Рецепт Рагу з гарбуза і квасолі

Рецепт Рагу з гарбуза і квасолі
Кількість порцій: 4 Час приготування: 40 хв.
Рецепт приготування рагу з гарбуза, солодкого перцю, баранячого гороху, помідорів і квасолі.

опис приготування:

У каструлі нагріти масло на середньому вогні. Додати цибулю і часник. смажити, помішуючи, до м'якості, від 5 до 7 хвилин. Додати гарбуз, солодкий перець, порошок чилі, сіль і перець. смажити, помішуючи, 1 хвилину. Додати 1/2 склянки води. Накрити кришкою і кип'ятити на повільному вогні, поки овочі не будуть готові, близько 7 хвилин.

Додати помідори з соком. готувати, розминаючи їх ложкою. Додати горох, квасоля, 1/4 склянки кінзи і 1/2 склянки води. Довести до кипіння. варити, поки злегка не загусне, близько 20 хвилин.

Приправити сіллю і перцем. Додати решту кінзу. Подавати рагу з скибочками лайма.


  • оливкового масла— 1 Ст. ложка
  • цибулина— 1 штука
  • часнику— 3 зубчики
  • гарбуз— 450 грам
  • червоний солодкий перець— 1 штука
  • порошку чилі— 1/4 чайних ложки
  • сіль і мелений перець— — За смаком
  • помідорів— 600 грам
  • баранячого гороху— 600 грам
  • чорної квасолі— 600 грам
У каструлі нагріти масло на середньому вогні. Додати цибулю і часник. смажити, помішуючи, до м'якості, від 5 до 7 хвилин. Додати гарбуз, солодкий перець, порошок чилі, сіль і перець. смажити, помішуючи, 1 хвилину. Додати 1/2 склянки води. Накрити кришкою і кип'ятити на повільному вогні, поки овочі не будуть готові, близько 7 хвилин.

Додати помідори з соком. готувати, розминаючи їх ложкою. Додати горох, квасоля, 1/4 склянки кінзи і 1/2 склянки води. Довести до кипіння. варити, поки злегка не загусне, близько 20 хвилин.

Приправити сіллю і перцем. Додати решту кінзу. Подавати рагу з скибочками лайма.


Подібні рецепти

Рагу з квасолі з овочами

Смажена курка

У цьому рецепті я розповім вам, як якісно, швидко і смачно приготувати корисне рагу з квасолі з овочами. Дуже просте блюдо, яке багате необхідними для організму елементами і вітамінами. опис приготування: Рагу з квасолі з овочами - дуже просте, але смачна страва, яке готується швидко і легко. ...

Рагу з спаржі, редису і квасолі

Рагу з спаржі, редису і квасолі

Швидкий рецепт приготування легкого і корисного овочевого рагу з спаржі, лука, redisa, зеленої квасолі і зелені. опис приготування: Замочити цибулю в холодній воді протягом 5 хвилин. Вийняти з води і підсушити. Відкласти в сторону. Нагріти олію у великій сковороді на середньому вогні. Додати ц...

Рагу з курки і гарбуза

Рагу з курки і гарбуза

Ніжне куряче м'ясо відмінно поєднується з бархатистою гарбузом. Трохи солодкуватий присмак гарбуза гармонує з таким же смаком селери. У підсумку виходить відмінно рагу. Смачне і ароматне! опис приготування: Замість томатної пасти використовуйте пасат або протерті помідори, тоді смак рагу буде ...

Рагу з гарбуза і кабачків

Рагу з гарбуза і кабачків

Мені здається, що один з найбільш універсальних гарнірів майже до будь-якого гарячого - це рагу. Також воно може бути і основною стравою. Потрібно тільки підібрати відповідні продукти і трохи їх підготувати. опис приготування: Цього разу пропоную вам вегетаріанський рецепт, до якого можна пода...

Салат з білої консервованої квасолі

Салат з білої консервованої квасолі

легке, дієтичне блюдо, призначене для перекусу або для легкого вечері. Салат з білої консервований квасолі — імпровізація, яка виявилася вдалою. Салат тепер частий гість у нашому домі. опис приготування: Салат з білої консервованої квасолі дуже добре поєднується з рисом. Іноді його непогано по...