Рецепт Реберця, запечені в духовці

Рецепт Реберця, запечені в духовці
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 3 г. 0 хв.
реберця, запечені в духовці - це дуже смачна страва, яке підійде і до повсякденного, і до святкового столу. розповідаю, як його приготувати без особливих клопотів.

опис приготування:

Вашій увазі пропоную рецепт реберець, запечених в духовці. До цього соковитого, пікантному страви можна подати рис або картопля. Не забудьте також свіжі овочі і зелень! Ну, і пиво за бажанням — воно до цієї страви підходить якнайкраще Отже, почнемо!

  • Свинячі реберця— 1,5 кілограма
  • Цибуля ріпчаста— 2 штуки
  • часник— 3-4 зубчиків
  • гірчичний— 2 Ст. ложки
  • Соєвий соус— 2 Ст. ложки
  • Олія— 2 Ст. ложки(рослинне або оливкове)
  • сіль— За смаком
  • перець— За смаком
реберця, запечені в духовці - фото крок 1 1. Лук очищаємо і дрібно нарізаємо.

реберця, запечені в духовці - фото крок 2 2. Потім видавлюємо «чеснокодавку» часник або просто дуже дрібно нарізаємо.

реберця, запечені в духовці - фото крок 3 3. готуємо маринад. Викладаємо цибулю з часником в миску або піалу, додаємо до них соєвий соус, гірчицю і рослинне (або оливкова) олія. Заправляємо сіллю і перцем за смаком. Без солі можна і обійтися, її цілком замінить соєвий соус. Також можете додати будь-які приправи і спеції на свій розсуд. Гарненько перемішуємо вміст миски, щоб вийшла однорідна маса.

реберця, запечені в духовці - фото крок 4 4. займемося реберцями. Їх ми ретельно промиваємо, обсушуємо, потім вирізаємо жилки і плівки і ділимо на порційні шматки середнього розміру.

реберця, запечені в духовці - фото крок 5 5. Викладаємо реберця в посуд з маринадом і перемішуємо все, щоб кожен шматочок був рівномірно покритий маринадом. Ми залишаємо м'ясо маринуватися 40 хвилин (а краще більше).

реберця, запечені в духовці - фото крок 6 6. Змащуємо форму для запікання і деко олією. Викладаємо замариноване м'ясо, а соусом поливаємо зверху. Відправляємо форму в розігріту духовку і запікаємо реберця при температурі 200 градусів, 1 годину з одного боку, потім перевертаємо їх і запікаємо 1 годину з іншого боку.

реберця, запечені в духовці - фото крок 7 7. Наше блюдо готово! Смачного!

Подібні рецепти

Реберця барбекю, запечені в духовці

Запечені свинячі реберця в духовці

реберця, запечені в духовці, — дуже смачні ласощі, яке ми часто робимо взимку будинку, так як на природу вже не виїжджаємо. Прекрасний маринад робить блюдо чудово пахучим. Спробуйте! опис приготування: Цей складний маринад ідеально підходить для реберець, запечених в духовці. Незрівнянний аро...

Реберця запечені

Реберця запечені

Якщо ви ще не запікали реберця, — пора терміново виправляти! Хоч на них і мало м'яса, але зате наскільки ж воно соковите і смачне! Аромат стоїть неймовірний, а ми ще й маринад зробимо оригінальний! опис приготування: Сам по собі рецепт приготування реберець запечених досить простий, варто тіль...

Рулетики з свинини, запечені в духовці

Рулетики з свинини, запечені в духовці

Рулетики з свинини, запечені в духовці — найпростіше блюдо домашньої кухні, яке виходить настільки ефектним і смачним, що його не соромно поставити і на святковий стіл. опис приготування: Рулетики з свинини, запечені в духовці — одне з моїх найулюбленіших страв. Підготовка інгредієнтів до запі...

Реберця яловичі в духовці

Реберця яловичі в духовці

Любіть смачні та оригінальні страви? Тоді цей рецепт безсумнівно сподобається вам! Сьогодні я розповім, як приготувати реберця яловичі в духовці. Блюдо вийде дуже смачним і соковитим. поїхали! опис приготування: М'ясо нарізаємо на шматочки, подаємо з соусом або овочами. По бажанню, можна додат...

Реберця з картоплею в духовці

Реберця з картоплею в духовці

Реберця з картоплею, запечені в духовці - це дуже смачне і ситне блюдо, яке, безсумнівно, заслуговує Вашої уваги! опис приготування: Приготуйте реберця з картоплею за цим рецептом - точно не пошкодуєте! Таке блюдо можна подати і на повсякденний, і на святковий стіл. Подавати слід зі свіжими ов...