Рецепт Rиba ковзання на івриті

Рецепт Rиba ковзання на івриті
Кількість порцій: 3-5 Час приготування: 19 г. 0 хв.
Що таке риба фіш по-єврейськи? Це відмінне блюдо, яке можна готувати і на святковий стіл. Таке блюдо можна готувати з щуки або коропа. Підійде будь-яка річкова риба. В даному випадку це амур.

опис приготування:

Як говорила моя бабуся: & Quot; Таку рибу можна їсти навіть губами ";. Вона виходить дуже смачною і незвичайної. Я завжди готую цю страву з річкової риби. Оскільки м'ясо виймається і перекручується, значить можна бути впевненим, що вам не попадеться кісточка. Саме тому таку рибу я даю навіть своїм дітям. Вона не тільки смачна, але і дуже корисна, тому що готується з овочами і застигає у власному бульйоні.

  • Річкова риба— 1,5  кілограма
  • Цибуля— 2-3  штуки
  • морква— 3-4 штук
  • Буряк— 3-4  штуки
  • яйця— 1-2  штуки
  • білий батон— 1/2 штуки
  • Сіль і спеції— За смаком
Rиba ковзання на івриті - фото крок 1 1. Як і в випадку готування будь-якої страви з риби для початку потрібно підготувати саму рибу. У мене на цей раз був білий амур, але для приготування цієї страви підійде будь-яка річкова рибка, з якої добре знімається шкурка. відрізаємо плавники, чистимо ретельно нутро і моєму тушку під проточною водою.

Rиba ковзання на івриті - фото крок 2 2. Тепер нам потрібно відокремити шкуру від тушки. Для цього робиться невеликий надріз біля голови (зябра теж потрібно прибрати). Щоб не використовувати желатин я зазвичай зав'язую в вузлик плавники і луску і варю в одному бульйоні. Тепер нам потрібно відокремити м'якоть від кісток, після чого пропустити її в м'ясорубці разом з цибулею. У фарш додайте яйце і розмочений в молоці або воді батон. Спеції та сіль додавайте до смаку. Тепер ваше завдання - добре "; вибити" (вимісити) фарш. Потім готовим фаршем наповнюється рибна шкіра і тушка зашивається уздовж до голови. Майте на увазі, що під час варіння фарш збільшиться, тому не набивайте рибу занадто щільно (із залишку фаршу можна приготувати рибні котлетки).

Rиba ковзання на івриті - фото крок 3 3. Чистимо наші овочі, нарізаємо їх великими шматочками і викладаємо на дно. Для гарного кольору можна покласти чисту лушпиння цибулі. Опускаємо рибу і марлевий мішечок з потрухами. Заливаємо все гарячою водою і ставимо на вогонь. варимо 2 години так, щоб вода сильно не кипіла. Для красивого рубінового кольору за 20 хвилин до варіння я додаю буряковий сік (50г). Вимикаємо нашу рибу і даємо їй повністю охолонути. Під час варіння не заважайте бульйон, щоб не пошкодити рибу та овочі.

Rиba ковзання на івриті - фото крок 4 4. Остигнула рибу дістаємо і нарізаємо на частини гострим ножем. Викладаємо шматочки в глибоку тарілку для заливного, навколо викладаємо овочі. заливаємо бульйоном, можна прикрасити зеленню і дольками лимона. Це додасть не тільки естетичності, але і розкриє і посилить аромат готового блюда. Відправляємо нашу рибку в холодильник до повного застигання.

Rиba ковзання на івриті - фото крок 5 5. Подавати можна порційно, а можна в ємності, в якій риба фіш по-єврейськи готувалася.

Подібні рецепти

Rиba єврейське

Яйця на івриті

Закони кашрута забороняють євреям вживати в їжу деякі види м'яса — напевно, саме тому єврейська кухня так багата чудовими стравами з риби. Простий рецепт риби по-єврейськи — тому підтвердження! опис приготування: Ну хто ж не знає знаменитої єврейської риби "; фіш ";!.. Ця страва не так широко ...

Rиba Індонезійська

Rиba Індонезійська

Блюдо для любителів східної кухні. Риба по-індонезійки готується з імбиром, перцем чилі і лимонною цедрою, від чого виходить пікантною і дуже смачною. опис приготування: Якщо ви зібралися на природу, або просто готуєте обід на грилі — спробуйте зробити рибку за моїм рецептом! звичайно, це не о...

Салат з курки і помідорів

Салат з курки і помідорів

Пропоную простий рецепт салату з курки і помідорів. Цей салат можна сміливо відносити до маленьких шедеврів кулінарії, але скоріше не за смакові якості, а за цікавий зовнішній вигляд. опис приготування: Салат з курки і помідорів — смачний і дуже оригінальний салат. Я зазвичай готую його на різ...

Сендвіч з овочами

Сендвіч з овочами

Для всіх любителів простих, корисних і смачних сніданків хочу запропонувати класну ідею, як приготувати сендвіч з овочами і ароматними спеціями. Дуже ситний і справді смачний. рекомендую! опис приготування: Це абсолютно вегетаріанський варіант, але, при бажанні, ви звичайно ж, можете додати та...

Пиріжки «Наполеон»

Пиріжки «Наполеон»

Пиріжки "; Наполеон" дуже нагадують всім знайомий торт. Вони приготовлені з листкового тіста, а начинка — знаменитий заварний крем. Приготування пиріжків відніме у вас не більше години часу. опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування пиріжків "; Наполеон ";. У даних пиріжків с...