Рецепт Пиріг з лимонною начинкою
Пропоную рецепт смачного пирога з лимонною начинкою. Готується він досить легко. Інгредієнти для приготування пирога — прості, а смак виходить чудовим, калорійність не надто висока.
опис приготування:
Пиріг з лимонною начинкою приготувати дуже легко. Зазвичай приготування займає від 30 до 60 хвилин + пирога слід дати настоятися кілька годин.
Пиріг виходить дуже гарний і смачний. Діти, побачивши пирога з лимонною начинкою починають верещати і готові робити, що завгодно — добре вчитися, посуд мити тиждень і так далі ..:)
раджу!
- Обычное печень— 300 грам
- цукор— 2 Ст. ложки(+ 4 ст. ложки для верхнего крема)
- маргарин— 100 грам
- Яєчний жовток— 4 штуки
- лимон— 1 штука
- цедра лайма— 2 штуки
- Згущене молоко— 1 штука(банку)
- Яєчний білок— 4 штуки
Затем к печенью добавляем маргарин и 2 столові ложки цукру. Гарненько перемішуємо до однорідної маси.
Получившееся тесто выкладываем в форму для пирога и формируем основу. Відправляємо в духовку на 10 минут запекаться при температуре в 180 градусів. Основа должна красиво зарумяниться.
В миксере или блендера хорошенько взбиваем сгущенное молоко с 4 жовтками.
Пока начинка взбивается, выдавливаем лимонный сок и натираем цедру лаймов.
Добавляем сок лимона и цедру лайма в сгущенку и продолжаем вымешивать начинку.
Загустевшую массу выливаем на основу.
И отправляем запекаться в духовку минут на 10-15 хвилин.
Білки гарненько збиваємо. близько 7-10 хвилин. Постепенно подсыпаем сахар. Выкладываем на пирог и запекаем в духовке около 7-10 хвилин. Затем пирог оставляем остывать при комнатной температуре, а затем убираем настаиваться в холодильник.
Смачного!
Подібні рецепти
Пісочний пиріг з лимонною начинкою
Рецепт приготування смаженої на грилі риби-меч з м'ятою, орегано, лимонною цедрою і лимонним соком. опис приготування: У мисці невеликого розміру змішати лимонну цедру, лимонний сік, перець і вершкове масло, відкласти в сторону. В іншій невеликій мисці змішати оливкове масло і зелень. Покласти...
Цукрове печиво з лимонною цедрою
Зі звичайного цукрового печива можна створити справжні яскраві шедеври, якщо підійти до його приготування творчо. А малюки з радістю допоможуть вам у цьому. опис приготування: Цукрове печиво готується з пластичного тіста, тому добре тримає форму. При бажанні ви можете додати в печиво мак, горі...
Пиріг з ревеню з гарбузової начинкою
Пиріг з м'якого тіста, приготованого на основі подрібнених стебел ревеню з солодкою гарбузової начинкою. Яскрава і ароматна річна випічка, яка є пісної і дуже корисною. готуємо! опис приготування: Незвичайне тісто з подрібнених стебел ревеню виходить ніжним, злегка вологим і відмінно поєднуєть...
Ріжковий пиріг з яєчної начинкою
Апетитний пиріг у вигляді квітки, утворений з декількох ріжків, наповнених несолодкої яєчної начинкою. Готується ця випічка з сирного тесту, виходить ніжною, злегка шаруватої і дуже смачною! опис приготування: При виборі сиру для приготування тіста орієнтуйтеся на те, що він повинен бути досит...
Пиріг з ананасової начинкою
Рецепт приготування пирога з ананасною начинкою. У процесі приготування пиріг виходить ароматним і дуже смачним. опис приготування: Тісто на пиріг замішується м'яким. Потім його викладаємо на деко, робимо бортики, додаємо начинку і запікаємо. розпушувач— 4 чайних ложки сода— 2 чайних ложки я...