Рецепт Рагу з квасолею та мангольдом
Рецепт приготування рагу з квасолі, Мангольд, морква, селери, лука, часнику, білого вина, овочевого бульйону і помідорів.
опис приготування:
Легке вегетаріанське рагу не тільки смачне, але і корисне блюдо.
- Мангольд або шпинату— 450 грам
- оливкового масла— 3 Ст. ложки
- часнику— 2 зубчики
- банку білої квасолі— 2 штуки
- овочевого бульйону— 2 склянки
- помідорів— 1 Склянка(протертих)
- сіль і мелений чорний перець— — За смаком
- гілочки свіжого чебрецю— 3 штуки
- лавровий лист— 1 штука
- винного оцту— 1 Ст. ложка
2. Довести підсолену воду в середній каструлі до кипіння. Відварити мангольд або шпинат протягом однієї хвилини, потім процідити і віджати, щоб отримати якомога більше рідини. Крупно нарізати мангольд.
3. Нагріти оливкова олія на середньому вогні у великій сковороді. Додати моркву, селера, цибулю-шалот і часник і смажити протягом 15 хвилин, до світло-золотистого кольору, але не до коричневого. Додати сухе біле вино і варити, поки рідина не зменшиться на три чверті. Додати квасолю, овочевий бульйон, протерті помідори, кілька пучок солі, мелений чорний перець, чебрець і лавровий лист і довести до кипіння. Зменшити вогонь до повільного і варити 20 хвилин. Додати мангольд і варити 5 хвилин. Прибрати з рагу чебрець і лавровий лист. Додати більше бульйону, якщо ви хочете зробити рагу не таким густим, і додати сіль і перець за смаком.
4. Рагу можна подавати з картоплею, підсмаженими скибочками хліба, натертыми долькой чеснока, вареними яйцями, дрібно нарізану зеленню (зелень петрушки або зелений лук) і тертим сиром Пармезан.
Подібні рецепти
Овочеве рагу з квасолею
рагу — відмінне рішення для тих, хто любить готувати страви в глиняному посуді. Знайомтеся з дуже простим рецептом рагу з м'ясом і стручкової квасолею в горщику. опис приготування: Рагу з м'ясом і стручкової квасолею в горщику — страва дуже смачна, ароматне і апетитне. Багато що в приготуванні...
Рагу з баклажанів і помідорів
Овочеве рагу завжди користується популярністю. Корисне страви для всієї родини! Пропоную рецепт з баклажанами і помідорами. опис приготування: Моркву і цибулю обсмажте. До них додайте баклажани і протушкувати все до м'якого стану блюда.В кінці додайте помідори без шкурок і спеції. Ще трохи пот...
Рагу з баклажанів в мультиварці
Ніжні і смачні шматочки овочів прекрасно поєднуються з будь-яким гарніром, будь то картопля або рисова каша. Корисно і смачно. легко готувати! опис приготування: Хочу розповісти вам, як приготувати рагу з баклажанів в мультиварці. Це дуже корисне і смачне блюдо, яке можна подати і до м'яса, і ...
Рагу з цукіні з запеченими яйцями в грибах
Рецепт приготування рагу з цукіні, лука і помідорів з яйцями в грибах портобелло, Motsarelloy і bazilikom. опис приготування: Це ситне італійська страва багате білками і містить мало калорій. оливкового масла— 2 чайних ложки цибулина— 1 штука часнику— 3 зубчики червоного перцю пластівцями— 1...
Рагу з квасолі з овочами
У цьому рецепті я розповім вам, як якісно, швидко і смачно приготувати корисне рагу з квасолі з овочами. Дуже просте блюдо, яке багате необхідними для організму елементами і вітамінами. опис приготування: Рагу з квасолі з овочами - дуже просте, але смачна страва, яке готується швидко і легко. ...