Рецепт Равіолі з буряком і сиром

Рецепт Равіолі з буряком і сиром
Кількість порцій: 6 Час приготування: 35 хв.
Рецепт приготування равіолі з буряком, козячим сиром і насінням маку.

опис приготування:

Це незвичайне блюдо напевно здивує ваших домашніх і гостей.

  • буряка— 3 штуки
  • козячого сиру— 120 грам
  • упаковки яєчного тіста для макаронних виробів— 2 штуки
  • насіння маку— 1 Ст. ложка
  • вершкового масла— 4 Ст. ложки
Равіолі з буряком і сиром - фото крок 1 1. Розігріти духовку до 200 градусів. Наколоти буряк виделкою кілька разів. Помістити буряк в духовку і накрити фольгою. Випікати буряк до готовності, близько 1 годину. Прибрати з духовки і дати охолонути. Зняти шкірку і натерти буряк в миску або подрібнити за допомогою кухонного комбайна. Змішати буряк з козячим сиром.

Равіолі з буряком і сиром - фото крок 2 2. Розділити тісто навпіл (у вас повинно бути 4 порції). Сформувати тісто у формі прямокутників. Викласти начинку на 2 порції тесту.

Равіолі з буряком і сиром - фото крок 3 3. Накрити зверху прямокутниками тесту. злегка притиснути. Уникайте заповнення повітрям всередині. Колесом для печива розрізати тісто на равіолі.

Равіолі з буряком і сиром - фото крок 4 4. У середній каструлі довести підсолену воду до кипіння. Додати равіолі. Розтопити вершкове масло в сковороді на середньому вогні. Коли равіолі готові і спливли, перенести їх з каструлі на сковорідку. Посипати маком і обсмажити до золотистого кольору на кожній стороні. Викласти в тарілку. Перед подачею при бажанні можна додатково посипати равіолі маком і тертим сиром Пармезан.

Подібні рецепти

Равіолі з сиром і грибами

Равіолі з сиром

Равіолі з сиром і грибами — відмінне ласощі для всієї родини. У равіолі зазвичай квадратна форма. Є навіть спеціальні пристосування для ліплення равіолі, але можна обійтися качалкою і виделкою. опис приготування: Тісто на равіолі з сиром і грибами готуйте еластичне, на кожні 250 грам борошна ...

Равіолі з лососем

Равіолі з лососем

Равіолі з лососем будуть відмінним обідом. готуються швидко, протягом півгодини. У цей час входить і приготування тіста. Спробуйте. опис приготування: Равіолі з лососем — одне з моїх найулюбленіших італійських страв. Я обожнюю італійську кухню! Цей рецепт равіолі з лососем мені розповіла моя п...

Равіолі з рикоттою та пармезаном

Равіолі з рикоттою та пармезаном

Рецепт приготування равіолі з начинкою з рікотти, сиру Пармезан, руколли і яйця. У рецепті наводиться кілька варіацій начинки для равіолі. кількість порцій: 4 rikotta— 360 грам сир пармезан— 1 1/2 склянки яйце— 1 штука(плюс 1 яйце (додатково)) сіль і перець— 1 За смаком оливкова олія— 1 Ст. лож...

Равіолі з креветками і рікоттою

Равіолі з креветками і рікоттою

Равіолі з креветками і рікоттою виходять неймовірно соковитими і ароматними, вершковий соус чудово поєднується з ними. Приготуйте ці смачні равіолі на обід, і ваші домашні будуть в захваті. кількість порцій: 6-8 вершкового масла— 1 Ст. ложка морква— 1 штука Luk-salotų— 1 штука томатної пасти— 1...

Равіолі з кроликом і печеним гарбузом

Равіолі з кроликом і печеним гарбузом

Равіолі - італійські "; родичі" наших пельменів. Трохи більш екзотичні, але такі ж смачні, соковиті і запашні! Якщо любите пельмені, спробуйте і равіолі з кроликом! опис приготування: Ніжні і смачні равіолі з дієтичного м'яса кролика з додаванням печеного гарбуза порадують найвимогливішого гу...