Рецепт Риба-меч із зеленню і лимонною цедрою

Рецепт Риба-меч із зеленню і лимонною цедрою
Кількість порцій: 4 Час приготування: 15 хв.
Рецепт приготування смаженої на грилі риби-меч з м'ятою, орегано, лимонною цедрою і лимонним соком.

опис приготування:

У мисці невеликого розміру змішати лимонну цедру, лимонний сік, перець і вершкове масло, відкласти в сторону.

В іншій невеликій мисці змішати оливкове масло і зелень. Покласти в цю суміш стейки риби, щоб суміш рівномірно покривала їх. Накрити миску і поставити в холодильнику приблизно на 3 годину.

Розігріти гриль до середньої температури, злегка змастити маслом грати. Приправити рибу сіллю і обсмажувати її протягом приблизно 3 — 5 хвилин з кожного боку. Викласти рибу на блюдо, полити приблизно 1 столовою ложкою лимонного масла поверх кожного стейка і відразу подавати.


  • стейка рыбы-меч— 4 штуки
  • зелень— — За смаком
  • чорного перцю— 1/8 чайних ложки
  • лимонної цедри— 2 чайних ложки
  • лимонного соку— 2 Ст. ложки
  • солі— 1/2 чайних ложки
У мисці невеликого розміру змішати лимонну цедру, лимонний сік, перець і вершкове масло, відкласти в сторону.

В іншій невеликій мисці змішати оливкове масло і зелень. Покласти в цю суміш стейки риби, щоб суміш рівномірно покривала їх. Накрити миску і поставити в холодильнику приблизно на 3 годину.

Розігріти гриль до середньої температури, злегка змастити маслом грати. Приправити рибу сіллю і обсмажувати її протягом приблизно 3 — 5 хвилин з кожного боку. Викласти рибу на блюдо, полити приблизно 1 столовою ложкою лимонного масла поверх кожного стейка і відразу подавати.


Подібні рецепти

Цукрове печиво з лимонною цедрою

Індичка з лимонною цедрою і шавлією

Зі звичайного цукрового печива можна створити справжні яскраві шедеври, якщо підійти до його приготування творчо. А малюки з радістю допоможуть вам у цьому. опис приготування: Цукрове печиво готується з пластичного тіста, тому добре тримає форму. При бажанні ви можете додати в печиво мак, горі...

Тістечка «Lamington», ароматизовані цедрою апельсина

Тістечка «Lamington», ароматизовані цедрою апельсина

На відміну від класичного рецепту австралійських тістечок з кокосовою стружкою, цей варіант приготування має на увазі ефектне поєднання ароматної цедри апельсина і злегка підсмаженого арахісу. опис приготування: Із вказаної кількості продуктів виходить 12-16 тістечок (в залежності від їх розмі...

Пиріг з лимонною начинкою

Пиріг з лимонною начинкою

Пропоную рецепт смачного пирога з лимонною начинкою. Готується він досить легко. Інгредієнти для приготування пирога — прості, а смак виходить чудовим, калорійність не надто висока. опис приготування: Пиріг з лимонною начинкою приготувати дуже легко. Зазвичай приготування займає від 30 до 60 х...

Пиріг з лаваша з сиром і зеленню

Пиріг з лаваша з сиром і зеленню

Дуже простий і легкий пиріг, прекрасно підходить для ранкових сніданків. опис приготування: Розігріваємо духовку до 220 градусів. Обрану для запікання форму змащуємо вершковим маслом. Натираємо на тертці сир. Дрібно режим кріп і петрушку. додаємо в 250 мл кефіру з 2 яйця. змішуємо сир, зелень...

Пиріг з пісного тіста з літньою зеленню

Пиріг з пісного тіста з літньою зеленню

Незважаючи на те, що тісто для цієї літньої випічки готується на воді без дріжджів, пиріг виходить м'яким і добре тримає форму. Начинка зі свіжої зелені надає йому соковитість і яскравий смак. Спробуйте! опис приготування: Начинку для цього пирога можна також доповнити натертим сиром, ароматни...