Рецепт Пряний суп-пюре з гарбуза

Рецепт Пряний суп-пюре з гарбуза
Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 30 хв.
Пряний суп-пюре з гарбуза - неймовірно смачна страва, яке відмінно підійде в якості обіду. У цього супу приємна гладка текстура і вершковий пряний смак, які роблять суп просто незабутнім!

опис приготування:

Крем-суп стане для вас справжнім порятунком, якщо ви хочете приготувати швидкий, але ситний і дуже смачний обід. З таким супом впорається будь-яка господиня, так як найскладніше в цьому рецепті - це відварити гарбуз. Такий крем-суп можна подавати з беконом, сметаною, зеленню, сиром або корицею, так як вона відмінно поєднується з гарбузом. Ви можете протерти гарбуз через сито, якщо не бажаєте робити це за допомогою блендера.

Отже, дивіться, як приготувати пряний суп-пюре з гарбуза.

  • гарбуз— 400 грам
  • Курячий або овочевий бульйон— 500-600 мілілітрів
  • Цибуля ріпчаста— 1/2 штуки
  • Молоко або вершки— 1/2 склянки
  • свіжий імбир— 1/2 чайних ложки
  • прянощі— За смаком
  • часник— 1-2 зубчиків
  • сіль— За смаком
  • бекон— 2-3 штук
  • Твердий сир— 50 грам
  • Зелена цибуля— 1 пучок
Пряний суп-пюре з гарбуза - фото крок 1 1. Для початку очистіть гарбуз від шкірки і наріжте на невеликі кубики. Натріть на крупній тертці моркву, дрібно наріжте цибулину і імбир.

Пряний суп-пюре з гарбуза - фото крок 2 2. Потім додайте гарбуз і імбир в киплячий овочевий або курячий бульйон. Варіть гарбуз до тих пір, поки вона не почне розпадатися на волокна.

Пряний суп-пюре з гарбуза - фото крок 3 3. На сковороді розігрійте олію, додайте часник, цибуля, морква і обсмажте до золотистого кольору.

Пряний суп-пюре з гарбуза - фото крок 4 4. Злийте з гарбуза бульйон в окрему ємність, додайте до гарбузі обсмажені овочі і прянощі: мелену корицю, чебрець, мускатний горіх, чорний перець (по невеликій щіпці).

Пряний суп-пюре з гарбуза - фото крок 5 5. Далі збийте масу за допомогою погружного блендера, поступово додаючи бульйон і молоко або вершки, щоб довести суп до потрібної консистенції. Після цього знову трохи проваріть суп.

Пряний суп-пюре з гарбуза - фото крок 6 6. Подавайте з дрібно нарізаним беконом, зеленню і натертим твердим сиром. Смачного!

Подібні рецепти

Пряний пудинг з гарбуза і яблук

Індійський пряний омлет

Гарбуз з яблуками приправимо імбиром і корицею запікати будемо в духовці. Смак гарбуза ледве вгадується, пудинг виходить ароматним, соковитим і ніжним. Горіхи з родзинками надають насичений смак. приступимо! опис приготування: Смак страви залежить від гарбуза і яблук, які ви використовуєте. ви...

Пряний суп з сочевицею і рисом

Пряний суп з сочевицею і рисом

ароматний, по-східному пряний, цей суп відмінно насичує і зігріває. Якщо до цього не пробували поєднувати сочевицю і рис, зараз саме час! опис приготування: Прянощі не тільки ароматизують суп з сочевицею, але і допомагають краще засвоювати рослинний білок. сочевиця— 1 Склянка рис круглий— 1...

Пряний гороховий суп

Пряний гороховий суп

Неймовірно смачний густий зимовий суп з овочів під пряним соусом Харисса. Популярна страва в Європі і магрибских країнах (Марокко, Туніс і TD). кількість порцій: 4 грибний відвар— 4 склянки(або вегетаріанський бульйон) пряної Харисса— 2 Ст. ложки часник— 2 Ст. ложки(дрібно нарізаний) сироп агав...

Пряний картопляний суп з горіхами

Пряний картопляний суп з горіхами

Чудово смачний суп, ароматний, зігріваючий і бадьорить. Дуже хороший по ще нестійкою весняної погоди! опис приготування: Суп трохи нагадує харчо горіхами в складі, яловичої грудинкою і прянощами. Густа картопляна основа і ніжний трохи солодкуватий смак роблять його незвичайним і незвичним, а...

Пряний Енчіладас

Пряний Енчіладас

Традиційна страва мексиканської кухні. Закуска з смаженої свинини, з рисом і овочами. опис приготування: Обсмажити фарш в гарячому рослинному маслі. Відварити рис і перемішати з м'ясом. Помити і нарізати помідори кубиками. Приправити сіллю і перцем кайенским, додати 100 г сметани. Рівномірно р...