Рецепт Рагу з яловичини в пароварці
Перед вами легкий і смачний, дієтичний варіант м'яса з овочами в пароварці. Готове рагу можна полити перед подачею чайною ложечкою оливкової олії. Дивіться докладніше в рецепті!
опис приготування:
Отже, як приготувати рагу в пароварці? На це питання у мене є відповідь. запасіться овочами, шматочком самої свіжої яловичини, можна навіть телятини і приступимо! Для рагу з спецій я віддала перевазі прованським травам, вони прекрасно поєднуються як з яловичиною, так і овочами. Овочевий бульйон беріть на свій смак, цікаво вийде і з грибним, пробуйте. хай щастить!
- яловичина— 250 грам
- квасоля зелена стручкова— 300 грам
- цибуля ріпчаста— 250 грам
- морква— 250 грам
- помідори— 350 грам
- бульйон овочевий— 125 мілілітрів
- мелений перець— — За смаком
- сіль— — За смаком
2. вимийте м'ясо, обсушити, поріжте невеликими шматочками поперек волокон, щоб м'ясо швидше приготувалося. Лук поріжте півкільцями, морква — кружечками.
3. Перемішайте м'ясо з квасолею, морквою і цибулею, приправити сіллю. Складіть в тару для пароварки.
4. Встановіть пароварку на рівній поверхні, залийте водою до потрібного рівня резервуар. Поставте "; каструлю" з рагу (влийте гарячий овочевий бульйон до м'яса з овочами), закрийте кришкою пароварку і виставте таймер на 1,5 годину. Слідкуйте за рівнем води, вчасно підливайте її.
5. Помідори обдайте окропом, зніміть шкірку і поріжте часточками. Приготуйте спеції, які хочете додати, прованські трави або чабер.
6. Покладіть в рагу помідори, спеції, перець чорний мелений. Закрийте кришкою і тушкуйте ще 30 хвилин.
7. Рагу з яловичиною в пароварці готове! Дієтичне легке блюдо подавайте гарячим.
Подібні рецепти
Соус «Demi-голос»
Обов'язково запишіть цей нескладний рецепт приготування рагу з яловичини по-аргентинськи, адже це блюдо не просто дуже смачне і ароматне, але і незвичайне. Готують або подають його в запеченої гарбузі. опис приготування: Сьогодні я розповім вам, як приготувати рагу з яловичини в гарбузі по-арг...
Рагу з яловичини
Перед вами — простий рецепт приготування овочевого рагу з яловичиною та грибами. опис приготування: Рецепт приготування овочевого рагу з яловичиною та грибами. бекон— 8 штук(скибочки) сіль— 1 штука(за смаком) перець— 1 штука(за смаком) цибуля-пористий— 3 штуки(нарізаний і добре промитий ) ял...
Рагу в гарбузі з яловичини з овочами по-аргентинськи
ефектне блюдо! Таке не загубиться на святковому столі. відмінно насичує, при цьому легке і ароматне! Велика кількість овочів і соковите м'ясо - завжди відмінне рішення для свята! опис приготування: Подача може бути як порціонної, так і загальної - все залежить від розміру гарбуза. Від сорту га...
Риба в пароварці в фользі
В пароварці можна приготувати дуже смачну рибу. вона готується, загорнутої в фольгу, це дозволяє зберегти весь сік, який виділяється в процесі приготування. Одним словом — варто спробувати! опис приготування: Перед вами — класичний рецепт приготування риби в пароварці в фользі. Рибу можна вико...
Рибні котлети в пароварці
Для того, щоб приготувати смачний і корисний обід або вечерю, вам не знадобиться багато часу і сил, тільки пароварка і рибний фарш — сьогодні в нашому меню відмінні парові котлетки з риби. опис приготування: Кожній людині час від часу корисно готувати собі що-небудь на пару, тому я пропоную ва...