Рецепт Реберця запечені

Рецепт Реберця запечені
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 1 г. 30 хв.
Якщо ви ще не запікали реберця, — пора терміново виправляти! Хоч на них і мало м'яса, але зате наскільки ж воно соковите і смачне! Аромат стоїть неймовірний, а ми ще й маринад зробимо оригінальний!

опис приготування:

Сам по собі рецепт приготування реберець запечених досить простий, варто тільки трохи приділити часу маринаду, — що це, не так його приготування, скільки почекати, поки ребра будуть маринуватися. звичайно, можна запікати відразу ж, і буде теж смачно, але ви і самі розумієте, — маринад з м'ясом здатний творити чудеса! І чим довше такі реберця запечені в домашніх умовах будуть попередньо маринуватися, тим смачніше і соковитіше вони в підсумку вийдуть! Бажаю удачі!

  • реберця свинячі— 1.5 кілограма
  • Цибуля— 2 штуки
  • часник— 3 зубчики
  • мед— 2 Ст. ложки
  • Томатна паста— 2 Ст. ложки
  • Соєвий соус— 4 Ст. ложки
  • імбир мелений— 1 щіпка
  • сіль— 1 щіпка
  • перець— 1 щіпка
реберця запечені - фото крок 1 1. ребра размораживаем, моєму, поділяємо на порційні шматочки (по три-чотири реберця). Натираємо сіллю і перцем.

реберця запечені - фото крок 2 2. Робимо соус-маринад. Дрібно рубаємо цибулю, часник, і відправимо в каструльку разом з медом, соєвим соусом, імбиром, томатною пастою.

реберця запечені - фото крок 3 3. Ставимо на вогонь, доводимо до кипіння, а потім тушкуємо на маленькому вогні, поки цибуля не стане м'яким. Потім блендером все подрібнити до однорідності.

реберця запечені - фото крок 4 4. Тепер обмащуємо реберця з усіх боків цим соусом якомога густіше. запікаємо при 160 градусах годину-півтора, а якщо є час — то залиште реберця помаринувати годину-дві, буде ще смачніше!

реберця запечені - фото крок 5 5. От і все! Готово!

Подібні рецепти

Реберця барбекю, запечені в духовці

Запечені свинячі реберця в духовці

реберця, запечені в духовці, — дуже смачні ласощі, яке ми часто робимо взимку будинку, так як на природу вже не виїжджаємо. Прекрасний маринад робить блюдо чудово пахучим. Спробуйте! опис приготування: Цей складний маринад ідеально підходить для реберець, запечених в духовці. Незрівнянний аро...

Реберця, запечені в духовці

Реберця, запечені в духовці

реберця, запечені в духовці - це дуже смачна страва, яке підійде і до повсякденного, і до святкового столу. розповідаю, як його приготувати без особливих клопотів. опис приготування: Вашій увазі пропоную рецепт реберець, запечених в духовці. До цього соковитого, пікантному страви можна подати ...

Помідори, запечені з часником

Помідори, запечені з часником

Рецепт приготування помідорів, запечених з часником, — простий, але при цьому блюдо виходить дуже смачним. Такими помідорами можна заправити пасту або викласти їх на тости. приступаємо! опис приготування: Як приготувати помідори, запечені з часником? 1. Увімкніть сковороду нагріватися на 190 г...

Рулетики з свинини, запечені в духовці

Рулетики з свинини, запечені в духовці

Рулетики з свинини, запечені в духовці — найпростіше блюдо домашньої кухні, яке виходить настільки ефектним і смачним, що його не соромно поставити і на святковий стіл. опис приготування: Рулетики з свинини, запечені в духовці — одне з моїх найулюбленіших страв. Підготовка інгредієнтів до запі...

Рибні рулетики, запечені з овочами

Рибні рулетики, запечені з овочами

Вважаєте за краще не тільки смачні, але і корисні страви? запечені овочі, ніжне рибне філе, і все це в апетитному варіанті подачі. звучить класно, чи не так? Запам'ятовуйте цей нескладний рецепт. опис приготування: Це чудова ідея, як приготувати рибні рулетики, запечені з овочами, відмінно під...