Рецепт Рагу з яловичини

Рецепт Рагу з яловичини
Кількість порцій: 10 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Перед вами — простий рецепт приготування овочевого рагу з яловичиною та грибами.

опис приготування:

Рецепт приготування овочевого рагу з яловичиною та грибами.

  • бекон— 8 штук(скибочки)
  • сіль— 1 штука(за смаком)
  • перець— 1 штука(за смаком)
  • цибуля-пористий— 3 штуки(нарізаний і добре промитий )
  • яловичий бульйон— 2 1/2 склянки
  • томатна паста— 2 Ст. ложки
  • желе— 2 Ст. ложки(з червоної смородини)
  • цибуля— 2 склянки(нарізаний, червоний або білий)
  • картопля— 8-10 штук(червоний, молодий)
  • яловичина— 1 кілограм(нарізати кубиками)
  • цибулина— 1 штука(велика, нарізати)
  • морква— 6 штук(нарізати)
  • буряк— 2 штуки(нарізати)
  • цукор— 2 чайних ложки
  • вино— 2 1/2 склянки(червоне)
  • вершкове масло— 2 Ст. ложки
  • розмарин— 1 Ст. ложка(нарізати)
  • гриби— 250 грам(нарізати)
  • часник— 6 штук
  • петрушка— 1 штука
Рагу з яловичини - фото крок 1 складові:

Рагу з яловичини - фото крок 2 нарізаємо цибулину.

Рагу з яловичини - фото крок 3 Нарізаємо цибулю-порей. Використовуємо білі і зелені частини.

Рагу з яловичини - фото крок 4 Добре промиваємо порей.

Рагу з яловичини - фото крок 5 Нарізаємо моркву смужками.

Рагу з яловичини - фото крок 6 Нарізаємо ріпу кубиками.

Рагу з яловичини - фото крок 7 Миємо й нарізаємо картоплю.

Рагу з яловичини - фото крок 8 Відварити цибулю протягом 5 хвилин.

Рагу з яловичини - фото крок 9 Підготуємо всі інгредієнти.

Рагу з яловичини - фото крок 10 Великий шматок м'яса!

Рагу з яловичини - фото крок 11 нарізаємо кубиками.

Рагу з яловичини - фото крок 12 підсмажуємо 8 скибочок бекону.

Рагу з яловичини - фото крок 13 підсмажуємо яловичину. Використовуємо жир, що залишився від бекону.

Рагу з яловичини - фото крок 14 додаємо бекон.

Рагу з яловичини - фото крок 15 Додати ріпу, цибуля, цибуля-пористий, морква і цукор в каструлю. Готувати протягом 8-10 хвилин.

Рагу з яловичини - фото крок 16 Розтопити масло в тій же сковороді.

Рагу з яловичини - фото крок 17 Підсмажити грибочки і відкласти в сторону.

Рагу з яловичини - фото крок 18 Змішуємо в сковороді вино, бульйон, томатну пасту, желе, чебрець. Можна додати 2 лаврові листки. Варити кілька хвилин.

Рагу з яловичини - фото крок 19 Вилити соус на м'ясо. Додати картоплю. Довести до кипіння, накрити кришкою, на повільному вогні готувати 45 хвилин.

Рагу з яловичини - фото крок 20 викладаємо овочі.

Рагу з яловичини - фото крок 21 Додати овочі до м'яса після 45 хвилин готування. гасити далі 30-45 хвилин.

Подібні рецепти

Рагу з яловичини в пароварці

Рагу з яловичини з білою квасолею

Перед вами легкий і смачний, дієтичний варіант м'яса з овочами в пароварці. Готове рагу можна полити перед подачею чайною ложечкою оливкової олії. Дивіться докладніше в рецепті! опис приготування: Отже, як приготувати рагу в пароварці? На це питання у мене є відповідь. запасіться овочами, шмат...

Рагу з яловичини в гарбузі по-аргентинськи

Рагу з яловичини в гарбузі по-аргентинськи

Обов'язково запишіть цей нескладний рецепт приготування рагу з яловичини по-аргентинськи, адже це блюдо не просто дуже смачне і ароматне, але і незвичайне. Готують або подають його в запеченої гарбузі. опис приготування: Сьогодні я розповім вам, як приготувати рагу з яловичини в гарбузі по-арг...

Рагу в гарбузі з яловичини з овочами по-аргентинськи

Рагу в гарбузі з яловичини з овочами по-аргентинськи

ефектне блюдо! Таке не загубиться на святковому столі. відмінно насичує, при цьому легке і ароматне! Велика кількість овочів і соковите м'ясо - завжди відмінне рішення для свята! опис приготування: Подача може бути як порціонної, так і загальної - все залежить від розміру гарбуза. Від сорту га...

Рагу швидко-смачно-красиво

Рагу швидко-смачно-красиво

Ця страва готую в мікрохвильовці. Дуже підходить до нежданому приходу гостей або при нестачі часу. час готування 30-40 хв. Мені подобається експериментувати з різними овочами, приправами. опис приготування: приготування: 1. У форму для мікрохвильовки налити масло, скласти всі овочі шарами. 2....

Рагу з баклажанів і кабачків

Рагу з баклажанів і кабачків

Рагу з баклажанів і кабачків — страва смачна і пісне. Для такої страви потрібні тільки рядові овочі, трошки приправ і оливкове масло. вдалого приготування! опис приготування: В рецепт не увійшла морквина. вилетіла. Але вона в такому рагу з баклажанів і кабачків буде виглядати і почуватися доси...