Рецепт Рагу з яловичини в гарбузі по-аргентинськи
Обов'язково запишіть цей нескладний рецепт приготування рагу з яловичини по-аргентинськи, адже це блюдо не просто дуже смачне і ароматне, але і незвичайне. Готують або подають його в запеченої гарбузі.
опис приготування:
Сьогодні я розповім вам, як приготувати рагу з яловичини в гарбузі по-аргентинськи. Ця страва дуже смачна, ситне і оригінальне, особливо оригінальний спосіб подачі - в гарбузі. Приготувати страву зовсім нескладно. Цей рецепт приготування рагу по-аргентинськи заслуговує, щоб ним скористалися.
- гарбуз— 1 штука(близько 5 кг)
- яловичина— 1 кілограм
- Кукурудза— 3 штуки
- морква— 2 штуки
- Картопля— 2 штуки
- благословення— 2 штуки
- гарбуз— 300 грам
- сушений персик— 5-7 штук
- Мал— 200 грам
- Лук-пориста— 1-2 штук
- Зелена цибуля— 1-2 штук
- стебла селери— 3 штуки
- Ріпчаста цибуля— 2 штуки
- Лавровий лист— 2 штуки
- часник— 2 зубчики
- томати— 200 грам(у власному соку)
- Чилі— 1/4 штуки(за смаком)
- молоко— 1 Склянка
- Перець горошком— 2-3 штук
- цукор— 1 щіпка
- сіль— 1 Чайна ложка
- Рослинна олія— 100 мілілітрів(за смаком)
- орегано— 1/2 чайних ложки
- паприка— 1/3 чайних ложки
- паприка— 1/3 чайних ложки
- пластівці чилі— 1/3 чайних ложки(за смаком)
Наливаємо в гарбуз молоко, додаємо туди дрібку солі і цукру, перець горошком.
Закриваємо гарбузової кришкою і загортаємо гарбуз в фольгу. Потім ставимо її на деко з невеликою кількістю води. Відправляємо гарбуз в розігріту до 150 градусів духовку на 20-30 хвилин.
Тим часом підготуємо всі продукти для аргентинського рагу. У киплячу підсолену воду кидаємо кукурудзу, варимо хвилин 5.
У тій самій воді, де варилася кукурудза, ми відваримо рис до стану аль денте, він повинен бути злегка твердим.
Яловичину нарізаємо невеликими шматочками.
Такими ж шматочками нарізаємо гарбуз (300 г).
Картопля, батат і морква чистимо і теж нарізаємо невеликими шматочками.
Ріпчасту цибулю нарізаємо дрібно.
1/4 частина перцю чилі нарізаємо дрібно.
Білу частину цибулі-порею нарізаємо тонкими кільцями, а зелена цибуля рубаємо дрібно.
Розігріваємо олію з лавровим листом і часником.
Додаємо туди шматки м'яса і обсмажуємо на середньому вогні до рум'яності.
До м'яса додаємо ріпчасту цибулю, зелений і цибулю-порей, селера і чилі.
Перемішуємо і через хвилин 10-15 можна посолити і поперчити за смаком. Далі додаємо моркву, гарбуз, захід, картопля і нарізаний невеликими шматочками сушений персик.
Наступними додаємо паприку, пластівці чилі, орегано і томатний соус (або подрібнені блендером томати у власному соку).
Заливаємо все вміст каструлі бульйоном (як на фото) і варимо на маленькому вогні майже до готовності.
В самому кінці додамо в рагу рис і кукурудзу, нарізану на невеликі шматочки.
Добре перемішати рагу і потім викладаємо його на гарбуз. Відправляємо гарбуз з рагу в духовку ще хвилин на 15-20.
Готове рагу з яловичини в гарбузі по-аргентинськи можна подавати на стіл прямо в гарбузі або ж в тарілці.
Подібні рецепти
Рагу з яловичини з білою квасолею
Перед вами легкий і смачний, дієтичний варіант м'яса з овочами в пароварці. Готове рагу можна полити перед подачею чайною ложечкою оливкової олії. Дивіться докладніше в рецепті! опис приготування: Отже, як приготувати рагу в пароварці? На це питання у мене є відповідь. запасіться овочами, шмат...
Рагу з яловичини
Перед вами — простий рецепт приготування овочевого рагу з яловичиною та грибами. опис приготування: Рецепт приготування овочевого рагу з яловичиною та грибами. бекон— 8 штук(скибочки) сіль— 1 штука(за смаком) перець— 1 штука(за смаком) цибуля-пористий— 3 штуки(нарізаний і добре промитий ) ял...
Плов в гарбузі в духовці
Ароматний плов можна створити прямо в гарбузі, запікаючи овоч в духовці, якщо у вас є вільний час. Сорт м'яса може бути будь-яким. Подавайте соковитий плов зі сметаною або майонезом, класичним йогуртом. опис приготування: Таке барвисте блюдо можна подати і на святковий стіл, якщо у вас є в ная...
Помідори в гарбузі
Ця страва стане корисним улюбленцем на вашому столі. Готується легко і просто, а подобається всім без винятку. обов'язково спробуйте! опис приготування: 1. Гарбуз очистите від шкірки і внутрішніх волокон з насінням. Додати сіль й, додайте улюблені спеції за бажанням. Обваляйте гарбуз в борошні...
Пшоняна каша в гарбузі
Для дітей і дорослих пропоную дуже цікавий варіант, як приготувати пшоняну кашу в гарбузі. ароматна, корисна, дуже апетитна і розсипчаста - справжнє смакота. опис приготування: Пшоняна каша в гарбузі в домашніх умовах може бути приготовлена як на сніданок, так і на обід або вечерю. мінімум з...