Рецепт Rиba Індонезійська
Блюдо для любителів східної кухні. Риба по-індонезійки готується з імбиром, перцем чилі і лимонною цедрою, від чого виходить пікантною і дуже смачною.
опис приготування:
Якщо ви зібралися на природу, або просто готуєте обід на грилі — спробуйте зробити рибку за моїм рецептом! звичайно, це не особисто мною вигаданий рецепт. Риба по-індонезійки — традиційне блюдо Індонезії. Готується воно так давно, що в Індонезії його все ще роблять на бананових листах, а не на фользі. Я на фользі трохи загинаю краю, і рибка смажиться в соку свого маринаду. Дуже смачно!
- риба— 2 штуки(Виберіть свою улюблену. )
- Перець чилі— 2 штуки(Очистіть від насіння.)
- Червона цибуля— 4 штуки(Можна і білий лук.)
- Тертий свіжий імбир— 1 Ст. ложка
- лимонна цедра— 2 Ст. ложки
- сік лайма— 50 мілілітрів(Досить буде вижити один лайм. )
- вода— 1 Ст. ложка
- Томатна паста— 1 Чайна ложка
- сіль— За смаком
- куркума— За смаком
- Вершкове масло— 50 грам
Тепер змішайте всі інгредієнти: перець чилі, цибуля, імбир, цедру, сік лайма, томатну пасту, сіль, kurkumu, залийте все водою. розколіть сковороду, розтопіть масло і викладіть отриману масу. Тушіте про 6 хвилин. Як тільки з'явиться гострий аромат, приберіть сковороду з вогню і залиште остигати на 20 хвилин.
Приготуйте рибу. Вона буде готується на грилі, тому чистити її не обов'язково. Зробіть на ній три надрізи у вигляді Х. вони необхідні, щоб соус вбрався в рибку. Потім викладіть її в чашку, покрийте нашим готовим соусом-маринадом з обох сторін. Поставте в холодильник маринуватися на годину-півтора.
Щоб соус і його сік ", не втекли ";, смажте рибу на фользі, тільки не закривайте її повністю. Смажте з обох сторін по 8 хвилин. До готовності.
У вас вийде ось така апетитна рибка!
Подібні рецепти
Салат з фунчозой і баклажанами
Що таке риба фіш по-єврейськи? Це відмінне блюдо, яке можна готувати і на святковий стіл. Таке блюдо можна готувати з щуки або коропа. Підійде будь-яка річкова риба. В даному випадку це амур. опис приготування: Як говорила моя бабуся: & Quot; Таку рибу можна їсти навіть губами ";. Вона виходит...
Rиba єврейське
Закони кашрута забороняють євреям вживати в їжу деякі види м'яса — напевно, саме тому єврейська кухня так багата чудовими стравами з риби. Простий рецепт риби по-єврейськи — тому підтвердження! опис приготування: Ну хто ж не знає знаменитої єврейської риби "; фіш ";!.. Ця страва не так широко ...
Салат з курки і помідорів
Пропоную простий рецепт салату з курки і помідорів. Цей салат можна сміливо відносити до маленьких шедеврів кулінарії, але скоріше не за смакові якості, а за цікавий зовнішній вигляд. опис приготування: Салат з курки і помідорів — смачний і дуже оригінальний салат. Я зазвичай готую його на різ...
Сендвіч з овочами
Для всіх любителів простих, корисних і смачних сніданків хочу запропонувати класну ідею, як приготувати сендвіч з овочами і ароматними спеціями. Дуже ситний і справді смачний. рекомендую! опис приготування: Це абсолютно вегетаріанський варіант, але, при бажанні, ви звичайно ж, можете додати та...
Пиріжки «Наполеон»
Пиріжки "; Наполеон" дуже нагадують всім знайомий торт. Вони приготовлені з листкового тіста, а начинка — знаменитий заварний крем. Приготування пиріжків відніме у вас не більше години часу. опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування пиріжків "; Наполеон ";. У даних пиріжків с...