теплим молоком. Домашні трясуться від захвату! Всього за даним рецептом виходить близько 32 штук, так що вистачить на всіх з головою.
Успіху і смачного!
- молоко— 0,5 L
- Вершкове масло— 200 грам
- свіжі дріжджі— 50 грам(або 11 г сухого)
- цукор— 1 Ст. ложка
- сіль— 1/2 чайних ложки
- борошно— 14 Ст. ложок(з гіркою)
- яйця— 18 штук
- Вершкове масло— 4 Ст. ложки(для начинки)
- сіль, перець— — За смаком
- Пучок зеленої цибулі— 1 штука(великий)
В кастрюле разогреваем молоко и масло. масло должно растаять, затем немного остужаем (приблизно до 30 градусів), додаємо дріжджі. Столовую ложку сахара и муки.
После того как дрожжи вспенятся, небольшими порциями добавляем муку и тщательно вымешиваем. Слідкуйте, чтоб не получилось слишком много или мало муки. Тесто должно получиться эластичным и мягким и перестать прилипать к рукам.
Затем тесто перекладываем в чашу, накрываем полотенцем и оставляем в темном, сухом и теплом месте. Тесто должно подрасти в течении часа.
Дрібно рубаємо цибулю.
Затем яйца мелко нарезаем яйца. все змішуємо, солимо, перчим и добавляем сливочное масло.
Затем готовое тесто делим на две части, раскатываем в колбаску и делим на 16 рівних частин.
Раскатываем каждый кусочек теста скалкой и в центр лепешки кладем начинку и склеиваем по принципу пельменей.
Даем пирожкам полежать немного в теплом месте (близько 20 хвилин), смазываем маслом и обжариваем на сковороде.
Обжариваем пирожки в масле со всех сторон на достаточно сильном огне.
Затем пирожки выкладываем на салфетку (чтоб собрать лишнее масло) і подаємо до столу. Смачного!
Подібні рецепти
Курка з квасолею в томатному соусі
Відмінні пиріжки для тих, у кого вже весняний настрій. Сьогодні я хочу розповісти вам рецепт приготування пиріжків з яйцем і зеленою цибулею. повірте, вони стануть вашими фаворитами. опис приготування: Прекрасний варіант домашніх пиріжків з начинкою. За бажанням блюдо можна урізноманітнити рис...
Пиріжки з варенням на сковороді
А вам бабуся готувала такі пиріжки в дитинстві? думаю, багато хто пам'ятає смак цих ласощів ще зі шкільної лави, а в цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати такі пиріжки швидко і смачно. опис приготування: Якщо ви любите з'їсти пиріжок інший з чайком, але у вас немає часу на приготування ц...
Пиріжки за 5 хвилин на сковороді
Хочу поделится рецептом приготовления пирожков за 5 хвилин на сковороді, і хочу вам сказати, проще и быстрее рецепта я еще не встречала! Само тесто возьмем готовое, да и жарить быстрее, ніж запікати! опис приготування: Вот такой вот простой рецепт пирожков за 5 хвилин на сковороді, побачити, я...
Пиріг з рисом, зеленою цибулею і яйцем
Дуже часто ми використовуємо начинку з рису, зеленої цибулі і яєць для приготування смажених або печених пиріжків. Пропоную швидкий, але не менш смачний варіант великого пирога з листкового тіста опис приготування: Випічка виходить одночасно простий і неймовірно смачною, встояти перед нею прос...
Рататуй з яйцем
Рататуй з яйцем — просте в приготуванні овочеве блюдо французької кухні, яке добре підходить для людей, дотримуються специфічної дієти (для вегетаріанців, діабетиків). опис приготування: Рататуй в перекладі з французької означає ні що інше, як "; мішанина ";. Якщо ви подивіться на гранично про...