Рецепт Рагу з яловичини
Перед вами — простий рецепт приготування овочевого рагу з яловичиною та грибами.
опис приготування:
Рецепт приготування овочевого рагу з яловичиною та грибами.
- бекон— 8 штук(скибочки)
- сіль— 1 штука(за смаком)
- перець— 1 штука(за смаком)
- цибуля-пористий— 3 штуки(нарізаний і добре промитий )
- яловичий бульйон— 2 1/2 склянки
- томатна паста— 2 Ст. ложки
- желе— 2 Ст. ложки(з червоної смородини)
- цибуля— 2 склянки(нарізаний, червоний або білий)
- картопля— 8-10 штук(червоний, молодий)
- яловичина— 1 кілограм(нарізати кубиками)
- цибулина— 1 штука(велика, нарізати)
- морква— 6 штук(нарізати)
- буряк— 2 штуки(нарізати)
- цукор— 2 чайних ложки
- вино— 2 1/2 склянки(червоне)
- вершкове масло— 2 Ст. ложки
- розмарин— 1 Ст. ложка(нарізати)
- гриби— 250 грам(нарізати)
- часник— 6 штук
- петрушка— 1 штука
нарізаємо цибулину.
Нарізаємо цибулю-порей. Використовуємо білі і зелені частини.
Добре промиваємо порей.
Нарізаємо моркву смужками.
Нарізаємо ріпу кубиками.
Миємо й нарізаємо картоплю.
Відварити цибулю протягом 5 хвилин.
Підготуємо всі інгредієнти.
Великий шматок м'яса!
нарізаємо кубиками.
підсмажуємо 8 скибочок бекону.
підсмажуємо яловичину. Використовуємо жир, що залишився від бекону.
додаємо бекон.
Додати ріпу, цибуля, цибуля-пористий, морква і цукор в каструлю. Готувати протягом 8-10 хвилин.
Розтопити масло в тій же сковороді.
Підсмажити грибочки і відкласти в сторону.
Змішуємо в сковороді вино, бульйон, томатну пасту, желе, чебрець. Можна додати 2 лаврові листки. Варити кілька хвилин.
Вилити соус на м'ясо. Додати картоплю. Довести до кипіння, накрити кришкою, на повільному вогні готувати 45 хвилин.
викладаємо овочі.
Додати овочі до м'яса після 45 хвилин готування. гасити далі 30-45 хвилин.
Подібні рецепти
Рагу з яловичини з білою квасолею
Перед вами легкий і смачний, дієтичний варіант м'яса з овочами в пароварці. Готове рагу можна полити перед подачею чайною ложечкою оливкової олії. Дивіться докладніше в рецепті! опис приготування: Отже, як приготувати рагу в пароварці? На це питання у мене є відповідь. запасіться овочами, шмат...
Рагу з яловичини в гарбузі по-аргентинськи
Обов'язково запишіть цей нескладний рецепт приготування рагу з яловичини по-аргентинськи, адже це блюдо не просто дуже смачне і ароматне, але і незвичайне. Готують або подають його в запеченої гарбузі. опис приготування: Сьогодні я розповім вам, як приготувати рагу з яловичини в гарбузі по-арг...
Рагу в гарбузі з яловичини з овочами по-аргентинськи
ефектне блюдо! Таке не загубиться на святковому столі. відмінно насичує, при цьому легке і ароматне! Велика кількість овочів і соковите м'ясо - завжди відмінне рішення для свята! опис приготування: Подача може бути як порціонної, так і загальної - все залежить від розміру гарбуза. Від сорту га...
Рагу швидко-смачно-красиво
Ця страва готую в мікрохвильовці. Дуже підходить до нежданому приходу гостей або при нестачі часу. час готування 30-40 хв. Мені подобається експериментувати з різними овочами, приправами. опис приготування: приготування: 1. У форму для мікрохвильовки налити масло, скласти всі овочі шарами. 2....
Рагу з баклажанів і кабачків
Рагу з баклажанів і кабачків — страва смачна і пісне. Для такої страви потрібні тільки рядові овочі, трошки приправ і оливкове масло. вдалого приготування! опис приготування: В рецепт не увійшла морквина. вилетіла. Але вона в такому рагу з баклажанів і кабачків буде виглядати і почуватися доси...