Рецепт Пряний пиріг з ревенем

Рецепт Пряний пиріг з ревенем
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 45 хв.
Рецепт приготування пирога з ревенем, корицею і імбиром.

опис приготування:

Цей пиріг ідеально підходить до чашечки кави.

  • велике яйце— 1 штука
  • велике яйце, жовток— 1 штука
  • ванільного екстракту— 2 чайних ложки
  • соди— 1/2 чайних ложки
  • розпушувача— 1/2 чайних ложки
  • розпушувача— 1/2 чайних ложки
  • солі— 1/4 чайних ложки
  • м'якого вершкового масла— 6 Ст. ложок
  • ревеню— 240 грам(начинка)
  • кукурудзяного крохмалю— 2 чайних ложки(начинка)
  • меленого імбиру— 1/2 чайних ложки(начинка)
  • меленої кориці— 1 Чайна ложка(посипання)
  • меленого імбиру— 1/2 чайних ложки(посипання)
  • солі— 1/8 чайних ложки(посипання)
  • топленого вершкового масла— 110 грам(посипання)
Пряний пиріг з ревенем - фото крок 1 1. Розігріти духовку до 160 градусів. Змастити маслом квадратну форму розміром 20 см. Нарізати ревінь скибочками завтовшки 1 см. Перемішати з цукром, крохмалем і імбиром. Відставити в сторону. Щоб приготувати посипання, у великій мисці змішати цукор, спеції і сіль з розтопленим вершковим маслом до однорідної маси. Додати борошно і перемішати дерев'яною ложкою. У вас повинно вийти тверде тісто. Поставити тісто в холодильник.

Пряний пиріг з ревенем - фото крок 2 2. У невеликій мисці перемішати сметану, яйце, яєчний жовток і ванільний екстракт. В іншій мисці перемішати борошно, цукор, соду, розпушувач і сіль. Додати вершкове масло, нарізане на 8 шматочків, і ложку сметанною суміші. Збити міксером на середній швидкості. Збільшити швидкість і збивати 30 секунд. Додати решту сметанним суміш в два заходи і збивати по 20 секунд після кожного додавання. Відкласти ½ чашки отриманого тесту в сторону. Вилити тісто в підготовлену форму. Викласти на тісто начинку з ревеню. Вилити зарезервоване тісто поверх начинки. Викласти посипання зверху, отщепляя невеликі шматочки.

Пряний пиріг з ревенем - фото крок 3 3. випікати пиріг 45-55 хвилин, поки вставлена ​​в центр пирога зубочистка не буде виходити чистою. Дати пирогу повністю охолонути. Нарізати на порційні шматочки і подавати з чашкою кави.

Подібні рецепти

Пиріг з полуницею і ревенем

Імбирний пиріг з ревенем

Рецепт приготування пирога з листкового тіста з полуницею і ревенем. опис приготування: Ревінь робить цей пиріг трохи терпким. Якщо ви хочете зробити пиріг солодшим, додайте цукру загальною кількістю 3/4 склянки. листкове тісто для пирога— 1 штука світло-коричневого цукру— 1/4 склянки лимон...

Пиріг з ревенем

Пиріг з ревенем

Рецепт приготування пирога з ревенем і посипанням з цукру, кориці та імбиру. опис приготування: Рецепт приготування чудового пирога з начинкою з кислого ревеню. Випічка з ревнує припаде до смаку вашим гостям і близьким. ревеню— 220 грам(Для начинки:) цукру— 1/4 склянки кукурудзяного крохмалю...

Пряний лимонний пиріг з глазур'ю

Пряний лимонний пиріг з глазур'ю

Рецепт приготування пирога з тертою лимонною цедрою, лимонним соком, меленим кардамоном і глазур'ю з цукрової пудри і лимонного соку. опис приготування: Цей ніжний соковитий пиріг заповнить ваш будинок терпким ароматом лимона і кардамону. паличка несолоного вершкового масла кімнатної темпера...

Пряний гарбузовий пиріг з медовою глазур'ю

Пряний гарбузовий пиріг з медовою глазур'ю

Рецепт приготування ароматного гарбузового пирога з вершково-медової глазур'ю і спеціями. опис приготування: Розігріти духовку до 175 градусів. Змастити маслом форму для випічки. У невеликій мисці збити віночком борошно, розпушувач, сіль, корицю, імбир, мускатний горіх, запашний перець і гвозд...

Пряний яблучний пиріг з горіхами

Пряний яблучний пиріг з горіхами

Цей пиріг з хрусткою скоринкою, карамеллю і ніжним наповненням порадує всю вашу сім'ю. опис приготування: Рецепт приготування пирога з начинкою з яблук, вершків, імбиру, кориці, гвоздики, карамеллю і цукрово-горіховою посипкою. цукру— 2 Ст. ложки солі— 1/4 чайних ложки палички несолоного ве...