Рецепт Rиba єврейське
Закони кашрута забороняють євреям вживати в їжу деякі види м'яса — напевно, саме тому єврейська кухня так багата чудовими стравами з риби. Простий рецепт риби по-єврейськи — тому підтвердження!
опис приготування:
Ну хто ж не знає знаменитої єврейської риби "; фіш ";!.. Ця страва не так широко відомо і куди менш трудомістким, однак смакові його якості — поза всяких похвал!
Ця страва являє собою щось на зразок єврейського рибного відповіді російській м'ясного холодцю. По суті, це заливна риба з найдоступнішими нашій людині овочами — картоплею, буряком, морквою… дізнавшись, як приготувати рибу по-єврейськи, ви зможете спорудити це блюдо з товстолобика, судака, коропа — словом, тієї рибки, яка опиниться під рукою. І на повсякденному, і на святковому столі вона виглядатиме чудово — яскраво, красиво, незвично!
Таку заливну рибу "; гидотою" точно не назвуть
- риба річкова— 1,5 кілограма
- Картопля— 5 штук
- морква— 3 штуки
- Буряк— 3 штуки
- Цибуля ріпчаста— 1-2 штук
- сіль— За смаком
- Перець чорний мелений— За смаком
- Лавровий лист— 2-3 штук
- Перець чорний горошком— 5-6 штук
Овочі нарізати скибочками завтовшки приблизно 0,5 см.
На дно товстостінної каструлі, казанка або качатниці укласти шар буряка.
йому — шар риби. добре посолити, присипати перцем.
На рибу укласти шар картоплі.
А потім залишилася рибу — її знову-таки потрібно посолити і поперчити.
Останнім шаром укласти морква і цибуля, кинути лаврушку і перець. залити водою — вона повинна тільки-тільки покрити овочі — і поставити на середній вогонь. коли закипить — каструлю обережно струсити, а вогонь зменшити. готувати 2-3 години до повного розм'якшення кісток. Каструлю періодично струшувати.
Готові рибу і овочі акуратно викласти на блюдо і залити бульйоном. Прибрати в холодильник до застигання.
Смачного!
Подібні рецепти
Kabachki єврейське
Що таке риба фіш по-єврейськи? Це відмінне блюдо, яке можна готувати і на святковий стіл. Таке блюдо можна готувати з щуки або коропа. Підійде будь-яка річкова риба. В даному випадку це амур. опис приготування: Як говорила моя бабуся: & Quot; Таку рибу можна їсти навіть губами ";. Вона виходит...
Rиba Індонезійська
Блюдо для любителів східної кухні. Риба по-індонезійки готується з імбиром, перцем чилі і лимонною цедрою, від чого виходить пікантною і дуже смачною. опис приготування: Якщо ви зібралися на природу, або просто готуєте обід на грилі — спробуйте зробити рибку за моїм рецептом! звичайно, це не о...
Салат з курки і помідорів
Пропоную простий рецепт салату з курки і помідорів. Цей салат можна сміливо відносити до маленьких шедеврів кулінарії, але скоріше не за смакові якості, а за цікавий зовнішній вигляд. опис приготування: Салат з курки і помідорів — смачний і дуже оригінальний салат. Я зазвичай готую його на різ...
Сендвіч з овочами
Для всіх любителів простих, корисних і смачних сніданків хочу запропонувати класну ідею, як приготувати сендвіч з овочами і ароматними спеціями. Дуже ситний і справді смачний. рекомендую! опис приготування: Це абсолютно вегетаріанський варіант, але, при бажанні, ви звичайно ж, можете додати та...
Пиріжки «Наполеон»
Пиріжки "; Наполеон" дуже нагадують всім знайомий торт. Вони приготовлені з листкового тіста, а начинка — знаменитий заварний крем. Приготування пиріжків відніме у вас не більше години часу. опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування пиріжків "; Наполеон ";. У даних пиріжків с...