Рецепт Рагу з гарбуза і квасолі
Рецепт приготування рагу з гарбуза, солодкого перцю, баранячого гороху, помідорів і квасолі.
опис приготування:
У каструлі нагріти масло на середньому вогні. Додати цибулю і часник. смажити, помішуючи, до м'якості, від 5 до 7 хвилин. Додати гарбуз, солодкий перець, порошок чилі, сіль і перець. смажити, помішуючи, 1 хвилину. Додати 1/2 склянки води. Накрити кришкою і кип'ятити на повільному вогні, поки овочі не будуть готові, близько 7 хвилин.
Додати помідори з соком. готувати, розминаючи їх ложкою. Додати горох, квасоля, 1/4 склянки кінзи і 1/2 склянки води. Довести до кипіння. варити, поки злегка не загусне, близько 20 хвилин.
Приправити сіллю і перцем. Додати решту кінзу. Подавати рагу з скибочками лайма.
- оливкового масла— 1 Ст. ложка
- цибулина— 1 штука
- часнику— 3 зубчики
- гарбуз— 450 грам
- червоний солодкий перець— 1 штука
- порошку чилі— 1/4 чайних ложки
- сіль і мелений перець— — За смаком
- помідорів— 600 грам
- баранячого гороху— 600 грам
- чорної квасолі— 600 грам
Додати помідори з соком. готувати, розминаючи їх ложкою. Додати горох, квасоля, 1/4 склянки кінзи і 1/2 склянки води. Довести до кипіння. варити, поки злегка не загусне, близько 20 хвилин.
Приправити сіллю і перцем. Додати решту кінзу. Подавати рагу з скибочками лайма.
Подібні рецепти
Смажена курка
У цьому рецепті я розповім вам, як якісно, швидко і смачно приготувати корисне рагу з квасолі з овочами. Дуже просте блюдо, яке багате необхідними для організму елементами і вітамінами. опис приготування: Рагу з квасолі з овочами - дуже просте, але смачна страва, яке готується швидко і легко. ...
Рагу з спаржі, редису і квасолі
Швидкий рецепт приготування легкого і корисного овочевого рагу з спаржі, лука, redisa, зеленої квасолі і зелені. опис приготування: Замочити цибулю в холодній воді протягом 5 хвилин. Вийняти з води і підсушити. Відкласти в сторону. Нагріти олію у великій сковороді на середньому вогні. Додати ц...
Рагу з курки і гарбуза
Ніжне куряче м'ясо відмінно поєднується з бархатистою гарбузом. Трохи солодкуватий присмак гарбуза гармонує з таким же смаком селери. У підсумку виходить відмінно рагу. Смачне і ароматне! опис приготування: Замість томатної пасти використовуйте пасат або протерті помідори, тоді смак рагу буде ...
Рагу з гарбуза і кабачків
Мені здається, що один з найбільш універсальних гарнірів майже до будь-якого гарячого - це рагу. Також воно може бути і основною стравою. Потрібно тільки підібрати відповідні продукти і трохи їх підготувати. опис приготування: Цього разу пропоную вам вегетаріанський рецепт, до якого можна пода...
Салат з білої консервованої квасолі
легке, дієтичне блюдо, призначене для перекусу або для легкого вечері. Салат з білої консервований квасолі — імпровізація, яка виявилася вдалою. Салат тепер частий гість у нашому домі. опис приготування: Салат з білої консервованої квасолі дуже добре поєднується з рисом. Іноді його непогано по...