Рецепт Rиba єврейське

Рецепт Rиba єврейське
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 4 г. 0 хв.
Закони кашрута забороняють євреям вживати в їжу деякі види м'яса — напевно, саме тому єврейська кухня так багата чудовими стравами з риби. Простий рецепт риби по-єврейськи — тому підтвердження!

опис приготування:

Ну хто ж не знає знаменитої єврейської риби "; фіш ";!.. Ця страва не так широко відомо і куди менш трудомістким, однак смакові його якості — поза всяких похвал!

Ця страва являє собою щось на зразок єврейського рибного відповіді російській м'ясного холодцю. По суті, це заливна риба з найдоступнішими нашій людині овочами — картоплею, буряком, морквою… дізнавшись, як приготувати рибу по-єврейськи, ви зможете спорудити це блюдо з товстолобика, судака, коропа — словом, тієї рибки, яка опиниться під рукою. І на повсякденному, і на святковому столі вона виглядатиме чудово — яскраво, красиво, незвично!

Таку заливну рибу "; гидотою" точно не назвуть

  • риба річкова— 1,5 кілограма
  • Картопля— 5 штук
  • морква— 3 штуки
  • Буряк— 3 штуки
  • Цибуля ріпчаста— 1-2 штук
  • сіль— За смаком
  • Перець чорний мелений— За смаком
  • Лавровий лист— 2-3 штук
  • Перець чорний горошком— 5-6 штук
Rиba єврейське - фото крок 1 Насамперед підготуємо всі продукти. рибу почистимо, випатрати, вимиємо і осушимо. Овочі теж — тільки потрошити їх, само собою, не потрібно;).

Rиba єврейське - фото крок 2 Овочі нарізати скибочками завтовшки приблизно 0,5 см.

Rиba єврейське - фото крок 3 На дно товстостінної каструлі, казанка або качатниці укласти шар буряка.

Rиba єврейське - фото крок 4 йому — шар риби. добре посолити, присипати перцем.

Rиba єврейське - фото крок 5 На рибу укласти шар картоплі.

Rиba єврейське - фото крок 6 А потім залишилася рибу — її знову-таки потрібно посолити і поперчити.

Rиba єврейське - фото крок 7 Останнім шаром укласти морква і цибуля, кинути лаврушку і перець. залити водою — вона повинна тільки-тільки покрити овочі — і поставити на середній вогонь. коли закипить — каструлю обережно струсити, а вогонь зменшити. готувати 2-3 години до повного розм'якшення кісток. Каструлю періодично струшувати.

Rиba єврейське - фото крок 8 Готові рибу і овочі акуратно викласти на блюдо і залити бульйоном. Прибрати в холодильник до застигання.

Rиba єврейське - фото крок 9 Смачного!

Подібні рецепти

Rиba ковзання на івриті

Kabachki єврейське

Що таке риба фіш по-єврейськи? Це відмінне блюдо, яке можна готувати і на святковий стіл. Таке блюдо можна готувати з щуки або коропа. Підійде будь-яка річкова риба. В даному випадку це амур. опис приготування: Як говорила моя бабуся: & Quot; Таку рибу можна їсти навіть губами ";. Вона виходит...

Rиba Індонезійська

Rиba Індонезійська

Блюдо для любителів східної кухні. Риба по-індонезійки готується з імбиром, перцем чилі і лимонною цедрою, від чого виходить пікантною і дуже смачною. опис приготування: Якщо ви зібралися на природу, або просто готуєте обід на грилі — спробуйте зробити рибку за моїм рецептом! звичайно, це не о...

Салат з курки і помідорів

Салат з курки і помідорів

Пропоную простий рецепт салату з курки і помідорів. Цей салат можна сміливо відносити до маленьких шедеврів кулінарії, але скоріше не за смакові якості, а за цікавий зовнішній вигляд. опис приготування: Салат з курки і помідорів — смачний і дуже оригінальний салат. Я зазвичай готую його на різ...

Сендвіч з овочами

Сендвіч з овочами

Для всіх любителів простих, корисних і смачних сніданків хочу запропонувати класну ідею, як приготувати сендвіч з овочами і ароматними спеціями. Дуже ситний і справді смачний. рекомендую! опис приготування: Це абсолютно вегетаріанський варіант, але, при бажанні, ви звичайно ж, можете додати та...

Пиріжки «Наполеон»

Пиріжки «Наполеон»

Пиріжки "; Наполеон" дуже нагадують всім знайомий торт. Вони приготовлені з листкового тіста, а начинка — знаменитий заварний крем. Приготування пиріжків відніме у вас не більше години часу. опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування пиріжків "; Наполеон ";. У даних пиріжків с...