Рецепт Рагу з яловичини в гарбузі по-аргентинськи

Рецепт Рагу з яловичини в гарбузі по-аргентинськи
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 1 г. 30 хв.
Обов'язково запишіть цей нескладний рецепт приготування рагу з яловичини по-аргентинськи, адже це блюдо не просто дуже смачне і ароматне, але і незвичайне. Готують або подають його в запеченої гарбузі.

опис приготування:

Сьогодні я розповім вам, як приготувати рагу з яловичини в гарбузі по-аргентинськи. Ця страва дуже смачна, ситне і оригінальне, особливо оригінальний спосіб подачі - в гарбузі. Приготувати страву зовсім нескладно. Цей рецепт приготування рагу по-аргентинськи заслуговує, щоб ним скористалися.

  • гарбуз— 1 штука(близько 5 кг)
  • яловичина— 1 кілограм
  • Кукурудза— 3 штуки
  • морква— 2 штуки
  • Картопля— 2 штуки
  • благословення— 2 штуки
  • гарбуз— 300 грам
  • сушений персик— 5-7 штук
  • Мал— 200 грам
  • Лук-пориста— 1-2 штук
  • Зелена цибуля— 1-2 штук
  • стебла селери— 3 штуки
  • Ріпчаста цибуля— 2 штуки
  • Лавровий лист— 2 штуки
  • часник— 2 зубчики
  • томати— 200 грам(у власному соку)
  • Чилі— 1/4 штуки(за смаком)
  • молоко— 1 Склянка
  • Перець горошком— 2-3 штук
  • цукор— 1 щіпка
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • Рослинна олія— 100 мілілітрів(за смаком)
  • орегано— 1/2 чайних ложки
  • паприка— 1/3 чайних ложки
  • паприка— 1/3 чайних ложки
  • пластівці чилі— 1/3 чайних ложки(за смаком)
Рагу з яловичини в гарбузі по-аргентинськи - фото крок 1 Гарбуз необхідно помити і обсушити. Потім зрізаємо верхівку і видаляємо з гарбуза насіння і волокнисту м'якоть.

Рагу з яловичини в гарбузі по-аргентинськи - фото крок 2 Наливаємо в гарбуз молоко, додаємо туди дрібку солі і цукру, перець горошком.

Рагу з яловичини в гарбузі по-аргентинськи - фото крок 3 Закриваємо гарбузової кришкою і загортаємо гарбуз в фольгу. Потім ставимо її на деко з невеликою кількістю води. Відправляємо гарбуз в розігріту до 150 градусів духовку на 20-30 хвилин.

Рагу з яловичини в гарбузі по-аргентинськи - фото крок 4 Тим часом підготуємо всі продукти для аргентинського рагу. У киплячу підсолену воду кидаємо кукурудзу, варимо хвилин 5.

Рагу з яловичини в гарбузі по-аргентинськи - фото крок 5 У тій самій воді, де варилася кукурудза, ми відваримо рис до стану аль денте, він повинен бути злегка твердим.

Рагу з яловичини в гарбузі по-аргентинськи - фото крок 6 Яловичину нарізаємо невеликими шматочками.

Рагу з яловичини в гарбузі по-аргентинськи - фото крок 7 Такими ж шматочками нарізаємо гарбуз (300 г).

Рагу з яловичини в гарбузі по-аргентинськи - фото крок 8 Картопля, батат і морква чистимо і теж нарізаємо невеликими шматочками.

Рагу з яловичини в гарбузі по-аргентинськи - фото крок 9 Ріпчасту цибулю нарізаємо дрібно.

Рагу з яловичини в гарбузі по-аргентинськи - фото крок 10 1/4 частина перцю чилі нарізаємо дрібно.

Рагу з яловичини в гарбузі по-аргентинськи - фото крок 11 Білу частину цибулі-порею нарізаємо тонкими кільцями, а зелена цибуля рубаємо дрібно.

Рагу з яловичини в гарбузі по-аргентинськи - фото крок 12 Розігріваємо олію з лавровим листом і часником.

Рагу з яловичини в гарбузі по-аргентинськи - фото крок 13 Додаємо туди шматки м'яса і обсмажуємо на середньому вогні до рум'яності.

Рагу з яловичини в гарбузі по-аргентинськи - фото крок 14 До м'яса додаємо ріпчасту цибулю, зелений і цибулю-порей, селера і чилі.

Рагу з яловичини в гарбузі по-аргентинськи - фото крок 15 Перемішуємо і через хвилин 10-15 можна посолити і поперчити за смаком. Далі додаємо моркву, гарбуз, захід, картопля і нарізаний невеликими шматочками сушений персик.

Рагу з яловичини в гарбузі по-аргентинськи - фото крок 16 Наступними додаємо паприку, пластівці чилі, орегано і томатний соус (або подрібнені блендером томати у власному соку).

Рагу з яловичини в гарбузі по-аргентинськи - фото крок 17 Заливаємо все вміст каструлі бульйоном (як на фото) і варимо на маленькому вогні майже до готовності.

Рагу з яловичини в гарбузі по-аргентинськи - фото крок 18 В самому кінці додамо в рагу рис і кукурудзу, нарізану на невеликі шматочки.

Рагу з яловичини в гарбузі по-аргентинськи - фото крок 19 Добре перемішати рагу і потім викладаємо його на гарбуз. Відправляємо гарбуз з рагу в духовку ще хвилин на 15-20.

Рагу з яловичини в гарбузі по-аргентинськи - фото крок 20 Готове рагу з яловичини в гарбузі по-аргентинськи можна подавати на стіл прямо в гарбузі або ж в тарілці.

Подібні рецепти

Рагу з яловичини в пароварці

Рагу з яловичини з білою квасолею

Перед вами легкий і смачний, дієтичний варіант м'яса з овочами в пароварці. Готове рагу можна полити перед подачею чайною ложечкою оливкової олії. Дивіться докладніше в рецепті! опис приготування: Отже, як приготувати рагу в пароварці? На це питання у мене є відповідь. запасіться овочами, шмат...

Рагу з яловичини

Рагу з яловичини

Перед вами — простий рецепт приготування овочевого рагу з яловичиною та грибами. опис приготування: Рецепт приготування овочевого рагу з яловичиною та грибами. бекон— 8 штук(скибочки) сіль— 1 штука(за смаком) перець— 1 штука(за смаком) цибуля-пористий— 3 штуки(нарізаний і добре промитий ) ял...

Плов в гарбузі в духовці

Плов в гарбузі в духовці

Ароматний плов можна створити прямо в гарбузі, запікаючи овоч в духовці, якщо у вас є вільний час. Сорт м'яса може бути будь-яким. Подавайте соковитий плов зі сметаною або майонезом, класичним йогуртом. опис приготування: Таке барвисте блюдо можна подати і на святковий стіл, якщо у вас є в ная...

Помідори в гарбузі

Помідори в гарбузі

Ця страва стане корисним улюбленцем на вашому столі. Готується легко і просто, а подобається всім без винятку. обов'язково спробуйте! опис приготування: 1. Гарбуз очистите від шкірки і внутрішніх волокон з насінням. Додати сіль й, додайте улюблені спеції за бажанням. Обваляйте гарбуз в борошні...

Пшоняна каша в гарбузі

Пшоняна каша в гарбузі

Для дітей і дорослих пропоную дуже цікавий варіант, як приготувати пшоняну кашу в гарбузі. ароматна, корисна, дуже апетитна і розсипчаста - справжнє смакота. опис приготування: Пшоняна каша в гарбузі в домашніх умовах може бути приготовлена ​​як на сніданок, так і на обід або вечерю. мінімум з...