Рецепт Рагу з цукіні з запеченими яйцями в грибах

Рецепт Рагу з цукіні з запеченими яйцями в грибах
Кількість порцій: 4 Час приготування: 35 хв.
Рецепт приготування рагу з цукіні, лука і помідорів з яйцями в грибах портобелло, Motsarelloy і bazilikom.

опис приготування:

Це ситне італійська страва багате білками і містить мало калорій.

  • оливкового масла— 2 чайних ложки
  • цибулина— 1 штука
  • часнику— 3 зубчики
  • червоного перцю пластівцями— 1/2 чайних ложки
  • цукіні— 450 грам
  • сіль— За смаком
  • банку нарізаних помідорів— 1 штука(900 г)
  • великих гриба портобелло— 4 штуки
  • великих яйця— 4 штуки
  • сиру моцарелла— 120 грам
  • свіжого базиліку— 2 Ст. ложки
Рагу з цукіні з запеченими яйцями в грибах - фото крок 1 1. Дрібно нарізати цибулю. Розрізати цукіні на 4 частини, а потім нарізати скибочками завтовшки 6 мм. Нарізати сир Моцарелла. Розігріти масло у великій сковороді на середньому вогні. Додати цибулю і смажити близько 8 хвилин, періодично помішуючи, поки він не почне корічневеть по краях. Додати часник і червоний перець. готувати, постійно помішуючи, протягом приблизно 30 секунд, до появи аромату. Додати цукіні і ½ чайної ложки солі, смажити, часто помішуючи, близько 10 хвилин. Додати помідори і тушкувати без кришки, поки суміш не загусне, близько 10 хвилин. Приправити сіллю і перцем.

Рагу з цукіні з запеченими яйцями в грибах - фото крок 2 2. Тим часом розігріти духовку до 200 градусів. Обрізати ніжки у грибів і ложкою вишкребти капелюшки. Викласти капелюшки на деко, сбризнутий маслом, на відстані 1 см один від одного. випікати 8 хвилин. Перевернути капелюшки іншою стороною і випікати ще 8 хвилин, поки вони не стануть м'якими і не зморщаться. Розбити яйця в миску.

Рагу з цукіні з запеченими яйцями в грибах - фото крок 3 3. Викласти запечені грибні капелюшки поверх рагу. Влити яйце в кожну капелюшок, приправити сіллю і перцем. смажити 10 хвилин, поки білки не стануть непрозорими.

Рагу з цукіні з запеченими яйцями в грибах - фото крок 4 4. Посипати сиром Моцарелла, поставити сковороду в духовку і випікати від 5 до 8 хвилин, поки сир не розплавиться. Посипати нарізаною базиліком і відразу подавати.

Подібні рецепти

Салат із запеченими гарбузом і буряком

Багет з запеченими овочами

суперкорисний, яскравий і смачний салат для прихильників правильного харчування і для тих, хто просто любить страви з гарбуза. Поєднання буряка і гарбуза незвичайне, але смачне! Готуємо корисно і легко! опис приготування: простий, смачний і корисний салат для тих, хто прагне харчуватися правил...

Рис з запеченими овочами

Рис з запеченими овочами

Додавання в бурий рис трохи лимонної цедри і часничку за смаком, робить це блюдо не тільки корисним, але і дуже ароматним. На додаток соковиті запечені овочі. Виходить дуже смачно! опис приготування: бурий рис, нешліфовані або рис "; Здоров'я" набагато корисніше свого білого побратима. Бурий р...

Салат із запеченими овочами

Салат із запеченими овочами

Салат із запеченими овочами не тільки ніжний, соковитий і шалено смачний, він ще й дуже корисний! Спробувавши його одного разу, швидше за все ви занесете його в число своїх улюбленцем. Дивіться і запам'ятовуйте! опис приготування: Як приготувати салат з запеченими овочами, мене пару років тому...

Помідори фаршировані яйцями

Помідори фаршировані яйцями

Смачна і швидка закуска — помідори фаршировані яйцями — займе центральне місце на вашому святковому столі. Вийде оригінально і в той же час легко. опис приготування: Для приготування простій і доступній закуски візьміть помідори середніх розмірів, яйця, зелена цибуля і майонез. Помідори фаршир...

Салат з фаршированими яйцями

Салат з фаршированими яйцями

Рецепт приготування салату із зеленого салату Ромен, файл ančousov, лимонної цедри, панірувальних сухарів, сиру Пармезан і варених яєць, фаршированих сумішшю жовтка, майонезу і гірчиці. опис приготування: Відваріть яйця для цього салату заздалегідь за кілька днів (від 2 до 4), і ви зможете лег...