Рецепт Реберця по-чеськи

Рецепт Реберця по-чеськи
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Ця страва дуже популярно в Чехії. Раніше реберця вважалися єдиною м'ясної їжею, яку могли собі дозволити бідняки, а зараз воно вважається делікатесом.

опис приготування:

Реберця по-чеськи присутні в мене практично кожного ресторану в Чехії. Це соковите і пікантне блюдо легко приготувати і вдома. Пропоную вам скористатися рецептом реберець по-чеськи з фото і поласувати цим смачним блюдом. Смак меду в готовій страві практично не відчувається, м'ясо виходить ніжним і соковитим. На гарнір чудово підійдуть і варену картоплю, і тушкована капуста. Та й просто з гострим соусом — теж смачно. Зробити соус дуже просто — злийте сік, утворився в процесі запікання реберець, додайте трохи борошна або крохмалю і прокип'ятіть його. Також можна додати гострого перцю і сухих трав. Давайте ж візьмемося за приготування і самі спробуєте. розповідаю, як приготувати реберця по-чеськи.

  • Свинячі реберця— 800-900 грам
  • пиво темне— 100-150 мілілітрів
  • мед— 2 Ст. ложки
  • гірчичний— 2 чайних ложки
  • лимон— 1 штука(нам знадобиться 1 столова ложка соку)
  • сіль— 3/4 чайних ложки
  • Перець чорний мелений— 2-3 Щепоток
  • кунжутне насіння— 2-3 Щепоток(по бажанню)
  • часник— 2-3 зубчиків
  • імбир— 1 штука(за бажанням можна додати 2 см кореня)
Реберця по-чеськи - фото крок 1 готуємо реберця — моєму і розрізаємо на частини.

Реберця по-чеськи - фото крок 2 Чистимо часник і імбир. подрібнюємо.

Реберця по-чеськи - фото крок 3 Змішуємо в глибокій посуді все інгредієнти і вийшов маринадом обмазуємо реберця. Ми залишаємо маринуватися хоча б на пару годин.

Реберця по-чеськи - фото крок 4 Після того, як реберця промаринувалося, посипаємо їх кунжутним насінням і поміщаємо в рукав для запікання.

Реберця по-чеськи - фото крок 5 Запікаємо в духовці хвилин 45-50 при температурі 200 градусів. Потім надрезаем рукав , відвертаємо краю і даємо реберцям підрум'яниться хвилин 10-15.

Подібні рецепти

Реберця барбекю на мангалі

Картопляний салат на гарнір

Я навіть не знаю, що може бути смачніше реберець барбекю на мангалі, та ще на природі. Загалом це блюдо завжди йде на "; ура ";. Все просто, все натурально і дуже смачно! Обов'язково запечіть овочі! опис приготування: Реберця барбекю на мангалі маринуються в цибулі. Це досить старий кавказьки...

Реберця барбекю, запечені в духовці

Реберця барбекю, запечені в духовці

реберця, запечені в духовці, — дуже смачні ласощі, яке ми часто робимо взимку будинку, так як на природу вже не виїжджаємо. Прекрасний маринад робить блюдо чудово пахучим. Спробуйте! опис приготування: Цей складний маринад ідеально підходить для реберець, запечених в духовці. Незрівнянний аро...

Реберця барбекю

Реберця барбекю

Реберця барбекю - це одне з найсмачніше страв, які можна приготувати на природі! опис приготування: Пропоную Вам приготувати реберця барбекю! Приготовані за цим рецептом реберця - не тільки чудова закуска до пива, але і прекрасний обід, якщо приготувати до них гарнір! Свинячі реберця— 1,5 кі...

Реберця Джек Деніелс

Реберця Джек Деніелс

Багатьом знайоме блюдо під назвою "; реберця Джек Деніелс ";. Реберця славляться своєю чудовою глазур'ю. Давайте спробуємо приготувати такі реберця в домашніх умовах. опис приготування: Ви відчуєте себе справжнім шеф-кухарем, приготовив блюдо, як в крутому ресторані. А вже як приємно здивуютьс...

Реберця, фаршировані виноградом

Реберця, фаршировані виноградом

Любителі оригінальних м'ясних страв напевно оцінять цей рецепт. М'ясо на реберцях виходить дуже ніжним, ароматним і смачним. М'ясо і виноград відмінно поєднуються, повірте! опис приготування: Це смачне і незвичайне м'ясне блюдо гідно зайняти центральне місце на святковому столі. Поєднання м'яс...