Рецепт Пряний суп-пюре з гарбуза
Пряний суп-пюре з гарбуза - неймовірно смачна страва, яке відмінно підійде в якості обіду. У цього супу приємна гладка текстура і вершковий пряний смак, які роблять суп просто незабутнім!
опис приготування:
Крем-суп стане для вас справжнім порятунком, якщо ви хочете приготувати швидкий, але ситний і дуже смачний обід. З таким супом впорається будь-яка господиня, так як найскладніше в цьому рецепті - це відварити гарбуз. Такий крем-суп можна подавати з беконом, сметаною, зеленню, сиром або корицею, так як вона відмінно поєднується з гарбузом. Ви можете протерти гарбуз через сито, якщо не бажаєте робити це за допомогою блендера.
Отже, дивіться, як приготувати пряний суп-пюре з гарбуза.
- гарбуз— 400 грам
- Курячий або овочевий бульйон— 500-600 мілілітрів
- Цибуля ріпчаста— 1/2 штуки
- Молоко або вершки— 1/2 склянки
- свіжий імбир— 1/2 чайних ложки
- прянощі— За смаком
- часник— 1-2 зубчиків
- сіль— За смаком
- бекон— 2-3 штук
- Твердий сир— 50 грам
- Зелена цибуля— 1 пучок
2. Потім додайте гарбуз і імбир в киплячий овочевий або курячий бульйон. Варіть гарбуз до тих пір, поки вона не почне розпадатися на волокна.
3. На сковороді розігрійте олію, додайте часник, цибуля, морква і обсмажте до золотистого кольору.
4. Злийте з гарбуза бульйон в окрему ємність, додайте до гарбузі обсмажені овочі і прянощі: мелену корицю, чебрець, мускатний горіх, чорний перець (по невеликій щіпці).
5. Далі збийте масу за допомогою погружного блендера, поступово додаючи бульйон і молоко або вершки, щоб довести суп до потрібної консистенції. Після цього знову трохи проваріть суп.
6. Подавайте з дрібно нарізаним беконом, зеленню і натертим твердим сиром. Смачного!
Подібні рецепти
Індійський пряний омлет
Гарбуз з яблуками приправимо імбиром і корицею запікати будемо в духовці. Смак гарбуза ледве вгадується, пудинг виходить ароматним, соковитим і ніжним. Горіхи з родзинками надають насичений смак. приступимо! опис приготування: Смак страви залежить від гарбуза і яблук, які ви використовуєте. ви...
Пряний суп з сочевицею і рисом
ароматний, по-східному пряний, цей суп відмінно насичує і зігріває. Якщо до цього не пробували поєднувати сочевицю і рис, зараз саме час! опис приготування: Прянощі не тільки ароматизують суп з сочевицею, але і допомагають краще засвоювати рослинний білок. сочевиця— 1 Склянка рис круглий— 1...
Пряний гороховий суп
Неймовірно смачний густий зимовий суп з овочів під пряним соусом Харисса. Популярна страва в Європі і магрибских країнах (Марокко, Туніс і TD). кількість порцій: 4 грибний відвар— 4 склянки(або вегетаріанський бульйон) пряної Харисса— 2 Ст. ложки часник— 2 Ст. ложки(дрібно нарізаний) сироп агав...
Пряний картопляний суп з горіхами
Чудово смачний суп, ароматний, зігріваючий і бадьорить. Дуже хороший по ще нестійкою весняної погоди! опис приготування: Суп трохи нагадує харчо горіхами в складі, яловичої грудинкою і прянощами. Густа картопляна основа і ніжний трохи солодкуватий смак роблять його незвичайним і незвичним, а...
Пряний Енчіладас
Традиційна страва мексиканської кухні. Закуска з смаженої свинини, з рисом і овочами. опис приготування: Обсмажити фарш в гарячому рослинному маслі. Відварити рис і перемішати з м'ясом. Помити і нарізати помідори кубиками. Приправити сіллю і перцем кайенским, додати 100 г сметани. Рівномірно р...