Рецепт Цукрове печиво з лимонною цедрою

Рецепт Цукрове печиво з лимонною цедрою
Кількість порцій: 10-12 Час приготування: 30 хв.
Зі звичайного цукрового печива можна створити справжні яскраві шедеври, якщо підійти до його приготування творчо. А малюки з радістю допоможуть вам у цьому.

опис приготування:

Цукрове печиво готується з пластичного тіста, тому добре тримає форму. При бажанні ви можете додати в печиво мак, горіхи, родзинки, цукати або шоколад. Це просте печиво готується за лічені хвилини, а ваші діти з задоволенням приймуть участь в його створенні, розфарбувавши печиво за допомогою глазурі.

  • несолоного вершкового масла, кімнатної температури— 330 грам
  • яйця— 4 штуки
  • ванільного екстракту— 1 Чайна ложка
  • мигдалевого екстракту— 1/2 чайних ложки
  • лимонної цедри— 1 Ст. ложка
  • розпушувача— 2 чайних ложки
  • солі— 1 Чайна ложка
Цукрове печиво з лимонною цедрою - фото крок 1 1. Помістити стійку в середнє положення і розігріти духовку до 200 градусів. Вистелити пергаментним папером або силіконовим килимком. У мисці міксером збити вершкове масло, цукор і цукрову пудру на середній швидкості протягом 5 хвилин. Додати яйця по одному за раз, збиваючи після кожного додавання.

Цукрове печиво з лимонною цедрою - фото крок 2 2. Додати ванільний і мигдальний екстракти і цедру лимона, збивати протягом 10 секунд. Додати розпушувач і сіль, збити. Зменшити швидкість до низької і додати борошно, по 1 чашці за раз. Перемішувати протягом 15 секунд між кожним додаванням. Щільно огорнуте в поліетиленову плівку тісто може зберігатися в холодильнику до 1 тижні. Розкачати тісто до товщини 6 мм.

Цукрове печиво з лимонною цедрою - фото крок 3 3. Охолодити тісто протягом 2 годин. Вирізати з тіста печиво, використовуючи різні форми.

Цукрове печиво з лимонною цедрою - фото крок 4 4. Випікати печиво на деках протягом приблизно 7 хвилин, до світло-золотистого кольору. Дати готовому печінкою охолонути і прикрасити глазур'ю при бажанні.

Подібні рецепти

Риба-меч із зеленню і лимонною цедрою

Індичка з лимонною цедрою і шавлією

Рецепт приготування смаженої на грилі риби-меч з м'ятою, орегано, лимонною цедрою і лимонним соком. опис приготування: У мисці невеликого розміру змішати лимонну цедру, лимонний сік, перець і вершкове масло, відкласти в сторону. В іншій невеликій мисці змішати оливкове масло і зелень. Покласти...

Цукрове печиво з коричневим маслом

Цукрове печиво з коричневим маслом

Рецепт приготування печива з ванільним екстрактом і коричневим маслом, посипане цукром. За цим рецептом у вас вийде 32 печива. кількість порцій: 4-6 несолоне вершкове масло— 170 грам екстракт ванілі— 1 Чайна ложка сіль— 1/4 чайних ложки кондитерський цукор для посипання— 1 За смаком 1. Нар...

Цукрове печиво

Цукрове печиво

Рецепт приготування простого солодкого печива. опис приготування: Змішати разом борошно, сіль і розпушувач в мисці, відкласти в сторону. У мисці електричним міксером збити вершкове масло і цукор. Поки міксер працює, додати яйце, коньяк і ваніль, перемішати. Знизити швидкість і поступово додати...

Цукрове тісто

Цукрове тісто

Любителям домашньої випічки хочу запропонувати взяти на озброєння цей простий і дуже класний варіант, як приготувати цукрове тісто. швидко, доступно і завжди вдало. рекомендую! опис приготування: З цього цукрового тесту виходять дивно смачні печеньки і пироги. Цукор і пудра — ідеальний тандем ...

Тістечка «Lamington», ароматизовані цедрою апельсина

Тістечка «Lamington», ароматизовані цедрою апельсина

На відміну від класичного рецепту австралійських тістечок з кокосовою стружкою, цей варіант приготування має на увазі ефектне поєднання ароматної цедри апельсина і злегка підсмаженого арахісу. опис приготування: Із вказаної кількості продуктів виходить 12-16 тістечок (в залежності від їх розмі...