Рецепт Рагу з квасолею та мангольдом

Рецепт Рагу з квасолею та мангольдом
Кількість порцій: 4 Час приготування: 40 хв.
Рецепт приготування рагу з квасолі, Мангольд, морква, селери, лука, часнику, білого вина, овочевого бульйону і помідорів.

опис приготування:

Легке вегетаріанське рагу не тільки смачне, але і корисне блюдо.

  • Мангольд або шпинату— 450 грам
  • оливкового масла— 3 Ст. ложки
  • часнику— 2 зубчики
  • банку білої квасолі— 2 штуки
  • овочевого бульйону— 2 склянки
  • помідорів— 1 Склянка(протертих)
  • сіль і мелений чорний перець— — За смаком
  • гілочки свіжого чебрецю— 3 штуки
  • лавровий лист— 1 штука
  • винного оцту— 1 Ст. ложка
Рагу з квасолею та мангольдом - фото крок 1 1. нарізати моркву, селера і цибулю-шалот. подрібнити часник.

Рагу з квасолею та мангольдом - фото крок 2 2. Довести підсолену воду в середній каструлі до кипіння. Відварити мангольд або шпинат протягом однієї хвилини, потім процідити і віджати, щоб отримати якомога більше рідини. Крупно нарізати мангольд.

Рагу з квасолею та мангольдом - фото крок 3 3. Нагріти оливкова олія на середньому вогні у великій сковороді. Додати моркву, селера, цибулю-шалот і часник і смажити протягом 15 хвилин, до світло-золотистого кольору, але не до коричневого. Додати сухе біле вино і варити, поки рідина не зменшиться на три чверті. Додати квасолю, овочевий бульйон, протерті помідори, кілька пучок солі, мелений чорний перець, чебрець і лавровий лист і довести до кипіння. Зменшити вогонь до повільного і варити 20 хвилин. Додати мангольд і варити 5 хвилин. Прибрати з рагу чебрець і лавровий лист. Додати більше бульйону, якщо ви хочете зробити рагу не таким густим, і додати сіль і перець за смаком.

Рагу з квасолею та мангольдом - фото крок 4 4. Рагу можна подавати з картоплею, підсмаженими скибочками хліба, натертыми долькой чеснока, вареними яйцями, дрібно нарізану зеленню (зелень петрушки або зелений лук) і тертим сиром Пармезан.

Подібні рецепти

Рагу з м'ясом і стручкової квасолею в горщику

Овочеве рагу з квасолею

рагу — відмінне рішення для тих, хто любить готувати страви в глиняному посуді. Знайомтеся з дуже простим рецептом рагу з м'ясом і стручкової квасолею в горщику. опис приготування: Рагу з м'ясом і стручкової квасолею в горщику — страва дуже смачна, ароматне і апетитне. Багато що в приготуванні...

Рагу з баклажанів і помідорів

Рагу з баклажанів і помідорів

Овочеве рагу завжди користується популярністю. Корисне страви для всієї родини! Пропоную рецепт з баклажанами і помідорами. опис приготування: Моркву і цибулю обсмажте. До них додайте баклажани і протушкувати все до м'якого стану блюда.В кінці додайте помідори без шкурок і спеції. Ще трохи пот...

Рагу з баклажанів в мультиварці

Рагу з баклажанів в мультиварці

Ніжні і смачні шматочки овочів прекрасно поєднуються з будь-яким гарніром, будь то картопля або рисова каша. Корисно і смачно. легко готувати! опис приготування: Хочу розповісти вам, як приготувати рагу з баклажанів в мультиварці. Це дуже корисне і смачне блюдо, яке можна подати і до м'яса, і ...

Рагу з цукіні з запеченими яйцями в грибах

Рагу з цукіні з запеченими яйцями в грибах

Рецепт приготування рагу з цукіні, лука і помідорів з яйцями в грибах портобелло, Motsarelloy і bazilikom. опис приготування: Це ситне італійська страва багате білками і містить мало калорій. оливкового масла— 2 чайних ложки цибулина— 1 штука часнику— 3 зубчики червоного перцю пластівцями— 1...

Рагу з квасолі з овочами

Рагу з квасолі з овочами

У цьому рецепті я розповім вам, як якісно, швидко і смачно приготувати корисне рагу з квасолі з овочами. Дуже просте блюдо, яке багате необхідними для організму елементами і вітамінами. опис приготування: Рагу з квасолі з овочами - дуже просте, але смачна страва, яке готується швидко і легко. ...